3 квітня 2025 17:09
Працюю в компанії ArchiCGI на позиції SDR / Account Manager (внутрішньо — CM / SM) вже близько двох років. За цей час я мав можливість зануритися в міжнародний B2B-продаж, роботу з теплими та холодними лідами, підготовку презентацій, комунікацію з великими компаніями та проведення демонстрацій сервісу.
Атмосфера в команді приємна, а молоде ком’юніті професіоналів, які щиро захоплюються своєю справою та мають чітке бажання розвиватися й зростати, — надзвичайно мотивує рухатися уперед і вдосконалювати власні навички щодня.
Робота тут вимагає зусиль, стресостійкості та наполегливості, проте водночас дуже швидко формує тебе як професіонала з широким кругозором. Компанія постійно розвивається, шукає нові підходи, запускає нові сервіси та продукти.
Продукт у поєднанні із сервісом має всі шанси стати «юнікорном» у своїй ніші.
Найбільше досвіду, знань та експертизи у сфері продажів і комунікації з клієнтами я здобув саме тут. Чудове місце для професійного старту, зростання та розвитку.