21 листопада 2023 13:09
Пропрацював в компанії три роки і жодного разу не пошкодував про це.
Згоден з коментарями нижче, люди в Antagosoft дуже приємні та чуйні, якщо у тебе є проблема, яку не вдається вирішити — тобі завжди допоможуть або просто направлять у правильне русло. Компанія ставить на перше місце комунікацію, тому менеджмент завжди відкритий до нових пропозицій та ідей, думку кожного співробітника тут цінують, також хочу зазначити прозорі процеси та мінімум бюрократії.
Цікаві проєкти, за час роботи в компанії мені вдалося попрацювати на різноманітних проєктах, від маленьких до дійсно серйозних Enterprise проєктів з великою командою професіоналів і з цікавими задачами, компанія ретельно обирає проєкти, а не береться за все поспіль, на кожному з проєктів є можливість впроваджувати нові технології та покращувати свої скіли.
Також хочу підкреслити розвиток співробітника, індивідуальний план розвитку, курси англійської, презентація на будь-які теми, регулярний фідбек, performance review, справді класний і простий процес онбордингу. Особисто я вдячний компанії за професійний підхід до своєї справи та можливість реалізувати себе як фахівця.
Я однозначно рекомендую Antagosoft як чудову компанію для працевлаштування. Всім і кожному в Antagosoft дуже дякую, я радий, що провів з вами цих три класних роки, бажаю компанії більше хороших клієнтів, стабільного зростання та нових досягнень!