appflame

Київ, Лімасол (Кіпр), Лондон (Велика Британія)

13 серпня 20:00

Данило Донєв, middle product analyst в appflame

Привіт! Працюю в appflame вже четвертий рік, пройшовши шлях від початківця до middle product analyst. За цей час я отримав великий досвід, працюючи на продуктах з різними бізнес-моделями. Особливо ціную можливість співпрацювати з професіоналами — компанія підтримує високу планку продуктивності, тому в команді працюють однодумці, які поділяють спільні цінності щодо самореалізації, професійного розвитку та стилю життя.
Компанія проявила велику підтримку під час останніх криз, таких як COVID-19 та повномасштабної війни, активно допомагаючи співробітникам та ініціюючи волонтерські проєкти. Особисто для мене важливим було те, що під час мого навчання на бакалавраті компанія була лояльною до мене у періоди підготовки до сесій, здавання дипломів і те де..
Крім того, appflame активно сприяє особистісному розвитку — проводяться лекції (нещодавно, наприклад, була лекція про ментальне здоров’я під час війни), покриваються витрати на професійні курси, організовуються спортивні заходи. Виплати компенсацій завжди проходять вчасно і без проблем.
Я дуже радий, що став частиною цієї компанії, і можу щиро рекомендувати її іншим.