28 лютого 16:15
Ну шош, цей день настав. Пишу публічний відгук про компанію. І слава богу!
Нарешті, не маючи сумнівів можу на весь інтернет заявити що знайшов саме ту компанію яку давно шукав. Точніше вона мене знайшла...
Одразу про головне — ЛЮДИ! Усі цікаві, усі розумні та красиві. Усміхнені навіть у війні!
Я перформанс маркетолог, який любить оптимізовувати процеси, така от я людинка 🙂 і потрапивши в appflame я здивувався як далеко тут зайшли в налаштуванні/оптимізації маркетингових воркфлоу та аналітики зокрема.
Аналітики в компанії — то взагалі окрема історія, то золото а не люди. Наче богом з неба нам послані. Влад та Наталко, передаю привіт 🙂
Також дивує рівень технічечки в компанії. Деякі рішення, які для appflame буденні, для інших (в тому числі дуже великих) компаній партнерів або конкурентів — щось за межею технологічних можливостей.
Фах та досвід спеціалістів надихають! Це є талант: на перших етапах великих задач робити зі складного незрозумілого — цікаве і чітке.
Окремої розмови варті кількість та якість допомоги силам оборони України від компанії безпосередньо, та від комьюніті, яке на дейлі основі закриває надважливі потреби війська.
Про «плюшки» компаніїї також можна писати багатобуков але не хотілось би губити акценти. Все є для забеспечення якісного розвитку як проектів вцілому, так і спеціалістів зокрема.
Отже, підбиваючи підсумки, впевненно заявляю: appflame — неочікуване диво, яке зі мною сталось.