22 квітня 2022 17:01
Чудова дружня компанія, де кожен може знайти та зайняти свою нішу. І це величезний плюс для кожного, особливо якщо ви хочете розвиватись та рухатись вперед.
Особисто я працюю в ArchySoft з моменту заснування компанії. За весь цей час попадалися різні проекти і кожен був цікавий по своєму. Найбільше мені запамятався останній — у сфері медицини, з величезною інфраструктурою, сихронізацією закладів, медичних пристроїв, та низкою сторонніх бібліотек. Прекрасна можливість для того, щоб створити щось справді чудове.
Також мене тішить атмосфера яка панує в колективі, та патріотична позиція всіх членів нашої невеликої команди, яка хоч і працює у віддаленому режимі, проте бере досить активну суспільну участь з початку нової фази воєнних дій російської федерації в Україні. Позиція компанії в даному випадку для мене являється одним з основних критеріїв.
Єдине чого мені, як людині соціальній, хотілося б, так це частіших та довших зустрічей та корпоративів! Але впевнений це обовязково буде попереду!