Привіт!

Нещодавно завершився мій випробувальний термін в Applyft, та хочу поділитися своїми враженнями — вони виключно позитивні!)
Ще на етапі співбесіди відчуваєш, що тут цінують працівників і щиро зацікавлені в тому, щоб їм було комфортно працювати. Мені дуже подобається, що всі процеси добре організовані, а кожен має свою зону відповідальності. Це створює відчуття порядку та дозволяє ефективно рухатися до спільних цілей.
Під час роботи відчувається неймовірна підтримка команди. Усі завжди готові допомогти, відповісти на запитання та зробити твою адаптацію і роботу комфортнішими. Команда для мене взагалі окрема любов. Надзвичайно приємно працювати поруч із професіоналами своєї справи та класними людьми.
Окремо хочу відзначити цінності компанії. В Applyft вони не просто прописані та забуті, а справді живуть у щоденній роботі. Це відчувається з першого дня і не зникає з часом! Неймовірна рада бути частиною команди))

Дякуємо за теплий відгук! Радіємо, що ти з нами!

Перейти до дискусії

Нещодавно пройшов випробувальний термін в Applyft як PHP Developer і хочу залишити свій фідбек.
За ці кілька місяців переконався, що Applyft — це місце із чудовою робочою атмосферою та чітко вибудуваними процесами. Для бекенд-розробника тут гарні умови: сучасний техстек, цікаві продуктові задачі, відсутність бюрократії та трекерів часу, а головне — сильна й відкрита команда, яка завжди готова підтримати чи обговорити технічні рішення.
Окремий плюс — крутий онбординг і чудові бенефіти, які додають комфорту в робочі будні на ремоуті. Дякую команді за довіру, радий бути частиною Applyft! 🙂

Дякуємо за фідбек! Також радіємо, що ти в нашій команді!

Привіт!

Завершив свій випробувальний термін в Applyft на позиції Junior Motion Designer, тож хочу поділитися своїми враженнями 🙂

Ще на етапі найму в мене склалося дуже позитивне враження про компанію. Процес був чітко організований і комфортний: без зайвих затягувань, незрозумілих очікувань чи довгого очікування фідбеку. Комунікація відкрита й легка — на кожному етапі було зрозуміло, що від тебе очікується далі.

Окремо хочу відзначити онбординг. Для мене адаптація пройшла спокійно й структуровано: з першого дня була відчутна достатня підтримка, зрозумілий флоу роботи, а команда була відкрита до комунікації та швидко допомагала з питаннями, тому влитись у процеси вдалося без зайвих труднощів.

За час випробувального періоду найбільше відчув цінність у прозорих і налагоджених процесах та здоровій комунікації. Це дозволило мені повністю зосередитись на задачах і якості роботи, без зайвого «шуму» навколо.

За ці кілька місяців я відчув помітне професійне зростання, краще зрозумів креативні процеси та мав можливість рости як спеціаліст, працюючи з реально цікавими задачами.

Подобається, що тут є простір для розвитку, ініціативи та нових ідей. Відчувається, що компанія дійсно цінує людей і підтримує комфортну робочу атмосферу.

Радий бути частиною креативної команди Applyft 🚀.

Дякую за такий теплий фідбек! Раді працювати з тобою)

Вітаю!
Працюю в Applyft кілька місяців на позиції QA Engineer і нещодавно завершила випробувальний термін, тож хочу поділитися своїми враженнями.
Для мене одним із найважливіших факторів у роботі є команда та атмосфера і тут із цим справді комфортно. З першого дня не було відчуття, що ти залишаєшся сам на сам із новими процесами чи задачами. Колеги відкриті до питань, завжди готові допомогти або пояснити те, що незрозуміло.
Окремо хочу відзначити відсутність зайвого тиску та мікроменеджменту. Навіть у моментах, коли змінюються пріоритети або рухаються дедлайни, все обговорюється нормально й без токсичності. Для мене це було дуже цінно під час адаптації.
Також подобається, що в компанії є простір для розвитку: поступово починаєш краще розуміти не тільки свої задачі, а й загальні процеси, цілі команди та вплив роботи на продукт.

Загалом маю позитивний досвід співпраці й рада бути частиною команди Applyft 🙂

Радіємо, що ти обрала нас!

Перейти до дискусії

Привіт! Я UAM у команді Applyft і нещодавно завершив випробувальний період — хочу поділитися своїм досвідом.

З першого дня дуже приємно вразила команда: відкрита, підтримуюча та максимально професійна. Завдяки цьому адаптація пройшла швидко і комфортно, без зайвого стресу.

Цей напрямок був для мене новим, але завдяки постійній підтримці колег вдалося досить швидко зануритися в процеси та зрозуміти специфіку роботи.

Окремо хочеться відзначити чітко вибудувану структуру в компанії. Тут кожен займається своїми прямими обов’язками — без хаосу і розмитих ролей. Для мене це був перший такий досвід, і він значно підвищив як продуктивність, так і задоволення від роботи.

Також приємним бонусом стали бенефіти, які реально покращують якість життя поза роботою.

В цілому — дуже позитивний досвід і круте місце для розвитку.

Радіємо, що ти частина нашої команди)

Перейти до дискусії

Привіт! Я Creative Production Lead у маркетинговій команді Applyft, і працюю тут вже півтора року.

Давно хотів написати відгук, але через постійний двіж у роботі це весь час відкладалося.

Ще коли я був моушн-дизайнером, зрозумів, що це місце, де реально комфортно працювати. Тут дуже адекватний і дружній колектив — легко влитися, не страшно ставити навіть прості питання, бо завжди допоможуть. Ініціативу не просто приймають, а реально підтримують.

Лояльне ставлення дає можливість нормально розвиватися і не боятись пробувати нове.

Перехід на поточну позицію пройшов максимально комфортно — команда терпляче допомагала в процесі адаптації, відповідала на всі питання і нормально ставилась до помилок, без тиску.

Зараз я задоволений тим, що роблю, з ким працюю і в яких умовах. Важливо, що тут багато чого залежить від тебе, і це не просто слова.

І це я ще не говорив про бенефіти — а їх тут реально немало: подарунки на свята, онлайн-івенти, корпоративи та інші приємні штуки.

Дуже дякуємо за відгук, Валера! Нам надзвичайно повезло, що ти з нами!

Перейти до дискусії

Привіт! Я моушн дизайнерка в Applyft, нещодавно завершився мій випробувальний термін, тож хочу поділитися враженнями про роботу в компанії.
Перш за все, компанія швидко розвивається і дає багато можливостей для росту співробітникам. З першого дня сподобалося, що всі внутрішні процеси добре налагоджені та структуровані, без хаосу і незрозумілих задач. Колеги відкриті та завжди готові допомогти, до тебе дослухаються і справді чують. Якщо виникають якісь питання чи проблеми (що буває рідко), їх вирішують швидко і по ділу. Загалом атмосфера максимально нетоксична.
Також є багато корисних бенефітів — відчувається, що співробітників підтримують і цінують, зокрема через адекватний work-life balance
Загалом мої враження від співпраці тільки позитивні

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що ти з нами!

Перейти до дискусії

Працюю у компанії Applyft на позиції Talent Acquisition Specialist.
Минулого тижня успішно завершився мій випробувальний термін. Була рада отримати позитивні фідбеки та корисні поради, як зростати далі.
Доволі швидко влилась у процеси, комфортно почуваюся і маю відчуття, що тут уже давно, хоча насправді я тут тільки 3 місяці.

Трошки детальніше, чому мені подобається працювати у даній компанії👇
1. Імпонують цінності компанії — їх справді дотримуються і це цінно. У процесах і документах усе структурно, чітко і нічого зайвого.
2. Вдячна всім колегам за підтримку, чесність і відкритість у комунікації, саме це створює ту атмосферу, яку хочеться зберегти. Ми спілкуємось не тільки по робочих моментах, дізналась про різні захоплення колег і, знаєте, це захоплює та надихає.
3. Компанія активно масштабується, круто бачити, як продукти постійно вдосконалюються, а кожен спеціаліст вкладається у спільний результат.
4. А ще у нас багато бенефітів, і вони всі робочі, от нещодавно додали ще компенсацію сесій із психологом 💚

Рада бути частиною команди і маю велике бажання розвиватися разом із компанією!

З радістю рекомендую Applyft — тут справді комфортно рости та працювати!

Олю, дякуємо за такий теплий фідбек! Нам дуже повезло з тобою!

Перейти до дискусії

Я працюю в креативній команді Applyft вже ±1.5 роки, і мені справді тут дуже подобається)
Найважливішими аспектами наразі для мене є:

1. В межах своєї посади ти маєш простір приносити ідеї, щоб покращувати процеси, вчитися новому, і що саме головне — пробувати, навіть якщо не мав раніше досвіду з певними задачами/інструментами, це прям бустить тебе до зростання
2. Як ліду, мені дуже резонує підхід саппорту менеджерів — у нас є постійна комунікація з HR, яка направлена на допомогу мені у вирішенні складних кейсів і загалом на розвиток моїх менеджерських скілів (Катя зе бест 🫶)
3. Зокрема в моїй команді багато уваги приділяється веденню документації і опису процесів, що полегшує і новачкам процес адаптації, і мені, як менеджеру, полегшує флоу онбордингу
4. Я на повному ремоуті (що мені є супер комфортно), багато хто у нас працює з різних країн, але при цьому є чітке відчуття того, що ми є командою, а також відчуття щоденної повної залученості кожного колеги в спільну роботу
5,6,7,8.... поінтів прям дуже багато, насправді))

Тому якщо коротко — справді щиро дуже рекомендую Applyft як ваше наступне місце роботи, believe me, you should try it)

Дякуємо за відгук, Аня! Тішимось, що ти частина нашої команди!

Перейти до дискусії

Працюю в компанії вже понад 4 роки. За цей час бачу постійний розвиток і рух уперед — процеси вдосконалюються, з’являються нові можливості та цікаві задачі. Сильна команда та комфортна робоча атмосфера. Тут цінують людей і результат, який вони створюють

Радий бути частиною цієї команди й бачити, як разом рухаємось уперед.

Дякуємо за фідбек! Цінуємо, що ти з нами!

Перейти до дискусії

Працюю в Applyft на посаді Creative Producer вже майже пів року та маю виключно позитивні враження від компанії й команди, з якою співпрацюю. З усім, що було написано раніше, повністю погоджуюся.
Дуже дружелюбна комунікація, відсутність трекінгу та мікроменеджменту всередині команди, підтримка бенефітами та технікою. Компанія дійсно зацікавлена в комфорті своїх співробітників і це не лише моя думка.

Працюючи не відчуваю тиску, є класна HR-команда, яка підбирає співробітників і реально формує нетоксичну спільноту. М’який онбординг, усі терпляче ставляться до твого влиття в робочі процеси. Команда легко підлаштовується під нових людей і завжди намагається м’яко підказати, в якому напрямку рухатися.

Я дійсно щаслива працювати в цій компанії та із задоволенням рекомендую її своїм друзям і колегам з інших місць роботи.

Дуже дякуємо за відгук, Ксюш! Радіємо, що ти в нашій команді!

Перейти до дискусії

Я успішно пройшла випробувальний в Applyft на посаду creative producer і дуже цьому рада, адже за 3 місяці роботи у мене назбирався лише позитивний фідбек.
Хочу відмітити комунікацію між колегами та керівництвом — усі зацікавлені у твоїй роботі, підкажуть і допоможуть з будь-якими питаннями, критика конструктивна, поради дієві.
Своїми цілями компанія дає дуже багато можливостей для професійного зростання.
Класний пакет бенефітів, чудові умови праці, немає ніяких трекерів, нова техніка для роботи, все, щоб людина почувала себе комфортно та продуктивно
Сміливо можу рекомендувати Applyft і дуже рада, що я тут)

Юля, дякуємо за відгук! Радіємо працювати з тобою разом!

Перейти до дискусії

Настав час і для мого першого відгуку на DOU)
Днями завершився мій випробувальний термін в Applyft, і станом на зараз я маю про компанію тільки гарні враження, тож хочу ними поділитись — можливо, це допоможе прийняти рішення моїм потенційним майбутнім колегам.

Отже декілька поінтів, на які одразу звертаєш увагу:
1. Applyft — одна з небагатьох компаній на ринку роботодавців, де цінності дійсно працюють, а не залишаються на рівні декларації в матеріалах для кандидатів та співробітників;
2. Команда справді професійна, відкрита і просто крута. Щиру турботу й підтримку колег я відчула вже з перших днів роботи, а це для мене один із ключових маркерів якісної спільноти, з якою відчуваєш звʼязок навіть працюючи на ремоуті;
3. Тісно повʼязаний із попереднім пункт про довіру. На мій погляд, це один зі стовпів, на яких тримається будь-яка взаємодія, і зокрема робоча. Тут я довіряю колегам і відчуваю, що мені довіряють також, і це дуже цінно;
4. Компанія активно масштабується, тож процеси стають більш чіткими, уніфікованими, але при цьому залишаються комфортними і зрозумілими для співробітників, зберігаючи гнучкість у важливих моментах;
5. Пакет бенефітів на рівні, і компанія відкрита до пропозицій співробітників щодо перегляду і покращень.

Словом, Applyft зачарував мене чудовою атмосферою, відкритістю на всіх рівнях, якісними процесами, цікавими задачами і головне — щирими людьми. Рекомендую його тим, кому важливий командний вайб, професійний розвиток і можливість отримувати задоволення від роботи)

Катя, дякуємо! І радіємо, що ти частина нашої команди!

Перейти до дискусії

Працюю в Applyft продуктовою дизайнеркою четвертий місяць. Ще з етапу пошуку роботи залишилися дуже приємні враження: комунікація була легка й професійна, без зайвих «кіл» і невизначеності. Все було максимально приємно та професійно: зрозумілі кроки, чіткі очікування, швидкі відповіді та своєчасний фідбек.

Онбординг теж сподобався: усе йшло послідовно, з нормальним темпом і достатнім контекстом. Цілі були адекватно сформульовані, і протягом усього періоду відчувалася підтримка команди. Не було відчуття «розбирайся сама як хочеш» — навпаки, завжди можна звернутися, поставити питання й швидко отримати допомогу.

У роботі дуже заходить атмосфера: команда відкрита, комунікація прозора, є фокус на результат і водночас є простір для ініціативи. Рішення обговорюються аргументовано, а не просто «бо так сказали». Окремо хотілося б відзначити команду — всі відкриті, швидко відгукуються, допомагають розібратися, якщо щось не зрозуміло. Працювати разом комфортно, і реально відчувається взаємопідтримка.

Загалом, в Applyft справді комфортно працювати й професійно рости. Рекомендую тим, кому важливі командність, здорові процеси та продуктове мислення.

Віка, дякуємо за твій відгук! Дуже раді працювати в одній команді)

Перейти до дискусії

працюю в компанії іос розробником. Компанія професійна, зростає шаленими темпами. Команда супер, поки що мене терпить! Було і є цікаво, продуктивно, потужно. Але ж далі, вірю, тільки краще! Міцно обіймаю всю технічну команду, знімаю шляпу перед маркетологами, нашими годувальниками.

Працюю в компанії AppLyft вже понад 3 роки на позиції iOS Developer — і можу з упевненістю сказати, що це одне з найкращих рішень у моїй кар’єрі.

У компанії панує чудова атмосфера: відкритість, взаємоповага, готовність допомогти та постійне прагнення до зростання. Команда професіоналів, з якою приємно працювати щодня. Ціную гнучкий підхід до роботи, цікаві задачі, сучасний техстек і стабільність.

Окремо хочу подякувати нашим HR — Марії та Ользі. Вони створюють той самий комфорт і підтримку, які відчуваєш з першого дня. Завжди на зв’язку, турбуються про добробут команди й просто надзвичайно приємні люди.

Радий бути частиною AppLyft і з нетерпінням чекаю на нові виклики та перемоги разом із компанією 🚀

Я щиро рада працювати в AppLyft! Я «свічнулася» з геймдеву, і моя адаптація тут пройшла дуже швидко та легко. Креативна команда — це просто топ! Поруч працюють неймовірно круті та творчі люди)❤️‍🔥

Атмосфера в AppLyft максимально комфортна, адже тут немає місця для токсичності. Завжди можна розраховувати на підтримку команди та керівництва. Дуже ціную можливість вільно висловлювати свої думки й ідеї та втілювати їх у життя!

Підтримали: Anzhela HrynishakYuliya Rudenko

Яна, дякую за фідбек! Ми раді, що ти з нами)

Перейти до дискусії

Працюю в AppLyft всього 4 місяці, але маю дуже приємні враження, починаючи від етапу співбесід, і закінчуючи робочими буднями)
В компанії працюють дійсно професіонали, з якими можна обмінюватись досвідом і черпати нові знання, відсутня токсичність, мікро-менеджмент і бюрократія, які є в багатьох інших компаніях.
Дуже приємна робоча атмосфера в усіх командах, ввічливість і повага, а команда User Acquisition — це окрема любов ❤️

Підтримали: Anzhela HrynishakYuliya Rudenko

Діана, дякую за твій відгук! Ми раді, що ти в нашій команді!

Перейти до дискусії

Працюю в компаніїї креативним менеджером вже майже рік і не можу не залишити свій відгук.

З самого першого етапу — спілкування з ейчарами — мене вразила тепла та привітна атмосфера. Відчувається справжня підтримка на кожному кроці, починаючи з процесу онбордингу і до сьогодні.

Мені важливо мати можливість вільно висловлювати свою думку і ділитися ідеями, тому для мене цінно, що в компанії завжди піклуються про стан співробітника, слухають ідеї і звертають увагу, якщо щось йде не так

Ще одна перевага — це свобода розвитку. За бажанням можна «свічнутись» в інший напрямок і спробувати щось нове в межах компанії. Це мотивує до зростання і постійного вдосконалення. Впевнена, що тут знайдуть своє місце як досвідчені фахівці, так і новачки. Дуже рада бути частиною цієї чудової команди!

Вікторія, дякуємо за такий теплий відгук! Ми дуже раді, що ти отримуєш задоволення від роботи та команди)

Перейти до дискусії

Працюю в компанії 5 років, починав дата аналітиком зараз тім лід.Раніше не залишав відгуків але термін солідний і дійсно є що сказати. Насамперед це дружній колектив, класний менеджмент, зрозумілі задачі та цілі компанії загалом і кожного відділу зокрема. Всі колеги завжди готові допомогти і в той же час зберігається баланс між важливим і терміновим. Компанія постійно розвивається і дослухається до своїх працівників.
Реально кайфово тут працювати)

Дякуємо за твій відгук і довіру протягом цих років!)

Перейти до дискусії

Я працюю в цій компанії трохи більше року, і це був неймовірний досвід. З самого початку мене зустрів приємний і дружній колектив, який допоміг швидко адаптуватися та відчути себе частиною команди.
Я почала свою кар’єру в компанії як QA engineer. З часом зрозуміла, що хочу розвиватися в напрямку Product Management. Компанія підтримала моє бажання, надала всі необхідні ресурси та допомогу для переходу на нову роль. За це я безмежно вдячна.
Зараз я вже чотири місяці працюю на позиції Product Manager і дуже задоволена своєю роботою. Тут я маю можливість вчитися, зростати професійно та вносити свій внесок у розвиток продуктів компанії. Раджу цю компанію всім, хто шукає дружнє та підтримуюче робоче середовище, де цінують прагнення до розвитку та кар’єрного зростання.

Перейти до дискусії

Працюю в компанії майже пів року та не можу натішитись. Першочергово хочеться відмітити організованість та структурованість, а ще можливість розуміти результативність своєї роботи, що дуже важливо для свого власного розвитку. Колектив надзвичайно дружелюбний, завжди допоможуть у разі потреби, дослухаються до твоєї думки, ідей, почуваєшся дійсно важливим командним гравцем. Дякую за можливість працювати з вами)

Перейти до дискусії

Вперше хочу залишити відгук про роботу з компанією на DOU.
Приємний колектив та здорова робоча атмосфера завжди присутні в AppLyft. Раджу усім, хто шукає свою першу роботу, а також для спеціалістів з досвідом. Тут можна навчитись у колег і одночасно з цим запропонувати свої ідеї. Ви завжди отримаєте адекватний фідбек та побачите результати своєї роботи.

Перейти до дискусії

Працюю в AppLyft вже пів року і дуже задоволена своїм вибором. В компанії повна відсутність токсичності, мікро менеджменту і бюрократії. Адекватний топ менеджмент, який прислуховується до іншої думки, швидко рішає питання, що виникають в ході роботи і регулярно дає зворотній зв’язок. Професійний колектив, колеги завжди поможуть, підстрахують і дадуть пораду. З ними круто не лише працювати, а і відпочивати)

З перших днів роботи відчуваю себе на свойому місці і рада, що ми обрали один одного!

дуже дякую за такий відгук, ми також дуже раді, що ти з нами)