Відправляв відгук на вакансію Unity Developer в linkedin. Після чого зі мною зв’язалась hr Anupriya Yadav, розмова велась англійською мовою. Anupriya надала тест на 60 питань на 60хв. російською мовою. Відповідно на 1 питання дається 1 хвилина. Спочатку були задачі на логіку, з математики, потім все перейшло до питань з алгебри та геометрії. На початку тексту попередження: якщо вікно буде згорнуто або відкрита інша вкладка — тест буде зафейлено. Відповідно далі ще тестове та співбесіда. Коли в мене виникли питання щодо етапів відбору — вирішив прочитати відгуки і добре, що не витрачав свій час.
На питання — чи норм вам працювати з країною терористом мені відповіли, що всі працівники виключно з України. На цій брехні я вирішив зупинитись і не витрачати час на цю компанію. Дивно чому робочі платформи пропускають ці вакансії на своїх сайтах.
Навіть якщо ви прочитавши всі попередні відгуди все ж таки вирішите піти в цю компанію на співбесіду, то прочитайте спершу мій відгук (дісклеймер: я спочатку пішов на співбесібу, а потім почитав відгуки — інакше не пішов би).
Отже, до мене написала дівчина, що вони шукають для себе спеціаліста і що я підхожу до вакансії. Перше спілкування проходило нормально, швидко, без проблем. Але коли почали планувати технічну співбесіду, то почалися питання... чи не буду я проти, щоб співбесіду провели російською... Домовились, що проведуть все ж таки українською мовою.
Прихожу я на технічне. Зі стороні компанії приходить один хлопець, який працює ... рекрутером. Ще раз, технічну спібесіду на технічну посаду проводить рекрутер, не інший співробітник підрозділу, не хійрінг менеджер, а саме ректурер. На моє пряме питання, а чому не прийшов наймаючий менеджер мені відповіли, що це у них процес такий, що менеджен не приходить, але потім дивиться відеозапис співбесіди. Ну ок... інтерв’юер задавав технічні питання не розуміючи про що він запитує, тобто хлопець був взагалі не в тємє того, про що йде мова. Отже співбесіда закінчилась і я став чекати на результат.
Повертається до мене дівчина і говорить, що я їм не підхожу, бо вони не готові платити мені стільки, скільки я запросив, але прикол в тому, що я НЕ називав жодної цифри з якої можливо було зробити висновок, скільки я хочу, навпаки, коли ми спілкувались, я казав, що я буду 100% в їх можливому бюджеті. Сказав про це дівчині, вона стала знову запитувати скільки я хочу отримати і я повідомив, що хочу проговорити це питання з наймаючим менеджером, на що вона відповіла, що мене вже «зрізали» і що вона не може допустити мене до менеджера...
Якось так.
по-перше рашистське сміття, по-друге їх умови праці можна нарізати на меми) чого тільки варте «запрєщєно бєздействіє во врємя загрузкі файлов»
Наймають російських працівників, документація і договора ведуться російською «зрозумілою мовою для усіх»
судя по всему, тоталитарная руснявая галера, уклоняющаяся от налогов. а то что описание компании на DOU на текущий момент все еще на русском, только подтверждает слова из известного всем сайта. проблема только в том, что их целевая аудитория потенциальных работников не зайдет ни сюда, ни на тот сайт чтоб почитать отзывы.