3 лютого 11:26
Привіт!
Розпочав свою карʼєру як Full Stack JS Developer саме в цій чудовій компанії Apiko.
Пропрацював трішки менше 2х років, здобув дуже багато досвіду та чудових знайомих.
В компанії багато приємних людей які готові допомогти будь у чому. Особлива подяка чудовому менеджменту, Миколі та Йосипу. Вони дуже добре ставляться до всіх працівників та чудово комунікують з кожним.
Плюси:
— Технології використовуються нові та компанія завжди не проти вносити щось свіже у процес розробки. Проекти в основному лонг терм, можуть бути як і аутсорс (з великою командою) так і аутстафф (коли працюєш один).
— Перегляд зарплати кожних півроку, проте для успішного перегляду потрібно пройти внутрішню співбесіду.
— Є багато Support відділів, такі як BA, які створюють документацію до проектів чи DevOps відділ, щоб не було потрібно мучитись з AWS)
З мінусів:
— трекер часу (простий таймер з можливістю редагувати час). Раніше був трекер часу + скріншоти твого екрану, але від цього керівництво, на щастя, відмовилось.
— (на мою думку) внутрішні співбесіди заради перегляду зп приносять тільки стрес і результати цих співбесід не є завжди достовірні.
Але попри мінуси я однозначно рекомендую Apiko!
Я тільки розпочав співпрацювати з apiko, але моє перше враження досить приємне.
Стосовно трекеру, можливо хтось не повірить, але мені подобається. Тепер я завжди бачу скільки я попрацював. Це чудовий захист від овертаймів. Також це і мотивація)
Стосовно перегляду зарплатні — на мою думку це має бути завжди обгрунтоване рішення що базується на експертизі. Хоча комусь неприємно знову відчути себе учнем і готуватись до екзамену)) та кращого поки не придумали.