16 грудня 2023 19:24
Дуже сподобалося працювати в Antagosoft. Хочу подякувати всім колегам за здобутий досвід та спільну роботу.
Одне з того, що я завжди цінував у компаніях — це допомога та чуйність колег, яку я завжди і в будь який час отримував у Antagosoft, незалежно від характеру питання або проблеми.
Зарплата завжди виплачується вчасно, а також є різні бонуси, включаючи курси англійської, що є великим плюсом. Я працював у відділі продажів, де завжди відкриті для нових ідей та пропозицій. Тут ведеться активне обговорення різних стратегій і технік, що дозволяло завжди розвиватися та не виконувати «монотонну» роботу.
Тож, можу з впевненістю всім радити Antagosoft як місце роботи. Тут ви не нудьгуватимете, не буде причин для «вигорання» або конфліктних ситуацій, оскільки керівництво завжди йде на зустріч. Бажаю Antagosoft підкорення нових висот, залучення нових клієнтів та розвитку! Дякую за вашу працю та let’s keep in touch ;)