16 січня 2024 17:47
Працюю в Apriorit вдруге. Свій перший досвід в компанії на посаді технічного письменника припинив, щоб спробувати себе в іншій сфері, до чого мої тодішні керівники поставились нормально та навіть пропонували допомогу в пошуку роботи. Цього разу, на посаду копірайтера мене прийняли як «свого», що вже говорить про ставлення компанії до працівників.
Обидва мої досвіди роботи в компанії (загалом 4 роки) виключно приємні. З основних переваг: дружній колектив, професійне керівництво, гнучкий графік, хороший соцпакет, лояльне ставлення, достойна та вчасна оплата праці, технічне забезпечення. Мені подобається, що компанія інвестує в мій розвиток, дослухається до моїх бажань та дозволяє обирати вектор професійного зростання. В Apriorit розвинена корпоративна культура, яка існує не лише на папері, а й в повсякденному житті працівників. В непрості часи (коронавірус, війна, особисті обставини) компанія допомагає працівникам та стабільно виконує свої зобов’язання. Також Apriorit активно допомагає ЗСУ коштами самої компанії.