aqua cloud GmbH

до 20 спеціалістів
Кельн (Німеччина)

7 вересня 2022 10:14

Oleksandr Yaremchuk, Senior PPC Specialist в 42DM

Цікавий конкурентний IT-продукт, сильна команда, комфортні умови праці.
З першого етапу співбесіди одразу з’явилось враження, що компанія серйозна, а співробітники — відповідальні. Всі питання по темі, рівень рекрутера — високий, фідбек — миттєвий.
Технічне завдання також абсолютно відповідає позиції та очікування результатів не займає цілу вічність, як це часто буває :)
Третій етап співбесіди з директором з маркетингу також залишив дуже позитивні враження. Рідко зустрінеш людину, яка глибоко розуміє технічний бекграунд рекламних інструментів та дуже влучно поєднує це зі стратегічним плануванням та ідеєю компанії. Одразу починаєш розуміти з чим доведеться працювати, яких цілей досягати, який пул питань вирішувати. Це додає впевненості перед початком роботи.
Після підписання контракту — тиждень онбордингу. Більш ніж достатньо для повного занурення в продукт та планування подальших активностей.
Також сама співпраця в команді досить прозора. При будь-яких проблемах чи питаннях є до кого звернутись. Мені жодного разу не відмовили та завжди допомагали в повному обсязі до кого б я не звернувся.
Компанію для співпраці рекомендую. Якщо хочете попрацювати в цікавому SaaS IT продукті, підвищити свою кваліфікацію та отримати релевантний для ринку досвід — aqua буде цікавим місцем роботи.

Підтримали:  Yulia Pavlova Tetiana Zhydkova