Apriorit

Київ, Дніпро, Пафос (Кіпр), Познань (Польща)

17 травня 2021 19:11

Mykhailo Bidiak, Junior Software Developer в Apriorit

Загалом курси мені дуже сподобалось. Це безкоштовні онлайн-курси, що дали можливість навчатись зі справжніми професіоналами, які знають свою справу й можуть все пояснити на реальних прикладах. Лектори завжди відповідають на всі запитання розгорнуто та наводять приклади. Через чат в классрумі можна взаємодіяти з лекторами після лекцій. При здачі домашніх завдань можна почути поради по коду й взагалі перейняти їх досвід. Фідбек по домашніх завданнях величезний, що допомагає виправити багато помилок у коді.
Лекції цікаві та інформативні, а подана інформація сучасна. Конспекти містять багато потрібної інформації, що дає змогу краще засвоїти матеріал. Все було на висоті. Дуже сподобалось навчатись разом з іншими учасниками курсу.
Проект, який потрібно було зробити на протязі курсу, був дуже цікавим і наближеним до реальних проектів, з якими будуть стикатись програмісти в роботі.
Насправді, досить сумно, що через карантин, лекції проводилися в онлайн-режимі, тому не вистачало робочої атмосфери. Онлайн не сприяв концентрації на лекціях та вирішенню задач.
Не сподобалося, що домашні завдання перевіряли через деякий час після їх здачі. Адже, коли вам дають якийсь фідбек по роботі, то повертаючись до неї, можна не відразу згадати про що йшлося в роботі і чому саме таке рішення було вибрано для вирішення.
Також, потрібно бути готовим, що курс буде забирати величезну купу часу, особливо, якщо знання C ++ не на високому рівні. Конкретно я приділяв курсу 4-6 годин кожен день, варто бути готовим розпрощатись із вільним часом.
Загалом, це був не легкий, але дуже цікавий і пізнавальний. Завдяки курсу, я закріпив знання та здобув нові, а головне, отримав довгоочікуваний інвайт.
Безперечно, рекомендую курс «Advanced C++ and low-level programming».