працював в Appexoft більше року, ділюсь власним досвідом.
➕:
— прийняли на співпрацю одразу після онлайн курсів, без комерційного досвіду
— дали в користування стіл, стілець, комп’ютер. також в офісі є кава
— якщо заробляєш для компанії серйозні гроші можуть підняти зп
— не кидають на гроші (те про що домовились виплатять)
— до думки розробників прислухаються, проводиться анонімне опитування
— допомагають відкрити ФОП
— більшу частину часу я працював з дому, та рідко згадував про Appexoft, просто писав код на проекті
➖:
— доводиться відкривати ФОП (не працевлаштовують)
— не допомагають закрити ФОП
— доводиться працювати в ролі сеньйора (не маючи жодного досвіду)
— не можна використовувати власне справжнє ім’я
— на допомогу можуть дати біьш досвідченого колегу, але який зайнятий своїми
— в офісі Дуже шумно, дуже багато людей в одній залі та усі голосно розмовляють
— повний організаційний хаос, як мінімум, в тих завданнях які стосуються проходження співбесід, відсутність підготовки до них
Особисті враження:
Від CEO Володимира залишились приємні враження: вислуховував, йшов на зустріч.
Дана контора дала мені можливість зробити перші кроки в ІТ та набратись досвіду, та ці кроки я робив самостійно часто при стресі та відповідальності в шумному офісі.
В мене склалося враження, що в основі ̶т̶є̶м̶к̶и̶ компанії лежить експлуатація дешевої робочої сили, надприбуток, та недобросовісність перед замовником. Та саме існування цієї та аналогічних їй контор заважає девелоперам знайти с͟п͟р͟а͟в͟ж͟н͟ю͟ роботу, адже через свій масовий «спам» характер (та інші моменти про які, напевно, не варто тут згадувати) вони підминають під себе більшу частину ринку праці.
Загалом, якщо дуже потрібна робота, то Appexoft не поганий варіант.
Мені подобається працювати в цій компанії!
Керівництво йде на зустріч у багатьох сферах. Все залежить від тебе, якщо є бажання то компанія дасть нагоду розвиватись, рости і ставати експертом своєї справи.
Appexoft допомагає в з англійської як вже казали, також розвивають скілл у спілкуванні з замовниками. Проводять різні заходити та зустрічі!)
Висновок, компанія росте і розвивається і допоможе кожному в цьому!
Працюю в компанії на посаді backend-розробника. На моєму особистому досвіді я можу виділити такі переваги: 1) організація надає широкі можливості для особистого розвитку, як і soft skills, так і hard skills; 2) Дружній колектив, який завжди може допомогти вирішити як технічні, так і нетехнічні проблеми 3) Можливість покращити свою англійську в спілкуванні з замовниками та на індивідуальних уроках з учителем компанії
Вітаю. Працюю в Науковому парку Львівського університету, к.е.н. З компанією знайомі досить давно. Appexoft є спонсором Конкурсу студентських стартапів «Lviv Startup Fest», який проводить Львівський національний університет імені Івана Франка та Науковий парк Львівського Університету «Інновації та підприємництво».
Уже успішно відбулись 3 конкурси, загальний призовий фонд понад 100 тис.грн. Призерами та переможцями конкурсу були, студенти НУ «Одеська політехніка», Вінницького національного аграрного університету, Львівського національного університету імені Івана Франка, НУ «Києво-Могилянська академія», НТУ України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського», НУ «Харківський політехнічний інститут», Харківського національного університету радіоелектроніки.
Володимир Жигайло, CEO Appexoft, особисто підтримує та мотивує талановитих студентів з інноваційними ідеями. Дякуємо за Ваш внесок у розвиток стартап-екосистеми України!
Працюю в компанії з листопада 2021 року (2.5 роки), це досить довгий період часу, за який можна було дослідити плюси та мінуси компанії.
Працюю на позиції Full-Stack Developer.
Тому, ось вони:
Плюси:
— Неймовірно дружній колектив, розуміючі Project Manager’и (Тарас, Павло — 🫶🏻). Колектив, який зможе посидіти до пізна, щоб допомогти вирішити якесь складне завдання, також люди, з якими можна обговорити інші цікаві теми під час обіду, наприклад.
— Можливість працювати, як з офісу, так і з дому.
— Дійсно круте забезпечення сучасною технікою. Потужний Macbook, монітор, інше — без проблем.
— Дуже круте та розуміюче керівництво (Володимир — 🫶🏻), яке підтримує ініціативи працівників, щоб покращити середовище в компанії, скіли працівників і багато іншого.
Для прикладу:
В мене появилася ідея організовувати івенти, де деви (і не тільки) зможуть поширювати свій досвід і цікаві кейси на проектах, обговорювати нові версії технологій і тому подібне, поширив цю ідею з керівництвом — на наступний тиждень був організований перший крутий івент — «Tech Talks».
— Дуже круто розвиватися як дев ((Рівень скілів + бажання розвиватися + бажання брати на себе відповідальність) = рівень зп). Часто попадаються проекти з технологіями, з якими я не працював, це дуже крута можливість вивчити їх і відразу попрактикуватися на реальному проекті.
Так, для когось це звучить так собі, тому що багато в кого немає бажання вийти зі своєї зони комфорту технології, але після завершення будь-якого проекту в компанії, я відчував, що дійсно зріс як дев і виклики, які були переді мною не були марні.
— Крута можливість покращити англійську індивідуальними уроками з Мартою або на практиці — розмовами з англомовними клієнтами.
Мінуси:
— Часто немає спеціалістів в досить популярних технологіях, тому приходиться розбиратися самому (особисто для мене це ПЛЮС, тому що під час ресерчу я зможу вивчити набагато більше інфи, ніж тоді, коли до мене підійде сеньйор, виконає завдання замість мене, нічого не пояснивши, як і що він зробив)
Дуже вдячний компанії за нові круті знайомства і можливість зростати!
Потрапив в компанію на позицію Lead Generator — технічної освіти, англійської рівня B1 та попереднього досвіду розробки MVP pet проєкту цілком вистачило аби отримати офер. Компанія забезпечила відповідним сертифікованим навчанням від IAMPM та індивідуальними уроками англійської (Марта — ти супер пупер!)
Згодом свічнувся на позицію Project Manager з відповідальністю за увесь presale процес. Загалом в компанії типовий outsourcing на країни Європи та US, багато проєктів з 0 із залученням повноцінної команди, також розповсюджений outstaffing окремих спеціалістів.
Тут одразу необхідно відмітити, напевне, найбільші переваги, це:
— цілковита свобода дій та відсутність прив’язаності до певної структурності втілювання менеджменту на проєктах (мав змогу експериментувати/працювати з Waterfall, Agile та різноманітними фреймворками типу Scrum & Kanban)
— дивовижний колектив та зростаюче середовище
— змога працювати гібридно або цілком на ремоуті
— сприятливість з боку керівництва щодо будь яких ініціатив та цілковите фінансування будь яких ресурсів для професійного розвитку
Однак, з прогалин компанії, таки бракує досвідченіших спеціалістів, y моєму випадку це відсутність Scrum Master або ж Delivery Manager чи BA, які б мали змогу поділитися відповідним досвідом щодо ефективнішого ведення проєктів, тут рятують курси з Udemy)
Врешті-решт, я щиро задоволений особистим ростом в компанії та імпактом який втілюю.
Працюю в компанії більше ніж 3 роки, викладаю англійську і готую працівників до технічних співбесід) ціную в Appexoft завжди приємний, дружний, молодий колектив. Люблю цих людей!
В компанії я зросла як фахівець. Підтягнула технічну англійську, багато дізналася про менеджмент і розробку, вивчила безліч технічних понять.
Дякую за співпрацю!
Працюю в «Appexoft » вже більше півроку , впевнено можу сказати, що дана компанія є чудовою для розвитку в сфері IT)
Надзвичайно дружній колектив та лояльне ставлення від керівництва.
Наша компанія, Appexoft, попри розповсюджені чутки, немає нічого спільного з компанією next one.
Ми, зареєстровані під назвою Appexoft, згідно українського законодавства як товариство з обмеженою відповідальністю. Працюємо на ринку ІТ послуг понад 6 років та маємо права на наше лого Appexoft.
У нас низька ротація кадрів, багато спеціалістів працюють із нами понад 3 роки.
Ми проводимо навчання молодих спеціалістів та маємо різноманітні програми стажувань для початківців у сфері ІТ. Досить часто саме наша компанія є першою сходинкою молодого спеціаліста для вступу у сферу ІТ.
Досить недавно ми створили благодійний фонд, БФ «АПЕКСФАУНДЕЙШН» (ЄДРПОУ 45175460) через який ми допомагаємо Силам оборони України та плануємо розвивати інші, соціальні проєкти, в тому числі проводити навчання, у різних напрямках сфери ІТ, для дітей, що постраждали внаслідок російської агресії.
Поруч із згаданим вище, компанія Appexoft є офіційним партнером форуму Україна майбутнього, в межах якого буде оголошено збір коштів на реабілітацію військових по програмі Unbroken.
На сторінках наших соціальних мережах та на веб сторінці appexoft.com, ви можете детальніше ознайомитися із нашою діяльністю, та дізнатися більше про Appexoft.
www.instagram.com/...652006364959119/appexoft
www.youtube.com/watch?v=Bp1hV1AXi-s
Якщо чутки про компанію next one правдиві, ми, в свою чергу, також засуджуємо таку поведінку. Факт копіювання наших текстів та вакансій, згаданою компанією, для власної веб сторінки, є лише ще одним доказом поганої ділової репутації next one.
про зв’язок цієї «компанії» із зашквареною NextOne Technologies є стаття : dou.ua/forums/topic/47642
раджу прочитати її, перш ніж відгукуватись на вакансію
На сайті компанії appexoft.com відсутня юридична інформація
Сайт whois.com/whois/appexoft.com зареєстрований 14 лютого 2022 року
Профіль адміністратора Appexoft IT зареєстрований на DOU 13 квітня 2023 року
На сторінці clutch.co/profile/appexoft (копія в web.archive.org) вже вказаний інший рік заснування 2017
За пошуком Opendatabot Appexoft знаходжу тільки благодійну організацію
За пошуком YouControl Appexoft пусто
Кандидати будь ласка запитуйте у компанії юридичну інформацію щоб уникнути проблем
Послідовність подій: