appflame

Київ, Лімасол (Кіпр), Лондон (Велика Британія)

29 вересня 2023 15:18

Dmytro Borysenko, Manual QA Engineer в appflame

Пропрацювавши в компанії вже більше року, можу з впевненістю сказати, що реальність перевершує очікування. В підтвердження цьому, я можу навести безліч моментів, але виділю лише декілька, які найважливіші особисто для мене, а саме:

1. Підтримка компанії на всіх етапах: Appflame стоїть пліч-о-пліч зі своїми співробітниками, компанія завжди готова надати підтримку, будь то на професійному рівні або в особистих питаннях.
2. Людяність і професіоналізм спеціалістів: тут комунікація з колегами завжди побудована на взаємоповазі та відкритості, всі твої питання, пропозиції, сумніви обовʼязково будуть почуті і отримають відповідь.
3. Професійний розвиток: компанія вкладає значні зусилля у професійний розвиток своїх співробітників. Це включає в себе навчання, лекції та можливість здобуття нових навичок і кваліфікацій тощо.

Не тільки завдяки цим аспектам, але і багатьом іншим, мій досвід роботи в компанії настільки позитивний. Не жалкував жодного дня початку роботи в Appflame, тому сміливо рекомендую.