16 грудня 2025 10:41
Працюю в Applyft продуктовою дизайнеркою четвертий місяць. Ще з етапу пошуку роботи залишилися дуже приємні враження: комунікація була легка й професійна, без зайвих «кіл» і невизначеності. Все було максимально приємно та професійно: зрозумілі кроки, чіткі очікування, швидкі відповіді та своєчасний фідбек.
Онбординг теж сподобався: усе йшло послідовно, з нормальним темпом і достатнім контекстом. Цілі були адекватно сформульовані, і протягом усього періоду відчувалася підтримка команди. Не було відчуття «розбирайся сама як хочеш» — навпаки, завжди можна звернутися, поставити питання й швидко отримати допомогу.
У роботі дуже заходить атмосфера: команда відкрита, комунікація прозора, є фокус на результат і водночас є простір для ініціативи. Рішення обговорюються аргументовано, а не просто «бо так сказали». Окремо хотілося б відзначити команду — всі відкриті, швидко відгукуються, допомагають розібратися, якщо щось не зрозуміло. Працювати разом комфортно, і реально відчувається взаємопідтримка.
Загалом, в Applyft справді комфортно працювати й професійно рости. Рекомендую тим, кому важливі командність, здорові процеси та продуктове мислення.