10 грудня 2024 17:49
Я працюю в компанії вже більше 8 років, і весь цей час маю лише позитивні враження. За цей період мені випала нагода брати участь у багатьох цікавих і різноманітних проєктах із використанням різних технологій, що дозволило значно розвинутися професійно. Компанія активно підтримує розвиток своїх працівників, пропонуючи навчальні програми, оплачуючи курси та сертифікації. Більше того, якщо хтось бажає змінити напрямок у кар’єрі, компанія надає всі умови для перекваліфікації. Окрім того, компанія організовує внутрішні курси як для своїх працівників, так і для студентів, які після навчання мають можливість приєднатися до нашої команди.
Особливо хочу відзначити соціальну відповідальність компанії: під час війни вона допомагає Збройним Силам України, що є надзвичайно важливим.
Також дуже приємно працювати в колективі, де панує дружня та підтримуюча атмосфера. Компанія орієнтована на працівників(гнучкий графік/оплачуються відпустки і лікарняні/якщо є потреба надаються всі необхідні технічні засоби).