appflame

Київ, Лімасол (Кіпр), Лондон (Велика Британія)

13 жовтня 2022 23:21

NikitaYemelianov

Доброго времени суток! Пишу отзыв потому что хочу сильно попасть в компанию appflame и делаю для этого много чего ,чтобы меня заметили и как-то дали хоть какой-то фидбек по отправленным CV на разные вакансии. Я подавал резюме через: ваш официальный сайт, DOU, rabota.ua и work.ua, но ответа никакого нет! Мне бы хотелось узнать причину игнора потому что подаюсь очень много раз и хотелось бы получить хоть какой-то ответ от Представителей Компании. Пишу этот комментарий чтобы получить хоть какой-то от Вас ответ!

Підтримали:  Maksim Morenko

Нікіта, привіт. Нам дуже приємно, що ти хочеш потрапити саме в appflame. Зазвичай усім кандидатам, які надсилають нам резюме, надається короткий фідбек на вказаний емейл, а кандидатам, які були запрошені на співбесіду — розгорнутий. Це зумовлено тим, що у керівника кожного напрямку є чіткі вимоги до кожної позиції, тож ми запрошуємо на співбесіду лише тих кандидатів, які їм повністю відповідають.

Ми попросили QA тимліда зробити виключення та надати більш розгорнутий фідбек по твоєму резюме. Його рекомендації були наступними: підкачати англійську до рівня В1+, адже ми працюємо з англомовними ринками, та отримати мінімум 9 місяців комерційного досвіду в QA. Було б класно, якщо ти, відшліфувавши своє резюме, захочеш відгукнутися на наші вакансії. Тож залишаємося на зв’язку та сподіваємося поспілкуватися у майбутньому.