25 травня 17:59
Привіт!
Завершив свій випробувальний термін в Applyft на позиції Junior Motion Designer, тож хочу поділитися своїми враженнями 🙂
Ще на етапі найму в мене склалося дуже позитивне враження про компанію. Процес був чітко організований і комфортний: без зайвих затягувань, незрозумілих очікувань чи довгого очікування фідбеку. Комунікація відкрита й легка — на кожному етапі було зрозуміло, що від тебе очікується далі.
Окремо хочу відзначити онбординг. Для мене адаптація пройшла спокійно й структуровано: з першого дня була відчутна достатня підтримка, зрозумілий флоу роботи, а команда була відкрита до комунікації та швидко допомагала з питаннями, тому влитись у процеси вдалося без зайвих труднощів.
За час випробувального періоду найбільше відчув цінність у прозорих і налагоджених процесах та здоровій комунікації. Це дозволило мені повністю зосередитись на задачах і якості роботи, без зайвого «шуму» навколо.
За ці кілька місяців я відчув помітне професійне зростання, краще зрозумів креативні процеси та мав можливість рости як спеціаліст, працюючи з реально цікавими задачами.
Подобається, що тут є простір для розвитку, ініціативи та нових ідей. Відчувається, що компанія дійсно цінує людей і підтримує комфортну робочу атмосферу.
Радий бути частиною креативної команди Applyft 🚀.