Apriorit

Київ, Дніпро, Пафос (Кіпр), Познань (Польща)

5 серпня 2024 17:00

Бєлишев Денис, Team Leader в Apriorit

В компанію прийшов більше 10 років тому через курси C++, які досі успішно проводяться. Частиною курсів є демо-проєкти, створені як приклади реальних комерційних проєктів, це дає змогу пірнути у професійну розробку до того як прийдете на роботу, а тим хто успішно захистив свій проєкт, надається шанс працювати у нас.
Технологічний стек складний та різноманітний, що створює високі критерії для інженерів, і це дуже добре, бо завжди працюєш з професіоналами. «Простих» проєктів тут не буває, ми працюємо над продуктами, які потребують досліджень та глибокої експертизи, можна сказати що це наукова робота, нудьгувати не доведеться :)
Формування кар’єри залежить від вашої ініціативи. Інженер може розвиватися суто технічно, а може рухатися в сторону менеджера, є випадки, коли людина кардинально змінювала напрям роботи всередині компанії за своєю ініціативою.
Менеджмент живий та охочий до фідбеку, організаційні процеси завжди вдосконалюються, ми створили декілька внутрішніх інструментів для уникнення бюрократії. Вцілому, менеджмент націлений саме на досягнення результату, а не на виконання бюрократичних процедур, тому для інженера менеджер проєкту — це в першу чергу друг та помічник.
Ми спілкуємося і допомагаємо одне одному не тільки в рамках проєкту — поширюємо свій досвід у статтях, читаємо лекції, так формується загальна експертиза компаніїї, її зміни всі бачать, люди знають до кого можна звернутися з конкретним питанням. Особисто для мене найголовніше в Apriorit — це люди, їх співпраця і взаємодопомога.