30 жовтня 2023 14:08
Нарешті знайшла час написати відгук про компанію (і навіть не анонімний). Дуже вдячна за найкращий досвід, який в мене був. Єдине, що це не має жодного відношення ані до адміністрації, ані до СЕО, ані до менеджменту цієї компаніі.
Для кращого усвідомлення інформації надаю вам основні тезиси:
— у ролі ПМ немає відпустки, ніякої. Ні оплачуваної. ні за свій рахунок. Ви самостійно шукаєте собі заміну, оплачуєте ій роботу, ви все одно 24\7 маєте бути на зв*язку (у буквальному сенсі). Або вас звільнять
— ви не маєте права виражати свою думку або вести діалог із СЕО, пояснювати свій принцип роботи, налаштовувати ефективність показників в своїй команді. Навіть якщо це має сенс та результат. Ви маєте сидіти на всіх мітингах по
— у компанії відсутній HR- відділ. Його фукнцію виконують
(дуже здивована кількістю відгуків тут, водночас ні, бо особисто знаю не один приклад як людей вмовляли видаляти їх. Чи не так, Владілен?)
Тим не менш, найкраща команда та художники, які мені зустрічалися працюють тут. Шкода, що їх вміння не цінуються як мали би. Вдячна за круті проекти (бо зробили їх сами ми, не компанія) All the best :)
Вітаю, Антоніна! Ми дякуємо за відкритість та чесність у ваших відгуках. В ArchiCGI, ми прагнемо створити середовище, де кожна людина може процвітати і рости. Ми розуміємо, що іноді наша пристрасть до інновацій та досконалості може ставити перед нашими співробітниками серйозні виклики. Однак ми віримо, що саме такі умови сприяють швидкому професійному розвитку та навчанню.
Наша мета — навчати та давати можливість заробляти тим, хто перебуває на початкових етапах своєї кар’єри. Ми прагнемо створити простір, де кожен може досягти успіху, незалежно від попереднього досвіду чи освіти.
Кожен відгук для нас важливий, тому що він дає розуміння того, як ми можемо покращити робоче середовище для всіх наших співробітників. Дякуємо за ваш час та сприяння у нашому прагненні до досконалості.
На рахунок звинувачень на мою особисту адресу щодо «вмовляли видаляти» — якщо у вас є фізичні докази цього факту прошу надайте їх. Дякую.