1 липня 11:12
Працюю в компанії Appvales вже близько пів року на позиції Python-розробника, і хочу відмітити, що тут працюють справжні професіонали з розвинутими як hard, так і soft навичками. Моє приємне здивування почалось ще на етапі інтерв‘ю, коли запитання були зовсім не такими, як у всіх попередніх місцях, де я проходив відбір. Це було водночас найцікавіше і найскладніше інтерв’ю в моєму житті. Впевнений, що на цьому етапі велика частина програмістів може відсіятися, і до команди потрапляють лише найкращі. Це є підтвердженням високого рівня спеціалістів тут.
Ще одна дуже важлива річ, яку хочу відмітити, це безперечно підтримка. Кожен готовий виділити свій час, щоб допомогти розібратися у будь-якому питанні. Це дуже корисно як для налагодження мікроклімату між колегами, так і для особистого розвитку, адже ми всі ділимося досвідом.
Тож, я надзвичайно задоволений тим, що потрапив саме сюди, бо у мене є можливість продовжувати розвивати себе, а також ділитися досвідом з іншими.