appflame

Київ, Лімасол (Кіпр), Лондон (Велика Британія)

22 квітня 2023 18:53

Yulia Cherevko, HR Specialist/People Partner в Dyvo Gaming

Хотіла поділитися відгуком щодо рекрутингового процесу на позицію Middle Hr manager.

Спочатку зі мною зв’язалася рекрутер Валерія Лаврененко, першим етапом був попередній пре-скрін дзвіночок, комунікація і в переписці, і під час дзвінка були приємними і позитивними.

Наступною була зустріч в офісі з HR Lead Маргаритою; Валерія надала усі деталі по локації, зустріла і провела. Офіс виглядає дуже стильно і симпатично) Спілкування тривало протягом годинки, ми обговорювали як робочий досвід, так і ділилися поглядами, я отримала всю інформацію щодо умов і обов’язків, було цікаво і враження залишилися лише найкращі — Маргарита була першою, з ким в мене збігся світогляд щодо обов’язків і місії HR напрямку. Після спілкування Валерія мене теж зустріла і провела, це було дуже мило і приємно))

Далі якнайшвидше я отримала позитивний фідбек і тестове завдання, дедлайн 3 дні і виконати його необхідно англійською. Це було моє перше тестове за весь досвід,тому я була заінтригована)) Завдання чітке і зрозуміле, було цікаво над ним попрацювати.

Загалом весь процес залишив лише позитивні враження, і хоч на певному етапі ми не підійшли одне одному, але я рада за досвід і за знайомство з чудовими спеціалістами. Впевнена, що майбутньому HR пощастить працювати з Маргаритою)

Юля, привіт!

Вдячні такому розгорнутому та приємному відгуку!
Радіємо, що ти отримала позитивний досвід з нами та бажаємо тобі успіхів.
Залишаємось на зв’язку)