12 січня 2024 14:30
Працюю в Apriorit вже багато років, спочатку QA, потім C++ розробником. Оскільки я «старий» співробітник, то я бачила як компаній пройшла через багато різних викликів за ці роки, завжди пристосовувалась до нових обставин, захищала своїх співробітників у несприятливих умовах. Також одним з плюсів є те, що рядові співробітникі можуть впливати на процеси всередині компанії, команди, або проекту, щось змінювати на краще. А також кожен може вирішувати чим хоче зайнятися, з якими технологіями працювати, що вивчати додатково. Звичайно ми практикуємо віддалену роботу і гнучкий графік, що необхідно для всіх зараз. В цілому навіть при віддаленій роботі зберігається дружня атмосфера в команді, неформальні відносини, є допомога і поради від колег. Також прорекламую курси C++ (і не тільки) від Apriorit, в яких я теж беру участь зазвичай. Наші курси — це гарна нагода поглибити свої знання і можливість доєднатися до нашого неймовірного колективу.