12 серпня 13:55
Вже півтора року працюю маркетологом в Archysoft. Скажу чесно — компанія виявилася чудовим місцем для професійного росту.
З умовами праці все гнучко — можна працювати віддалено і при потребі коригувати робочий графік. Компанія забезпечує всім необхідним: якщо потрібен ноутбук чи інше обладнання для роботи — без проблем видають. Завдяки таким можливостям вдається легко поєднувати роботу та особисте життя.
Що мене дійсно вразило, так це підхід Archysoft до розвитку працівників. Компанія регуляно інвестує в навчання та оплачує необхідні курси та тренінги. Завдяки цьому я відчутно підтягнув свої навички в маркетингу.
Колектив тут що треба — і знають свою справу, і працювати разом уміють. Якщо щось незрозуміло, завжди є до кого звернутися за порадою. Керівництво теж адекватне — відкриті до нових ідей і дозволяють експериментувати. Загалом, атмосфера робоча і приємна.
Підсумовуючи, досвід роботи в Archysoft позитивний. Бачу, що тут є куди рости професійно, і це мене радує)