Appexoft

Львів

20 червня 13:08

Artem Dmysh, Backend Junior Node Js

Проходив стажування у компанії 3 місяці на позицію Node js.
В цілому до ментора Кості немає питань, як питав шось то допомагав.

12 червня у мене було кінець стажування, і так як я не бачу ніяких дій від ментора думаю нагадаю йому про це.
Пишу йому що сьогодні кінець стажування і тд, в очікуванні що скажуть про оффер від компанії про яке йшлось перед стажуванням.
У відповідь спочатку отримую «Привіт, співчуваю», і через секунду повідомлення міняється на «Привіт, ок», чи написав він це випадково? Ну не знаю

Далі діалог був таким
Я: То що далі?
Я: До мене хтось підійде, чи що робити?

Костя: Поки роби далі проект, далі буде видно

Я: В сенсі роби далі, сьогодні ж кінець стажування

Костя: Ну поки я поговорю з Hr і приймуть подальше рішення, роби далі. Якщо не хочеш, можеш іти до дому. Вибір за тобою

І тут питання, ти не міг за 3 місяці поговорити із HR на рахунок цього?
І яке роби проект далі після вказаного 3 місячного стажування? Мені можливо ще 3 місяці поробити проект поки ти поговориш?

Далі у діалозі він ще згадав те скільки я пропустив днів, хоча як він зазначав спочатку що якщо навчання чи шось екстренне то просто попередь і можеш йти, що я і робив.
NOTE: Моя відсутність ніяк не вплинула на виконання проектів, я їх всі виконав

І щоб бути чесним і сказати чим закінчився діалог, ментор Костя сказав що сьогодні до мене підійде HR. Але вже після слів ментора «Роби далі проект» я зрозумів що це якийсь бред і просто пішов з офісу відповідно не чекавши HR

У висновку, якщо хочете щось навчитись нового то можна спробувати тому що для мене самого ці 3 місяці були корисними і багато чого дізнався, але зауважте що в кінці стажування до вас може бути таке саме невідповідальне відношення.

Підтримали:  Ярослав Характерник

То стажування було на реальному комерційному проєкті? Стажування було оплачуваним? Якщо так, то на яких умовах? Чи безоплатним?

Запитую, щоб розуміти, наскільки все критично.

Ні, було не на комерційному проекті

Стажування було не оплачуваним