Привіт! Працюю в Аppflame майже 5 років в ролі моушн дизайнер. Зі мною працюють дуже круті люди і за цей час команда значно виросла. Компанія надає всі можливості для особистісного розвитку — оплата професійних курсів та англійської мови, різноманітні заходи та ноуледж шерінги, вітаються власні ідеї.
Звичайно є можливість працювати як з дому, так і з нового та дуже красивого офісу, який має укриття і повністю енергонезалежний. На початку повномаштабного вторгнення кампанія робила евакуацію співробітників, це супер важливо, бо безпека зараз це найцінніше.
Також компанія підтримує ЗСУ і донатить значні суми на військо.
Звичайно є безліч плюшок таких як страховка, масаж, власний спортзал, безкоштовні обіди, корпоративні заходи і багато іншого, я не знаю іншу компанію з такими умовами праці.
Тож раджу)
Привіт! Працюю в appflame вже півтора року, залишаюсь дуже задоволеним! За цей час я отримав багато нового досвіду працюючи в команді справжніх професіоналів. Компанія надає неймовірні можливості для професійного зростання та розвитку, зручні та комфортні умови праці. Також хочу наголосити про новий, сучасний офіс та велику кількість приємних бенефітів (англійська, спорт, тренажерний зал в офісі, постійні івенти, страховка, бюджети на курси і не тільки), участь в багатьох благодійних проєктах що викликають гордість за роботу в такій чудовій компанії! Я дуже радий, що став частиною цієї компанії і рекомендую її іншим!
Я працюю в appflame уже рік і можу точно сказати, що це чудове місце для розвитку. Я займаюся інфлюенсер маркетингом на Таімі і саме цінності нашого продукту та неймовірна команда мотивують щодня докладати ще більших зусиль для розвитку додатку.
У нашій креативній команді цінують ідеї кожного і завжди підтримують у їх реалізації.
Компанія надає усі можливості для зростання і турбується аби ми не забували про баланс між роботою та життям. Work with flame, not in flame, as we say :)
Привіт! Працюю в appflame вже четвертий рік, пройшовши шлях від початківця до middle product analyst. За цей час я отримав великий досвід, працюючи на продуктах з різними бізнес-моделями. Особливо ціную можливість співпрацювати з професіоналами — компанія підтримує високу планку продуктивності, тому в команді працюють однодумці, які поділяють спільні цінності щодо самореалізації, професійного розвитку та стилю життя.
Компанія проявила велику підтримку під час останніх криз, таких як COVID-19 та повномасштабної війни, активно допомагаючи співробітникам та ініціюючи волонтерські проєкти. Особисто для мене важливим було те, що під час мого навчання на бакалавраті компанія була лояльною до мене у періоди підготовки до сесій, здавання дипломів і те де..
Крім того, appflame активно сприяє особистісному розвитку — проводяться лекції (нещодавно, наприклад, була лекція про ментальне здоров’я під час війни), покриваються витрати на професійні курси, організовуються спортивні заходи. Виплати компенсацій завжди проходять вчасно і без проблем.
Я дуже радий, що став частиною цієї компанії, і можу щиро рекомендувати її іншим.
Я працюю в appflame вже більше року, і за цей час я виросла з Marketing Designer до Marketing Design Art Lead, це підтверджує, що компанія надає неймовірні можливості для професійного зростання та розвитку (звичайно не без плідної праці та виконання цілей😅). Від самого початку я відчувала, що тут цінують кожного співробітника і надають всі умови для реалізації потенціалу.
Одна з найяскравіших рис нашої компанії — це чудова, дружня атмосфера. Ми регулярно проводимо брейншторми та командні зустрічі, де кожен може висловити свої ідеї та отримати зворотній зв’язок.
Окрім професійного зростання, компанія активно дбає про баланс між роботою та особистим життям ❤️ Гнучкий графік роботи, можливість працювати віддалено, курси та лекції — все це сприяє не лише професійному, але й особистісному розвитку.
Компанія постійно розвивається і не боїться змін, що робить роботу в ній ще більш цікавою та динамічною.
Мав досвід проходження інтерв’ю в appflame. Хоч і не вдалося попрацювати разом через закриття вакансії, але процес рекрутингу залишив дуже позитивні відчуття. Технічне інтерв’ю мені проводили Yevhenii Matusevych та Roman Pozhar. Були цікаві відкритті питання, а хлопці дуже дружелюбні та професійні. Після інтерв’ю пішов з гарним настроєм та відчуттям, що просто гарно поспілкувався зі своїми старими друзями. Дякую за такий досвід
Працюю в appflame вже майже 4 роки і хочу поділитися власним досвідом.
Ці 4 чотири роки були досить складними, пандемія коронавірусу, початок повномасштабного вторгнення, але весь цей час я відчувала неабияку підтримку та турботу від компанії. Окремо хочеться сказати, що appflame не тільки дбає про своїх співробітників, а ще і проводить потужну підтримку військових.
Життя в компанії не обмежується лише роботою, маємо безліч цікавих та корисних івентів, занять спортом, тренінгів та тімбілдингів. Наш офіс — це справжній простір для креативу та комфорту з безліччю бенефітів. В офісі є все для того, щоб максимально зосередитися на роботі.
В компанії достобіса можливостей для росту та розвитку. Я прийшла в компанію на позицію Office Manager, наразі — Full Stack, і все це завдяки підтримці та неабиякій допомозі колег.
Працювати в appflame — це значно більше, ніж просто виконувати свою роботу. Це можливість зростати, розвиватися та бути частиною дійсно класної команди.
Ну шош, цей день настав. Пишу публічний відгук про компанію. І слава богу!
Нарешті, не маючи сумнівів можу на весь інтернет заявити що знайшов саме ту компанію яку давно шукав. Точніше вона мене знайшла...
Одразу про головне — ЛЮДИ! Усі цікаві, усі розумні та красиві. Усміхнені навіть у війні!
Я перформанс маркетолог, який любить оптимізовувати процеси, така от я людинка 🙂 і потрапивши в appflame я здивувався як далеко тут зайшли в налаштуванні/оптимізації маркетингових воркфлоу та аналітики зокрема.
Аналітики в компанії — то взагалі окрема історія, то золото а не люди. Наче богом з неба нам послані. Влад та Наталко, передаю привіт 🙂
Також дивує рівень технічечки в компанії. Деякі рішення, які для appflame буденні, для інших (в тому числі дуже великих) компаній партнерів або конкурентів — щось за межею технологічних можливостей.
Фах та досвід спеціалістів надихають! Це є талант: на перших етапах великих задач робити зі складного незрозумілого — цікаве і чітке.
Окремої розмови варті кількість та якість допомоги силам оборони України від компанії безпосередньо, та від комьюніті, яке на дейлі основі закриває надважливі потреби війська.
Про «плюшки» компаніїї також можна писати багатобуков але не хотілось би губити акценти. Все є для забеспечення якісного розвитку як проектів вцілому, так і спеціалістів зокрема.
Отже, підбиваючи підсумки, впевненно заявляю: appflame — неочікуване диво, яке зі мною сталось.
Хочу залишити відгук щодо рекрутингу Product Analyst. На Джинні взагалі реакції немає з 1 листопада, хоча вакансія була постійно відкрита і оновлена 10 січня. Були очікування хоча б на якийсь короткий фідбек
Дарія, добрий день!)
Я Уляна, відповідаю за цю вакансію. Дякую вам за фідбек. Будь ласка, вибачте за очікування. Мені шкода, що сталась така ситуація.
Знайшла ваш відгук на Djinni за 01.10.2023, я дійсно його загубила. Зараз важко зорієнтувати, чому саме так сталось, бо ви надіслали його два місяці тому. Скоріш за все, спрацював людський фактор та я його не помітила.
Відписала вам в особисті з приводу відгуку на цю вакансію. Наступного разу не соромтеся нас пінганути ще раз 😁 Окрім наших job boards ми завжди на зв’язку тут — [email protected].
Бажаю гарного вечора та спокійних вихідних 🙏
Працюю тут рік. Всі умови та бенефіти — на рівні топових IT роботодавців України. До віх процесів людяний, адекватний, сучасний та продуктивний підхід.
Працюючи в Appflame уже більше 3х років можу сказати, що це компанія, в якій тобі доступні всі можливості для потужного розвитку та швидкого росту (пишу це на власному досвіді росту з manual qa до automation qa). Регулярні рев’ю, люди, команда, проект та відкрите, лояльне і свідоме керівництво надихає і мотивує розвиватися і прогресувати щодня. Людей хотів би виділити окремо, бо тут тебе оточують сильні, амбіційні і просто хороші і відкриті люди, з якими легко і приємно щодня працювати і відпочивати. Компанія завжди відкрита до діалогу з кожним працівником, прислуховується до відгуків, тож постійно розвивається, і покращується, створюючи ідеальні умови. Це все в свою чергу дає можливість активно прогресувати і рости самій компанії. Також відмічу класний, сучасний новий офіс, кучу приємних бенефітів (англійська, спорт, тренажерний зал в офісі, постійні івенти, страховка, бюджети на курси і не тільки), і постійну готовність надати допомогу в будь-яких ситуаціях. Окремо хочу сказати про позицію компанії щодо війни — компанія вносить великий вклад в оборону нашої країни, а також заохочує та залучає до цього всіх всередині компанії. Для мене особисто це дуже важливо! Я працюю в кращій компанії) Впевнений, що для нас only sky’s the limit 🚀(а може і вище 😉)!
Appflame — для мене це перша IT — компанія. Раніше працював у перформанс агенстві, де стандарти роботи та забезпечення були значно нижні, хоча і була орієнтація на IT ринок.
Тут одразу мене тепло прийняли, дали усі можливі умови для комфортної роботи та розвитку.
Вже працюю 1,5 роки у компанії і кращого ще не бачив)
Тут дійсно комфортно та зручно, особливо слухаючи відгуки колег, які прийшли з інших IT.
На даний час, дуже задоволений , що потрапив сюди і можу сміливо рекомендувати роботу у Appflame — вам дійсно тут сподобається, починаючи з колективу, закінчуючи усіма необхідними для тебе речами.
Пропрацювавши в компанії вже більше року, можу з впевненістю сказати, що реальність перевершує очікування. В підтвердження цьому, я можу навести безліч моментів, але виділю лише декілька, які найважливіші особисто для мене, а саме:
1. Підтримка компанії на всіх етапах: Appflame стоїть пліч-о-пліч зі своїми співробітниками, компанія завжди готова надати підтримку, будь то на професійному рівні або в особистих питаннях.
2. Людяність і професіоналізм спеціалістів: тут комунікація з колегами завжди побудована на взаємоповазі та відкритості, всі твої питання, пропозиції, сумніви обовʼязково будуть почуті і отримають відповідь.
3. Професійний розвиток: компанія вкладає значні зусилля у професійний розвиток своїх співробітників. Це включає в себе навчання, лекції та можливість здобуття нових навичок і кваліфікацій тощо.
Не тільки завдяки цим аспектам, але і багатьом іншим, мій досвід роботи в компанії настільки позитивний. Не жалкував жодного дня початку роботи в Appflame, тому сміливо рекомендую.
Напевно трохи дивно таке писати, але хочу залишити відгук про компанію котра мене не взяла до себе))
Мав два інтерв’ю — HR скрінінг та технічне з тімлідом.
Дівчина рекрутер, грамотно ставила питання текстово та професійно забукала кол. Напевно самий швидшкий бук колу з рекрутером котрий в мене був)) вже через 30 хв після початку переписки.
Технічна співбесіда була дуже насичена та сильна. Хоч і інтерв’юєр був доволі стриманий в емоціях, не було віддчуття, як на більшості співбесід, що це допит, спати точно не хотілось і амтосфера була доволі комфортна. Дуже тішить що на тех співбесіді була людина з дуже великою експертизою в тестуванні, а не зазвичай як мідл\сіньйор просто ганяє по питанням з папірця. З того що я почув у Владислава (інтевр’юєра) не з один десяток проектів за плечима та досить розвинене вміння в одночас з бажанням, як мені здалося, зрозуміло та ясно в лайв режимі донести людині ті знання в котрих у людини очевидно є гепи. Так сталось і в мене, по декількох з модулів підловили з дуже великим гепом, але мене здивувало коли інтерв’юєр не просто спитав і побачив що я не знаю і пішов далі, а цілеспрямовано зупинився і просто під час співбесіди почав розповідати та навчати, як на семінарі, про ті модулі в котрих в мене були прогавини до тих пір поки я сам не зрозумів і не дав відповіді.
По тій складності питань котрі були задані та інфо котрий я отримав від інтерв’юєра — можна з впевненістю сказати що проекти в компанію дуже цікаві та масштабні, в тому числі і для інженерів з тестування. Хоч і не отримав бажаного офферу, але було дуже цікаво дізнатись багато чого нового, та зрозуміти свої слабкі сторони в котрих потрібно розвиватись.
Appflame — дуже і дуже крута компанія, в якій я працюю вже більше
Appflame — це мій перший досвід роботи в ІТ компанії і тепер планка задана неймовірно високо. Цікавий проєкт, дуже крута і амбітна команда, яка справді мотивує досягати нових висот щокварталу. Завжди вчасні фідбеки, цінності які спонукають брати відповідальність, розвивати креативність та працювати як єдине ціле.
Працюю в appflame більше ніж півроку. Приємно вражена командою, цілями, швидкістю росту та процесами. Тут працює найбільш «дорослий» та усвідомлений підхід до комунікацій, який я бачила. Працівнику дають усі потрібні умови та свободу дій, але очікують на пропорційні результати. Особисто мені дуже імпонує такий формат роботи.
Хочу поділитись досвідом початку хайрінг процесу.
Це 24.07.2023 відгукнулась на позицію Senior Product Manager, яка досі є відкритою на DOU. Жодної відповіді від компанії не було. Через 3 тижні після мого аплікейшену, мені написала рекрутер Анастасія та повідомила, що був якійсь збій у системі, і мій CV тільки зараз помітили. Оскільки вакансія ще була актуальною для мене, ми домовились про колл та провели перше інтерв‘ю. Анастасія підкреслила, що на цьому етапі жодних рішень по хайрінгу не приймається, вона просто передасть усю інформацію далі і зв‘яжеться зі мною щодо наступного етапу.
Це було 2 тижні тому. Відповіді на моє повідомлення і email щодо апдейту по вакансії так і немає. Ситуація «ігнор >> самі прийшли хайрити >> знову ігнор» виглядає щонайменш ... дивно. Щиро сподіваюсь, що у компанії відбувся ще один збій, і вони звернуть на це увагу. На перший погляд у appflame круті продукти і хороші відгуки від співробітників. А такі ситуації як моя дуже псують перше позитивне враження.
Пощастило попрацювати в appflame 1.5 роки. Наразі це мій кращій досвід взаємодії команди і компанії зі співробітником. Тут є все, про що можливо мріяти: привітливі та розумні люди, продуктивна команда, цікаві проекти, страхування, парковка, обіди, компенсації спорту та розвитку, постійні зустрічі з HR та твоїм лідом, неймовірна підтримка, подарунки.... І ще, і ще, і ще. Я не знаю що ще можна хотіти від компанії. Не дарма appflame постійно в топі рейтингу IT работодавців України.
Особливо хочу зазначити, що тут ваша думка стосовно розвитку продукту завжди буде почута. А значить саме ви зможете внести щось нове, спостерігати за розвитком ідеї та отримувати насолоду від результату.
Мій відгук буде сповнений лише позитивними емоціями, але, як бачу, для appflame це не рідкість:)
Незвжаючи на 10+ років досвіду роботи, я вперше проходила декілька етапів співбесід та виконувала тестове завдання, тому, звертала увагу на всі дрібнички.
Мій перший контакт — рекрутерка Аня Яковенко — все, як я обожнюю: інтелігентно, лаконічно, приємно :) Власне, Аня і вела подальшу комунікацію на всіх етапах, абсолютний метч тон оф воіс.
Перший і великий лайк — оперативність фідбеку. Це було дуже швидко, одразу справило вау-ефект і тільки підсилило моє бажання працювати в команді.
Другий лайк — тестове завдання — круті і нетривіальні таски, не довелося докладати жодних зусиль, щоб змусити себе його зробити.
Третій — зміст кожної з zoom-зустрічей, все було по темі, без води, актуальні та професійні запитання.
І я вся така з приємними враженнями та дуже exited познайомитися з командою)
Хотіла поділитися відгуком щодо рекрутингового процесу на позицію Middle Hr manager.
Спочатку зі мною зв’язалася рекрутер Валерія Лаврененко, першим етапом був попередній пре-скрін дзвіночок, комунікація і в переписці, і під час дзвінка були приємними і позитивними.
Наступною була зустріч в офісі з HR Lead Маргаритою; Валерія надала усі деталі по локації, зустріла і провела. Офіс виглядає дуже стильно і симпатично) Спілкування тривало протягом годинки, ми обговорювали як робочий досвід, так і ділилися поглядами, я отримала всю інформацію щодо умов і обов’язків, було цікаво і враження залишилися лише найкращі — Маргарита була першою, з ким в мене збігся світогляд щодо обов’язків і місії HR напрямку. Після спілкування Валерія мене теж зустріла і провела, це було дуже мило і приємно))
Далі якнайшвидше я отримала позитивний фідбек і тестове завдання, дедлайн 3 дні і виконати його необхідно англійською. Це було моє перше тестове за весь досвід,тому я була заінтригована)) Завдання чітке і зрозуміле, було цікаво над ним попрацювати.
Загалом весь процес залишив лише позитивні враження, і хоч на певному етапі ми не підійшли одне одному, але я рада за досвід і за знайомство з чудовими спеціалістами. Впевнена, що майбутньому HR пощастить працювати з Маргаритою)
Доброго времени суток! Пишу отзыв потому что хочу сильно попасть в компанию appflame и делаю для этого много чего ,чтобы меня заметили и как-то дали хоть какой-то фидбек по отправленным CV на разные вакансии. Я подавал резюме через: ваш официальный сайт, DOU, rabota.ua и work.ua, но ответа никакого нет! Мне бы хотелось узнать причину игнора потому что подаюсь очень много раз и хотелось бы получить хоть какой-то ответ от Представителей Компании. Пишу этот комментарий чтобы получить хоть какой-то от Вас ответ!
Нікіта, привіт. Нам дуже приємно, що ти хочеш потрапити саме в appflame. Зазвичай усім кандидатам, які надсилають нам резюме, надається короткий фідбек на вказаний емейл, а кандидатам, які були запрошені на співбесіду — розгорнутий. Це зумовлено тим, що у керівника кожного напрямку є чіткі вимоги до кожної позиції, тож ми запрошуємо на співбесіду лише тих кандидатів, які їм повністю відповідають.
Ми попросили QA тимліда зробити виключення та надати більш розгорнутий фідбек по твоєму резюме. Його рекомендації були наступними: підкачати англійську до рівня В1+, адже ми працюємо з англомовними ринками, та отримати мінімум 9 місяців комерційного досвіду в QA. Було б класно, якщо ти, відшліфувавши своє резюме, захочеш відгукнутися на наші вакансії. Тож залишаємося на зв’язку та сподіваємося поспілкуватися у майбутньому.
Проходила собеседование Appflame на позицию User Acquisition Manager.
Хочу рассказать о своем опыте рекрутингового процесса в данной компании.
Моим рекрутером была Анастасия Войтенко. На этапе скрининга я уточнила у Анастасии, сколько займет весь рекрутинговый процес, на что получила ответ — 1,5 недели, но все зависит от того, насколько быстро я сделаю тестовое задание, но задержек с обратной связью у них нет.
После скрининга было назначено техническое интервью с Head of Perfomance Marketing — Дмитрием, после чего мне предложили выполнить тестовое задание.
Хочу сказать, что это одно из лучших тестовых, которое мне удалось увидеть. Четко описаны задания, адекватный объем. Честно, мне было очень интересно его делать.
Готовое тестовое задание я отправила рекрутеру 24 июня, а обратную связь я получила — 14 июля, то есть через 20 дней! Все это время я самостоятельно пушила Анастасию по поводу фидбека, на что получила ответ, что у них сейчас крейзи период и идет планирование и разработка окаэров на следующие полгода. Я понимаю, что у каждой компании есть время запары, но в тоже время в каждой компании это запланированный процесс. У меня бы не было вопросов, если бы изначально об этом меня предупредили, а не обнадежили тем, что весь рекрутинговый процесс займет 1,5 недели.
После позитивного ответа на тестовое последовал финальный этап — интервью с СРО.
Хотелось бы отметить, что живое общение с каждым из работников компании — оставил позитивное впечатление о компании и людях работающих в ней в целом. А это для меня супер важно. Но как только мы переходили в Телеграм для получения обратной связи — начиналась история, котороя никак не коррелировала с тем, что говорили мне во время коллов. А именно «нам очень важны люди и человеческие взаимоотношения».
Итак, после собеседования с СРО мне пообещали, что фидбек будет к четвергу (21.07), в этот день вечером я сама написала Анастасии, но ответ я так и не получила. В пятницу в обед я продублировала сообщение и наконец получила ответ, что решение будет к вечеру. Но ответа так и не было.
В понедельник (25.07) я захожу в чат с рекрутером, чтоб еще раз ее пушнуть, но вижу смененное фото профиля «I’m on vacation», я написала ей, с кем я могу теперь общаться по данному вопросу, но мое сообщение до сих пор не прочитано (03.08).
После чего я начала искать контакты Дмитрия с которым я проходила техническое интервью. Нашла, написала и получила ответ (отказ). Дмитрий написал мне мои результаты по каждому из этапов и почему предпочли другого кандидата.
Меня заинтересовал результат по тестовому, у меня не было понимания почему такая оценка (хотя рекрутер сказала, что мое тестовое одно из лучших) и запросила у Дмитрия развернутый фидбек по нему. Он обещал на следующий день отправить мне его, но по сей день я так и не получила его.
Как и нет понимания, почему мне отказали, так как причины, которые были описаны Дмитрием я развенчала тем, что мы это обсуждали на интервью с ним и он сказал, что это неважно для них и не является решающим фактором.
Итого:
— весь рекрутинговый процесс в Appflame у меня занял 1,5 месяца (07.06 — первое сообщение от рекрутера, 25.07 — финальное решение). Ну это не 1,5 недели.
— рекрутер ушла в отпуск и даже не предупредила меня об этом, как и не передала меня кому-то другому.
— развернутый ответ по тестовому заданию я так и не получила.
Не смотря на то, что мне очень понравился каждый человек с которым я общалась, понравилась компания и я загорелась продуктом, который они развивают, я осталась с очень неприятным послевкусием.
Мне удивительно, когда компания на каждом из этапов говорит о том, что люди для нас прежде всего, но по итогу наблюдается совсем другое по отношению к тем, кто хочет попасть в их компанию.
Олександра, привіт!
Радий чути, що наш продукт та більшість етапів співбесіди залишили у тебе приємні враження.
Щодо тривалості процесу.
1. Зазвичай ми завжди наголошуємо, що процес відбору кандидатів до компанії, особливо на позиції UAM, є досить тривалим та багатоетапним. Оскільки нам дійсно важливо досягти максимальної сумісності в очікуваннях двох сторін.
2. Разом з тим, згоден, що 1,5 місяця на процес співбесіди — досить довго (насправді, твоя ситуація — виняток). Я дуже вдячний тобі за розгорнутий фідбек, адже він допоможе нам покращити цей процес. Ще раз прошу прийняти вибачення за затримку з фідбеком з нашої сторони.
Щодо причин відмови та критеріїв прийняття рішень на позиції UAM.
1. Ключовим, але дійсно не завжди обов’язковим, критерієм є наявність достатнього релевантного досвіду для цієї позиції.
2. Ми завжди надаємо розгорнутий фідбек та рекомендації по посиленню експертизи. Саме тому я надсилав тобі твої результати по кожному з етапів і причини чому віддали перевагу іншому кандидату.
Якщо в тебе залишилися питання, будь ласка, напиши мені. Контакти в тебе є. Буду радий допомогти та відкритий до спілкування!
Уляна — це чудовий рекрутер у компанії. Дуже дякую за хорошу організацію всіх етапів рекрутингового процесу, не дивлячись на те, що наші дороги з appflame розійшлись :)
Отличная кампания, отличная команда!
Каждый день новые вызовы и интересные задачи!
В кампании чувствуется что сотрудники — это главное! Есть колосальная поддержка новых инициатив и проектов!
Очень счастлива работать тут с крутыми людьми и професионалами своего дела ❤️
Місце, в якому тебе поважають, зважають на твою думку та завжди відгукуються допомогти. Якщо ви бажаєте працювати з крутим продуктом, амбіційними цілями та крутими людьми, вам точно в команду appflame! Тут є все для комфортної праці, а якщо ви чимось незадовлдені — команда завжди відкрита до діалогу.
Дуже радий працювати тут🤩
Appflame — самое важное это люди🤗, те, с кем ты работаешь 👩💻 коммуницируешь каждый день. Так как они очень сильно влияют на тебя, на твоё развитие во всех аспектах твоей жизн. Крутые задачи, которые тебя драйвят, и поднимают как на ракете 🚀 всё выше и выше в твоем развитие. Комфортнейшие условия работы, каких себе только можно представить от вкусных завтраков и обедов🍲🍜, всяких вкусняшек🍧🍮, фруктов🍎🍌🍓, до массажей, зоны отдыха, различных спортивных активностей, йоги, стретчинг и многое другое.
Крутейшие тимбилдинги 🥳🕺💃которые ещё сильнее нас всех объединяет.
Если ты ищешь не просто работу на которую ты будешь ходить 5 дней в неделю работая по
Занимаясь с нами любимым делом, ты не будешь работать ни дня 😉
Якщо хочеться викликів кожного дня, цікавих задач, можливостей для росту і це все в супер-крутій і сильній команді, то вам сюди=) Appflame цінує своїх працівників і дає все необхідне для комфортої роботи — несіть свої досвід і унікальні знання сюди!
Дуже рада, що могла деякий час бути частиною Appflame, це був унікальний для мене досвід.
Особливо хочу виділити команду аналітиків, у якій, власне, і працювала — з ними цікаво, продуктивно і легко.
Не буду багатослівною, просто на 200% раджу Appflame!
P.S. Дякую велике!:)
Appflame — найкраще місце роботи евер. Я не уявляю, як його можна покращити ще більше. Тут є все, що треба для розвитку та комфортної роботи: чудові офіси, власна відкрита тераса та інші зони для відпочинку, йога, тайський та звичай масажі у необмеженій кількості, сучасна техніка, смачні сніданки та ланчі, кухня з безлімітними снеками та молоком щонайменше 4 видів, медичне страхування, найкраще на ринку, покриття навчання та спортивних активностей та купа усього іншого. Пропонується найкращий соціальний пакет серед конкурентів, одним словом. Але це не головне, це усього лише якісь побічні додаткові плюшки. Головне — команда та люди. А тут вони найкращі. Компетентні спеціалісти, обумовлені унікальним для України продуктом, досвідчені наставники та ментори. Усе це ти отримаєш, якщо приєднаєшся до команди. Окремо потрібно виділити компетенцію, яку можна отримати. На відміну від інших гравців ринку, компанія не робить з тебе вузькоспрямованого спеціаліста, якому складно буде реалізувати себе поза межами проекту. Appflame, перш за все, вчить бізнесу. І допомагає на ці знання накласти професійні навички. Якщо коротко, Appflame — любов.
Офигенные люди, офигенные условия труда, офигенная команда. Атмосфера стартапа и правильные процессы. Все решения о развитии продуктов принимаются на основе данных. Поэтому тут нет субъективных решений менеджеров тупого формошлепства.
Приходите к нам — будем вместе двигать горы )
Отличное место, где каждый знает и достигает поставленных целей. Замечательная поддержка и первоклассные условия работы.
Коллектив, отношение к сотрудникам, интересные задачи — все на высочайшем уровне. Команда смотивированна, активна и всегда в поисках новых решений и направлений, но время на посмеяться всегда остается ;)
Чудовий колектив в професійному плані та, що не менш важливо, поза робочими моментами. Прогресивні, дружні, прямі, відкриті, різносторонні та сконцентровані.
А як же вони гуляють на корпоративах... :)
Appflame це місце неймовірних людей.
Турбота про працівників, прекрасний офіс, та менеджмент з яким хочеться працювати. Додати до цього проекти відомі у всьому світу, можливості росту та гучні вечірки)
Я неймовірна рада, що маю можливість працювати тут. Appflame one love)
Проработал в Appflame около года на позиции Manual QA. Остались только положительные впечатления. Классный коллектив, коллеги помогают и поддерживают, так что постоянно развиваешься и учишься новому, интересные и сложные проекты. CEO компании, очень трудолюбивый, пример и мотиватор.
Приятные бонусы, начиная от обедов, заканчивая путешествиями за границу.
P.S. пришлось уйти только из-за того, что захотел развиваться в автоматизации на JS, а в компании Java.
Работал в этой компании аналитиком. Остались только приятные эмоции, багаж мега-ценных знаний и опыта.
В appflame у каждого открывается пространство для действий, которое так тяжело найти на рынке. Все сотрудники мотивированы достичь высоких результатов, что делает работу комфортной и интересной. В общем, если вы идете за бурным ростом от 0 до 100 и от 100 до бесконечности, то вам сюда.
Хочу сказать всем коллегам спасибо за пройденный путь — вы крутые!
Всем привет!
Уходя из данной компании спустя 4 года работы, решил все таки оставить послание для потомков :)
В appflame я прошел путь от Junior Android Dev -> до Team Lead Android, и могу вам со 100500%-ой уверенностью сказать, что карьерный рост тут ЕСТЬ! За эти 4 года мы прошли дичайший путь он мелкой компании на 20 человек до достаточно большой компании, с количеством сотрудников 200+. И я не жалею ни об одном шаге, проделанном на этом пути! Я хотел бы сказать спасибо всем, кто не давал спотыкаться, давал указатели в какую сторону лучше идти а в какую нет.
Если вы ищите по настоящему сильную компанию и готовы развиваться
Буду помнить о вас всегда!
Работая в appflame, каждое утро спешишь на работу, потому что знаешь, каждый день тебя ждут новые челенжи. Моя история началась как и у всех с собеседований. Все по стандартному кругу. Но на финальном собеседовании, и произошла любовь с первого взгляда. Я увидела увлеченность и любовь к продукту, а это именно то, что я искала. Здесь люди ценятся за отдачу в работе, за инициативность и готовность работать овертайм. Я не встретила здесь слов «не моя проблема», «мой рабочий день закончен», «не хочу» и т.д. Здесь все готовы помочь, научить, искренне улыбаются. О чем еще можно мечтать? О еде, плюшках типа массажа? Обо всем этом компания уже позаботилась:)
Наверное, самое главное — я каждый вечер с нетерпением жду утра чтобы запускать ракеты и переворачивать горы.
Компанія швидко виросла зі стартапу, і як результат — не всі бізнес-процеси налаштовані до кінця. Вам треба для себе вирішити, що ви в цьому бачите — проблеми, чи можливості. Бо можливості для росту і розвитку тут майже безмежні.
Також — дуже крута дружня атмосфера, прям велика сім’я. Щоп’ятничні посиденьки — то безцінно).