Appexoft

Львів

11 березня 13:29

Dmytro Dobrovolsky, Junior

Всім привіт , вчора був на співбесіді в цій компанії на посаду frontend developer, одразу спойлер — офер я не отримав , тому відгук буде максимально обʼєктивний)
Дуже приємний ейчар , мали з нею комунікацію в месенджері і потім 30 хв смол толк з перевіркою мого інглішу, я трохи переймався тому початок був максимально «бе-ме», але френдлі атмосфера і я трохи розслабився і вже було краще. Потім 30-40 хв співбесіда з їхнім штатним фронтом, все , що я знав розповів, якщо в чомусь не до кінця розумів напрям питання — він наштовхував на думку , а не просто скіпав далі. Якщо питання я не знав, там не був теж сухий скіп , він мені пояснював , коротко і чітко. Також від нього я отримав поради, як саме поглибити свої знання в напрямках , які я знаю поверхнево. З ейчаром ми домовились про фідбек одразу ввечері, хоча в них в практиці це десь тиждень. Ввечері отримав результат і ті питання, які мені потрібно підтягнути. Тому , якщо ви розглядаєте варіант роботи в цій компанії і вас кличуть на співбесіду, я дійсно раджу сходити , навіть з точки зору досвіду. Компанії спасибі за можливість, бажаю успіхів )