appflame

Київ, Лімасол (Кіпр), Лондон (Велика Британія)

9 квітня 2021 21:59

Anton Yaremenko, Legal Counsel

Appflame — найкраще місце роботи евер. Я не уявляю, як його можна покращити ще більше. Тут є все, що треба для розвитку та комфортної роботи: чудові офіси, власна відкрита тераса та інші зони для відпочинку, йога, тайський та звичай масажі у необмеженій кількості, сучасна техніка, смачні сніданки та ланчі, кухня з безлімітними снеками та молоком щонайменше 4 видів, медичне страхування, найкраще на ринку, покриття навчання та спортивних активностей та купа усього іншого. Пропонується найкращий соціальний пакет серед конкурентів, одним словом. Але це не головне, це усього лише якісь побічні додаткові плюшки. Головне — команда та люди. А тут вони найкращі. Компетентні спеціалісти, обумовлені унікальним для України продуктом, досвідчені наставники та ментори. Усе це ти отримаєш, якщо приєднаєшся до команди. Окремо потрібно виділити компетенцію, яку можна отримати. На відміну від інших гравців ринку, компанія не робить з тебе вузькоспрямованого спеціаліста, якому складно буде реалізувати себе поза межами проекту. Appflame, перш за все, вчить бізнесу. І допомагає на ці знання накласти професійні навички. Якщо коротко, Appflame — любов.