Archysoft

Archysoft сподобалися з найпершої зустрічі. Для кандидатки в активному пошуку фулл-тайм роботи (й до того ж свіча з іншої галузі) це був ковток свіжого повітря: нарешті було відчуття, що як ти шукаєш роботу, так і вона шукає саме тебе. Мене професійно й комфортно провели через усі етапи, надали чіткі інструкції для тестового та розгорнутий фідбек, технічна співбесіда не викликала звичної тривожності, а навпаки, була проведена в неймовірній атмосфері підтримки та максимальної залученості до успішного результату з обох сторін.

Компанія чітко ставить цілі для себе та для своїх працівників. Archysoft інвестує у прогрес, тому це постійний розвиток, а у цьому розвитку — абсолютна прозорість, ти завжди маєш план дій та сам визначаєш, куди рости.

Колектив — не менш важлива складова роботи. Я дуже рада бути частиною своєї Low-Code команди. Це дружні прекрасні люди, завжди здорова професійна атмосфера взаємоповаги та підтримки. Ми ділимося досвідом, разом відкриваємо щось нове та швидко вирішуємо складні питання.

Також, окрім роботи, компанія пропонує чудові онлайн-корпоративи, книжковий клуб та інші активності, на яких вдається поспілкуватися із людьми з інших команд, і тому я впевнено можу сказати, що який би стек ви не обрали, — у вас завжди буде надійна команда із класних спеціалістів та чудових людей.

Я рада працювати та зростати разом із Archysoft, це найкраще місце для всіх, хто прагне розвитку й стабільності.

Хочу залишити фідбек про мою співбесіду в компанію Archysoft, від якої залишились тільки позитивні враження!
Особлива подяка чудовій рекрутерці 🌸Nataliia Zozulynska, котра створила комфортну та професійну атмосферу, уважно слухала та підтримувала протягом усього процесу.
Співбесіда була організована чітко, і представлена ​​вся найважливіша інформація про компанію та вакансію розробника.
Щиро дякую за такий підхід та бажаю успіхів!

Доброго дня, Larisa! 💙
Щиро дякую за ваш теплий відгук! Дуже приємно, що вам сподобався процес співбесіди та наша атмосфера. Ми завжди намагаємося зробити спілкування максимально комфортним і прозорим для кандидатів.
Бажаю вам успіхів у професійному розвитку, і буду рада знову співпрацювати з вами в майбутньому! 😊

Я працюю півтора роки в Арчісофт. Перше, що я тут зустрів це адекватне спокійне ставлення до всіх співробітників. І це враження зберігається досі.
Починаючи від відбору нових співробітників, компанія дбає, щоб атмосфера була нетоксичною. Дуже приємне місце для роботи. Компанія де тебе чують і зважають на твою думку. Для девелоперів це місце для старту та інтенсивного розвитку кар’єри, тому що у компанії є внутрішній проект інтернатури. Загалом компанія дбає про розвиток усіх співробітників, не тільки технічного персоналу, інвестуючи у профільне навчання та підвищення кваліфікації.
Особисто моє найважливіше враження, ти НЕ чекаєш на суботу щоб морально відпочити від роботи, а в понеділок вранці ти чесно НЕ прокидаєшся з думкою «ооох, знову ця робота».
Тут все дуже зручно, і про це дбають усі.

Уже рік працюю в Archysoft на посаді Bubble.io розробниці, і хочу відзначити, що це надзвичайно професійна та прогресивна компанія.

Archysoft приділяє велику увагу якості проєктів та етичним стандартам, що відразу впадає в око. Компанія ретельно перевіряє своїх клієнтів на предмет співпраці з росією чи російськими розробниками, що для мене є важливим моральним аспектом, особливо в умовах сьогодення. Ця відповідальність показує справжню позицію компанії.

Колеги в Archysoft — це команда справжніх професіоналів, готових підтримати та поділитися досвідом у будь-який момент. Взаємодія відбувається на високому рівні, що допомагає успішно виконувати поставлені задачі та досягати відмінних результатів. Компанія створила чудову атмосферу для професійного розвитку та навчання. А наш «буклаб» — це окрема любов.

Загалом, я надзвичайно задоволена співпрацею з Archysoft і без вагань рекомендую цю компанію як ідеальне місце для кар’єрного зростання та роботи над цікавими проєктами!

Працюю в Archysoft вже майже рік.

З першої зустрічі компанія залишила приємне враження. Замість тиску під час співбесіди була приємна та змістовна розмова, де я мав змогу розповісти про свій досвід в повному обсязі.

Процес відбору був надзвичайно прозорим та чітким: на кожному з етапів я розумів, що мене очікує далі, і отримував зворотний зв’язок буквально день у день.

На моєму старті Archysoft надав мені час для адаптації на проєкті й створив усі сприятливі умови для комфортної, продуктивної роботи. Завдяки цьому я зміг швидко спрогресувати, здобуваючи нові знання та важливий досвід.

Загалом, я дуже задоволений роботою в Archysoft і щиро рекомендую компанію як чудове місце для розвитку!

Вже півтора року працюю маркетологом в Archysoft. Скажу чесно — компанія виявилася чудовим місцем для професійного росту.

З умовами праці все гнучко — можна працювати віддалено і при потребі коригувати робочий графік. Компанія забезпечує всім необхідним: якщо потрібен ноутбук чи інше обладнання для роботи — без проблем видають. Завдяки таким можливостям вдається легко поєднувати роботу та особисте життя.

Що мене дійсно вразило, так це підхід Archysoft до розвитку працівників. Компанія регуляно інвестує в навчання та оплачує необхідні курси та тренінги. Завдяки цьому я відчутно підтягнув свої навички в маркетингу.

Колектив тут що треба — і знають свою справу, і працювати разом уміють. Якщо щось незрозуміло, завжди є до кого звернутися за порадою. Керівництво теж адекватне — відкриті до нових ідей і дозволяють експериментувати. Загалом, атмосфера робоча і приємна.

Підсумовуючи, досвід роботи в Archysoft позитивний. Бачу, що тут є куди рости професійно, і це мене радує)

Я неймовірно рада працювати в компанії Archysoft.

З першої співбесіди я відчула справжнє задоволення від спілкування з людьми. Обожнюю свою команду Bubble розробників, де кожен дейлі проходить з професійним, але водночас дружнім вайбом.

Компанія активно сприяє кар’єрному розвитку та дуже зацікавлена у професійному зростанні своїх співробітників. Я прийшла зі знаннями Frontend розробника, але завдяки інтернатурі, сприятливому середовищу та підтримці колег, зараз успішно розвиваюся як Middle No-code Bubble.io Developer.

Працювати в Archysoft — це справжнє задоволення та безцінний досвід!

Проходив співбесіду в компанію Archysoft на посаду FlutterFlow/Flutter розробника і хотів би подякувати за такий професійний hiring process.
Спочатку було дуже приємне HR інтерв’ю, яке більше нагадувало дружню розмову)
Після чого мені запропонували виконати тестове завдання, яке було насправді цікаво виконувати та навіть прийшлось опанувати деякі нові знання😅
Потім я отримав просто неймовірно розгорнутий фідбек на свою роботу, де підкреслили як сильні сторони так і помилки. Щиро не очікував такого і був приємно здивований
Також на технічній співбесіді я зрозумів що компанії важливі не тільки конкретні навички у якомусь фреймворку, але і загальне вміння вирішувати нові задачі та приймати рішення, що було дуже круто!
І як мені підказали працівники, то компанія завжди стоїть на їхньому боці (оскільки це аутстаф) і намагається зробити взаємодію з клієнтами максимально комфортною
Тому я дуже радий що мав можливість зустрітися з цими і людьми і вважаю що отримав новий безцінний досвід🙃

Працюю тут вже майже рік і маю гарний відгук.
наразі компанія працює в режимі аутстафа, тому зазвичай клієнти та колеги по проектам будуть часто змінюватись (при умові зміни проекту). Робота за трекером апворку

Archysoft компанія котра надає і перш за все зацікавлена кваліфікаційному рості своїх співробіників та їх задоволення від роботи. Відбувають доволі часті мітингу по збору фідбеку, по оцінці задоволення від проектів співробітників. Менеджмент турбується про те, аби всім було комфортно та всі були задоволені від процесу роботи.

Зі своєї сторони як робітника можу впевнено сказати, що Archysoft піклується про своїх співробіників, надає їм всі умови для зростання. Все працює як швейцарський годиник :)

Прийшла в компанію на інтернатуру як лоукод розробник, з досвідом фронтенду, але без жодного досвіду лоукоду. Забігаючи наперед — зараз я Мілд лоукод розробник, і все це дякуючи моїй роботі та неймовірній зацікавленості компанії. Тут мотивуюче оточення, підтримка, допомога і класна дружня атмосфера. Бажаю компанії подальшого розвитку і дуже рада, що опинилась саме тут!

Працюю в компанії не так давно, але враження наче ми дуже давно знайомі. В компанії дуже приємна атмосфера де всі один одного підтримують. Є можливості розвиватися як спеціалісту, в цьому тебе підтримають та домопожуть. В компанії організували свою власну бібліотеку де кожен може поділитися з колегою корисною літературою, що теж дуже допомагає розвитку. Також є тех-тренінги де колеги діляться своїми знаннями та досвідом.
Є корпоративні неформальні зустрічі час від часу з колегами де ми проходими всілякі quiz на різні теми (поповнюємо знання і в інших сферах) або ж граємо в ігри або просто спілкуємось.
Взагалі дуже дружній та приємний колектив.
Рекомендую.

Компанію приємно здивувала з першого знайомства: я шукав роботу на джуніор позицію і мене сама знайшла рекрутер Archysoft, хоча зазвичай джуни самі стукають до компаній.

Наразі Archysoft є аутстаф компанією, тому необхідно було пройти 2 інтервью — з Archysoft та на сторонній проект.
Не зважаючи на те, що ви, скоріш за все, будете працювати на проекті з командою з іншої компанії, Archysoft буде підтримувати з вами зв’язок та у разі якихось проблем на проекті, допоможе їх вирішити або знайде інший проект.
Також час від часу в компанії проходят зустрічі з колегами і корпоративи.

За більше ніж півроку, що я працюю в Archysoft, жодного разу не пожалкував що влаштувався сюди.
Компанія дуже чесна і порядна.
Компанія активно розвиваєтесь та розвиває своїх співробітників.
Компанія компенсує курси на декількох платформах та сертифікацію своїх співробітників.
Час від час у вас будуть технічні one-to-one, де ви зможете обсудити подальші плани розвитку себе як спеціалісту.
Також співробітники компанії проводять тех-мітінги за різними темами, де діляться знаннями.

Загалом у компанії комфортна атмосфера та гарний колектив.
Рекомендую!

Прийшов в компанію як фрілансер в пошуку додаткового заробітку. З часом Archysoft став основним місцем роботи.
Пропрацював в компанії 2 роки, продовжую працювати. За цей час встиг побувати на трьох проєктах.
Головним для мене плюсом є відсутність мікроменеджменту і індивідуальний підхід до кожного спеціаліста, немає меж для професійного розвитку.
Специфіка цієї компанії в тому, що компанія бере участь в проєктах, як правило, як субпідрядник. Тобто ви, скоріш за все, будете працювати на іншу компанію в іншому колективі й умови праці будуть залежати напряму від підрядника.
Проте якщо вам щось не сподобається або ви захочете змінити умови, змінити проєкт, то Archysoft з цим допоможе і буде виступати на вашій стороні, аби ви були задоволені і проєктом і зарплатою.
Для мене компанія виступала гарантом по овертаймам, надала бенч на той час, коли проєкт ставили на холд. На етапі заключення договору, компанія допомогла в діалогах з підрядником вийти на бажану ЗП.
Є курси англійської, періодично проводяться внутрішні курси на різні теми, колеги проводять доповіді, хто хоче.
ЗП приходить вчасно. Я повністю задоволений співробітництвом і готовий рекомендувати як основне місце роботи так і як додатковий заробіток.

Працюю вже 10 місяців в компанії, це моя перша компанія, до цього проходив інтерв`ю, але саме Archysoft відзначився своєю адекватністю та зацікавленості в індивідуальному розвитку кожного співробітника.
За 10 місяців уже працював на 2-ох проектах:
Один у сфері медицини, з повною системою для роботи госпіталю та керуванням роботи декількох окремих структур з можливістю синхронізації.
Другий у сфері збереження даних, система для довгострокового збереження великої кількості файлів та швидкий пошук.
За час роботи встиг познайомитися як і з дуже досвідченими спеціалістами, так і з зовсім новими технологіями та прокачатись індивідуально як розробник, цьому також сприяло постійна зацікавленість компанії в моїх навичках, та допомога в упануванні нових технологій
Дуже відповідальний та дружній колектив.

Чудова дружня компанія, де кожен може знайти та зайняти свою нішу. І це величезний плюс для кожного, особливо якщо ви хочете розвиватись та рухатись вперед.
Особисто я працюю в ArchySoft з моменту заснування компанії. За весь цей час попадалися різні проекти і кожен був цікавий по своєму. Найбільше мені запамятався останній — у сфері медицини, з величезною інфраструктурою, сихронізацією закладів, медичних пристроїв, та низкою сторонніх бібліотек. Прекрасна можливість для того, щоб створити щось справді чудове.
Також мене тішить атмосфера яка панує в колективі, та патріотична позиція всіх членів нашої невеликої команди, яка хоч і працює у віддаленому режимі, проте бере досить активну суспільну участь з початку нової фази воєнних дій російської федерації в Україні. Позиція компанії в даному випадку для мене являється одним з основних критеріїв.
Єдине чого мені, як людині соціальній, хотілося б, так це частіших та довших зустрічей та корпоративів! Але впевнений це обовязково буде попереду!

Присоединилась к команде Archysoft несколько лет назад. Проходя в то время интервью, ключевым моментом, из-за которого согласилась на сотрудничество — адекватное собеседование. Никто не пытался докопаться до теоретических пробелов и не спрашивал вопросы «по списку». Разговор скорее был об опыте, планах развития, на логическое мышление.
Являясь частью команды, где от успеха каждого, зависит успех всей компании, проекты подбираются индивидуально под каждого. Это помогло мне расширить свой опыт от обычного bugfix-developer до tech-lead developer. А это, в свою очередь, приводит к более интересным челенджам. Хотелось бы упомянуть, что и в вопросах организационных, аргументированное и интересное предложение без проблем рассматривается и внедряется в общее флоу компании.
В целом, я довольна, что выбрала Archysoft. Ведь теперь компания заботится обо мне, а я просто расширяю свои скилы :)

За время работы Archysoft работал на разнообразных проектах и с разными технологиями (например asp .net core, angular, js, и тд.).
Ценю компанию за помощь и развитие на ранних этапах, это ценно. Также за поиск проектов и, разумеется, за возможность работать удаленно.
Для меня Archysoft — это компания, которая помогла разобраться как работать над проектами, и помогла настроить самообучение новым технологиям.
Соц пакет имеется.
Коллектив хороший, локально иногда собираемся оффлайн.