24 грудня 2025 11:42

Katya Zakharchenko, HR People Partner в Applyft

Настав час і для мого першого відгуку на DOU)
Днями завершився мій випробувальний термін в Applyft, і станом на зараз я маю про компанію тільки гарні враження, тож хочу ними поділитись — можливо, це допоможе прийняти рішення моїм потенційним майбутнім колегам.

Отже декілька поінтів, на які одразу звертаєш увагу:
1. Applyft — одна з небагатьох компаній на ринку роботодавців, де цінності дійсно працюють, а не залишаються на рівні декларації в матеріалах для кандидатів та співробітників;
2. Команда справді професійна, відкрита і просто крута. Щиру турботу й підтримку колег я відчула вже з перших днів роботи, а це для мене один із ключових маркерів якісної спільноти, з якою відчуваєш звʼязок навіть працюючи на ремоуті;
3. Тісно повʼязаний із попереднім пункт про довіру. На мій погляд, це один зі стовпів, на яких тримається будь-яка взаємодія, і зокрема робоча. Тут я довіряю колегам і відчуваю, що мені довіряють також, і це дуже цінно;
4. Компанія активно масштабується, тож процеси стають більш чіткими, уніфікованими, але при цьому залишаються комфортними і зрозумілими для співробітників, зберігаючи гнучкість у важливих моментах;
5. Пакет бенефітів на рівні, і компанія відкрита до пропозицій співробітників щодо перегляду і покращень.

Словом, Applyft зачарував мене чудовою атмосферою, відкритістю на всіх рівнях, якісними процесами, цікавими задачами і головне — щирими людьми. Рекомендую його тим, кому важливий командний вайб, професійний розвиток і можливість отримувати задоволення від роботи)

Катя, дякуємо! І радіємо, що ти частина нашої команди!