Працюю в Antagosoft близько півроку і враження тільки хороші. Розповідаю чому)
Насамперед, хочу відзначити організацію роботи, всіх процесів та їх структурність. Я, як працівник, знаю свою зону відповідальності, а також членів своєї команди. Є чітко розписані правила та процеси для кожної задачі, з якими в будь який момент можна повторно ознайомитись.
Я завжди отримую фідбек на свою діяльність. Будь-то позитивний чи негативний фідбек. Якщо зробила щось класне, що принесло результати, це обов’язково підмітить менеджер та команда. Якщо ж зробила якусь помилку, то разом із фідбеком завжди отримую конкретні вказівки або пропозиції, як це можна покращити. І словесно, і в текстову вигляді, тобто можна періодично робити рефлексію, щоб систематизувати отриманий досвід. І це чудово, для того, щоб рости та розвиватись.
Менеджмент підтримує ідеї та пропозиції. Будь-яка ініціатива вітається.
Різноманітні задачі, що дуже корисно для того, щоб не нудьгувати від рутини.
І щоб фіналізувати, сажу про колектив. І члени команди, і керівництво завжди дуже ввічливі, дружелюбні та готові допомогти. Тому очевидно, що рекомендую Antagosoft, як класне місце для роботи.
Працюю в Antagosoft близько року, і за цей час у мене залишилися виключно позитивні враження. Я займався розробкою одного проєкту, і це був неймовірно цінний досвід. Проєкт був цікавим, із сучасним стеком технологій, що дозволило мені покращити свої навички та заглибити знання у своїй галузі.
Одним із найбільших плюсів роботи тут є атмосфера в колективі. Команда завжди готова допомогти, підказати чи обговорити нові ідеї. Керівництво відкрите до діалогу, а зворотний зв’язок сприймається серйозно, що створює відчуття, що твоя думка дійсно важлива.
Крім того, у компанії чітко вибудовані процеси: завдання добре структуровані, а терміни завжди адекватні. Зарплата виплачується вчасно, що також заслуговує на повагу.
Якщо ви шукаєте місце, де можна працювати над цікавими проєктами, розвиватися професійно та відчувати себе частиною дружньої команди, я з впевненістю рекомендую Antagosoft!
Дуже сподобалося працювати в Antagosoft. Хочу подякувати всім колегам за здобутий досвід та спільну роботу.
Одне з того, що я завжди цінував у компаніях — це допомога та чуйність колег, яку я завжди і в будь який час отримував у Antagosoft, незалежно від характеру питання або проблеми.
Зарплата завжди виплачується вчасно, а також є різні бонуси, включаючи курси англійської, що є великим плюсом. Я працював у відділі продажів, де завжди відкриті для нових ідей та пропозицій. Тут ведеться активне обговорення різних стратегій і технік, що дозволяло завжди розвиватися та не виконувати «монотонну» роботу.
Тож, можу з впевненістю всім радити Antagosoft як місце роботи. Тут ви не нудьгуватимете, не буде причин для «вигорання» або конфліктних ситуацій, оскільки керівництво завжди йде на зустріч. Бажаю Antagosoft підкорення нових висот, залучення нових клієнтів та розвитку! Дякую за вашу працю та let’s keep in touch ;)
Пропрацював в компанії три роки і жодного разу не пошкодував про це.
Згоден з коментарями нижче, люди в Antagosoft дуже приємні та чуйні, якщо у тебе є проблема, яку не вдається вирішити — тобі завжди допоможуть або просто направлять у правильне русло. Компанія ставить на перше місце комунікацію, тому менеджмент завжди відкритий до нових пропозицій та ідей, думку кожного співробітника тут цінують, також хочу зазначити прозорі процеси та мінімум бюрократії.
Цікаві проєкти, за час роботи в компанії мені вдалося попрацювати на різноманітних проєктах, від маленьких до дійсно серйозних Enterprise проєктів з великою командою професіоналів і з цікавими задачами, компанія ретельно обирає проєкти, а не береться за все поспіль, на кожному з проєктів є можливість впроваджувати нові технології та покращувати свої скіли.
Також хочу підкреслити розвиток співробітника, індивідуальний план розвитку, курси англійської, презентація на будь-які теми, регулярний фідбек, performance review, справді класний і простий процес онбордингу. Особисто я вдячний компанії за професійний підхід до своєї справи та можливість реалізувати себе як фахівця.
Я однозначно рекомендую Antagosoft як чудову компанію для працевлаштування. Всім і кожному в Antagosoft дуже дякую, я радий, що провів з вами цих три класних роки, бажаю компанії більше хороших клієнтів, стабільного зростання та нових досягнень!
Стала частиною Antagosoft рік тому і маю відзначити, що це компанія про людей, бо ,як на мене, головна перевага компанії — це саме команда людей, з якими приємно працювати, вчитися і спілкуватися.
Як UX/UI дизайнеру мені подобається як побудований дизайн процес — чітка структура та планування, а також спільна робота в команді допомагають ефективно реалізовувати проєкти.
Тут завжди є цікаві та інноваційні проєкти, як внутрішні так і в рамках аутстафінгу. І кожен проєкт — це виклик та можливість проявити креативність та професійні навички.
В залежності від скоупу роботи на проєкт може бути залучений один або двоє дизайнерів.
Якщо виникають питання або потрібна допомога, можна завжди звернутися до команди або іншого дизайнера.
Дизайнер ніколи не обмежений у виборі інструментів — тебе тільки підтримають, особливо, якщо це якось може оптимізувати роботу.
В компанії також турбуються про розвиток співробітників і постійно проводяться презентації на різні теми, є курси з англійської.
Щодо оцінки роботи — двічі на рік проводиться appraisal, який дозволяє визначити твої досягнення, отримати конструктивний фідбек для подальшого розвитку та побудувати development roadmap.
Маю також відзначити корпоративну культуру компанії, яка залишається на високому рівні, корпоративного етикету притримуються всі без виключення, навіть коли комунікація відбувається виключно онлайн!
Щодо процесу онбордингу та загальних правил у компанії, усе детально прописано і зрозуміло. Якщо і виникають питання, HR Валерія завжди готова надати допомогу та відповісти на них.
Працював в компанії два роки на позиції Backend розробника і маю дуже гарні враження про цей досвід.
Хотів би відзначити декілька аспектів, це по-перше, керівництво, яке завжди йшло назустріч і дуже допомагало в різних складних життєвих ситуаціях. По-друге, лояльний менеджмент, який давав можливість висловлювати свої ідеї та впливати на розвиток проекту і компанії в цілому. І по-третє, в цілому дуже комфортну і дружну атмосферу в колективі.
В компанію приходив без досвіду роботи й за ці два роки мав можливість попрацювати над різноманітними проектами й багатьма нетривіальними задачами, здобути багато нових навичок і освоїв багато нових технологій, що є дуже корисним і цікавим досвідом.
Тому, з впевненістю рекомендую Antagosoft як прекрасну компанію для працевлаштування й особистого розвитку!
Майже рік в Antagosoft.
Допомагають розвиватись в тому напрямку який цікавий тобі, підкидаючи необхідні практичні таски. Хоча я прийшов як Frontend dev за час роботи підтягнув свої скіли не лише як фронт, але і як backend dev, а також значно покращив англійську завдяки внутрішнім курсам.
Комунікація та менторинг на рівні.
Подобається робота hr. Постійна організація презентацій та ігор в пятничний вечір.
Люди в компанії — взагалі топ)
Працюю в компанії більше ніж півроку. Спершу хочу відзначити високий рівень професіоналізму колег. Зразковий менторинг та великий обсяг допомоги від інших працівників. Детальний код ревью, що дуже допомагає швидко прогресувати.
Що стосується мене, я маю цікавий проект, відповідно є багато складних і водночас незвичайних завдань, що стимулює прогрес. Дуже якісно побудованi процеси, всі складні моменти вирішуються колективно, вислуховуючи та приймаючи думку всієї команди.
Компанія підтримує саморозвиток працівників, допомагаючи з книгами, курсами та вебінарами.
Вже рекомендував компанію своїм знайомим і рекомендуватиму далі.
Правцюю в Antagosoft вже 4ртий місяць Frontend розробницею.
Чудова компанія, в якій я отримую цікавий досвід на різних проектах.
Головні плюси, які я виділила для себе: добре налагоджені процеси роботи, швидке і якісне вирішення будь яких питань, які можуть виникати, доброзичливий колектив, допомога і менторство колег.
Саме таку компанію я шукала і обов’язково буду її радити для роботи.
Проработал в компании Antagosoft как QA Engineer почти год.
Что приятно удивило с первых минут знакомства — отсутствие тестового задания. Вместо него на техническом собеседовании задавались различные вопросы на предмет того, как я мыслю, как бы решал те или иные задачи.
Испытательный срок — плавно, мягко, без «разведки боем» с первых дней работы. Помощь коллег — по любым вопросам, только попроси.
Грамотно построенные процессы, приятные условия работы, команда, которая в последствии, без преувеличения, стала семьёй — это лишь малая часть всего хорошего, что я могу рассказать про эту Компанию.
Очень рад, что довелось поработать в Antagosoft, пусть и не слишком долго. Однозначно рекомендую всем, кто хочет получить крутой опыт в крутой Компании.
Працюю у компанії React Native розробником трохи більше року.
За цей час завдяки цікавим проектам та дружньому колективу я сміг значно розвинути свої знання в області, починаючи із тестовго періоду на на власному проекті компанії та розроблючі цілі системи як аутстаф-розробник зараз.
Ніколи не відчував такого людського ставлення до себе, як тут:
-Жодного дня не затримували зарплату
-Твого фідбеку прислухаются
-Я знаю, що можу розразовувати на компанію, якщо потраплю в скрутне становище
-Мені привозили піцу на свята :)
Вже рекомендував Антагософт усім знайомим, що працюють в цій області і рекомендую кожному, хто читає цей відгук :)
У компанії пропрацював PMом більше року.
З упевненістю можу сказати, що зробив свого часу правильний вибір: таски (нетривіальні), можливість розвиватися та умови праці (різноманітні заходи, виплати ЗП і т.п.) — все на рівні.
І що найголовніше — компанія стає сім’єю, де кожен працює на благо спільної мети.
Однозначно рекомендую фахівцям із невеликим досвідом — тут будуть усі перспективи до розвитку. Та й спеціалістам з вищим seniority level теж знайдуться класні закордонні проекти.
Проработал в компании без малого полтора года. За это время получил куча нового опыта как в плане хард, так и софт скилов. Действительно крутая атмосфера и дружный коллектив. Для ребят с опытом и без отличный вариант. Руководство всегда открыто к новым идеям и лояльно к ошибкам (в пределах разумного конечно). В общем я однозначно бы порекомендовал антаго для любого специалиста
Працюю в компанії на посаді тестувальника півроку. За час роботи підвищила свої технічні скіли та англійську.
В компанії подобається менеджмент, налагодженні процеси, відсутність бюрократії, прямий зв’язок з топ-менеджментом.
Команда реально дружня, якщо є якісь труднощі, то точно не залишишся наодинці з проблемою — колеги завжди допоможуть, і це стосується не лише робочих питань. Якщо в тебе є якась ідея/пропозиція, яка могла б покращити робочий процес — тебе завжди почують, не важливо трейні ти, чи мідл — враховується думка кожного.
Ще відзначу курси англійської, виплати без затримок, гнучкий графік роботи.
Работаю в компании уже год и могу с уверенностью сказать, что это замечательная компания! Даже через год мне все нравится как в первый день.
Самое крутое, что хотел бы отметить — это атмосфера в коллективе. Все стремятся помочь друг другу. И всем вам, кто со мной работал/ет, спасибо за это.
Также хочу отметить качественные менеджмент и подходы к разработке (грумминги, приемочное тестирование — это очень полезная практика).
Отдельное спасибо хотелось бы сказать и топ-менеджменту. Руслан и Женя это те люди, с которыми ты не будешь себя чувствовать как начальник и подчинённый. Говоря о поддержке и помощи я имел в виду не только коллег по команде. К Руслану и Жене также всегда можно было обратиться и они всегда помогут (даже в такое непростое время).
В общем, если вам предложили работать в Antagosoft — не сомневайтесь! Это отличная компания с дружным коллективом, интересными проектами и привлекательной политикой компании:)
Работал в Antagosoft — рекомендую к сотрудничеству!
Своевременная выплата ЗП, разнообразные задачи, сплочённый коллектив, гибкий график работы, классные корпоративы и другие мероприятия.
Работаю в Antagosoft UI/UX дизайнером более полугода. Расскажу свои впечателния от начала и до сегодняшнего дня.
1. Приятное первое знакомство. Меня не просили делать тестовое на несколько часов работы, а провели тех интервью, на котором было небольшое практическое задание. Я очень оценила этот гибкий подход!
2. Приветливая команда. Ни один коллега, к которому я обращалась в период онбординга (да и вообще в любой период), не отказывал в помощи.
3. Развитие. Получаю колоссальный опыт не просто в «рисовке», а в проектировании интерфейсов веб и моб приложений, основанном на детальном анализе потребностей пользователей.
4. Инициатива приветствуется. Если хочешь изучить новое или расширить зону ответственности — это обязательно будет рассмотрено и по возможности воплощено в жизнь.
5. Возможность применить англ язык. Есть проекты, где коммуникации и дизайн полностью на англ. Для меня это очень важно и было одним из решающих факторов, почему я решилась сменить компанию. Не хотелось терять свой навык. А здесь я его не только не теряю, а еще и развавию в правильном направлении.
6. Ценится твое личное время и простарнство. Нет овертаймов и «трекалок».
7. И еще масса приятных пунктов таких как: уютный офис, крутые мероприятия, гибкий график, курсы англ, внутренние презентации, официальное трудоустройство, регулярные пересмотры зп, отсутствие задержек выплат, печеньки на кухне в офисе...
Могу с уверенность сказать, я искренне рада быть частью крутой команды Antagosoft.
Работаю в Antagosoft более полугода. Очень круто налажены процессы, отличный коллектив, много интерактива. Всегда есть фидбэк от руководства, тебя могут поддержать и помочь в трудную минуту помимо работы. Есть интересные особенности(презентации по технологиям и приемочное тестирование), свои традиции, в компании не приветствуют овертаймы и не бывает ботл нэков, ты всегда можешь обратиться по любому вопросу и его не оставят в стороне!
Работаю в Antagosoft около 2 лет и за это время получила колоссальный опыт по направлениям веб, API и мобильном тестировании. Здесь всегда много интересных проектов, где однозначно скучно не бывает! Еще радует, что руководство всегда поддерживает любые активности внутри компании и это однозначно очень сплачивает команду.
Могу с уверенностью сказать, что готова со своей командой и в огонь, и в воду — ничего не страшно!
Компания отличная.
Работаю здесь больше года на позиции Frontend software engineer и с уверенностью могу сказать что это одно из лучших мест для роста, так как ребята работают только с самыми актуальными технологиями на рынке.
Проекты, разрабатываемые командой Antagosoft постоянно будут способствовать прокачке скиллов разработчиков и менеджеров.
Отдельно хотелось бы выделить сам коллектив — все ребята подобраны по критериям «хороших людей», с которыми всегда приятно иметь дело.
Так же в компании присутствуют такие интересные вещи, как тех-токи и презентации, способствующие как расширению кругозора, так и углублению уже имеющихся знаний.
В целом так держать, и рекомендую компанию.
Работаю в Antagosoft уже 4,5 года и с уверенностью могу сказать, что здесь ценят и создают очень хорошие условия.
1. Интересные, разнообразные проекты. Это всегда вызов для меня, как РМа, огромная база для развития. Каждый проект уникален и это не дает возможности заскучать или «упереться в потолок»
2. Хорошие люди вокруг. Это касается и команды, и руководителей, и клиентов. Видно, что к подбору сотрудников и клиентов тщательный подход. Отсюда дружный коллектив, поддержка со стороны коллег, взаимопонимание и удовольствие от работы.
3. Регулярный пересмотр грейда и мотивация к развитию
4. Возможность влиять на процессы. Здесь всегда можно открыто высказать свои идеи и предложения, не боясь быть не услышаным или не понятым, можно обсудить любую проблему и она будет решена.
5. Нет овертаймов. В компании не приветствуются овертаймы, ценят личное время каждого.
Лично для меня Antagosoft — компания с Большой буквы.
Мне посчастливилось проработать там около
Именно благодаря Antagosoft мне удалось «войти в IT» с хорошими знаниями и коммерческим опытом. К слову сказать, на момент прихода в компанию, у меня не было никакого опыта. Я не знал, чем бы хотел заниматься и не видел какие у меня есть перспективы.
Я попробовал быть «верстальщиком», «фронтом» и «бэком». И именно благодаря команде профессионалов (руководству и коллегам) нашел себя на «темной стороне» (Junior Backend Software Engineer).
Я занимался как поддержкой готовых решений, так и разработкой сайтов с «0». Я мог использовать те технологии, которые мне бы хотелось изучить и использовать в будущем. В этом не было запрета, наоборот, инициатива поддерживалась (несмотря на риски).
Стоит отметить руководство компании. Это открытые и готовые к диалогу ребята. Всегда идут на встречу, предоставят все необходимое для работы и создадут комфортные условия труда.
Но если где-то сильно налажал, будь добр получить по башке (конечно же в переносном смысле этого выражения).
Коллектив — отдельная тема. На тот момент в составе было до 20 человек. Каждый заслуживает отдельного уважения. Каждый был профессионалом своего дела. Каждый создавал именно ту незабываемую и уютную атмосферу, о которой я до сих пор вспоминаю с теплом.
Однозначно рекомендую Antagosoft для трудоустройства!
Работаю в компании около
Приходил без коммерческого опыта и за время работы удалось поучаствовать в интересных и крупных проектах.
В компании практикуется довольно большой стек актуальных технологий, и есть все возможности для активного карьерного и профессионального роста.
Стоит отметить хороший менторинг на старте, а так же регулярные презентации и доклады на интересные темы.
В офисе располагается отличный коллектив, который может помочь при возникновении каких-либо трудностей.
Хорошая компания, рекоммендую.
Работаю больше года, нескучные проекты, очень дружный коллектив, в офисе есть все, что нужно для комфортной работы. Гибкий график, оплачиваемые больничные, ЗП ни разу не задерживали.
Отличная компания, которую с уверенностью могу рекомендовать другим!
Я работал в Antagosoft более 3х лет. Это был мой первый серьезный коммерческий опыт и я невероятно рад что он проходил именно здесь.
Команда и руководство предоставляли огромную поддержку и большие возможности для развития: На первых порах сопровождая и обучая, вкладываясь в твой профессиональный рост; Позднее давая все больше свободы и стимулируя лидерские качества — ты имеешь возможность выбирать инструменты, пробовать новые подходы и решения, даже закреплять на уровне компании гайды и вводить новые технологии.
Отдельной большой темой был коллектив — ты постоянно чувствовал себя окруженным позитивными и дружными людьми, открытыми к помощи или просто к беседе. Основатели компании также изумительные ребята, на редкость адекватные и технически грамотные, всегда ощущались частью команды — ты всегда мог подойди и обсудить с ними проекты, компанию, технологии или просто пообщаться.
Работала в Antagosoft около года и у меня остались хорошие впечатления про компанию. Распишу по пунктам:
1. Офис. Небольшой но уютный, в центре, комфортные рабочие места, лаунж-пространство для отдыха и «подумать над задачами».
2. Руководство. Всегда лояльно, можно получить помощь в любом вопросе.
3. Коллектив. Достаточно молодой (до 35), дружный, семейный, коллеги, которые идут к цели вместе.
4. Возможности. Здесь помогут встать на ноги jr-ам, предоставят интересные задачи
5. Регулярный пересмотр зп, выплаты всегда вовремя, гибкий график работы, корпоративный английский, компенсация спортзала, офисные посиделки-доклады, чай-кофе-плюшки, книги и зОнты — все для комфорта сотрудника :)
Как-то так)
Пропрацював у компанії приблизно 3 роки.
Це був мій перший комерційний досвід після держструктури.
Компанія насправді має дружню та сімейну атмосферу. Керівництво завжди на зв’язку і відкрите до діалогу. Колеги завжди можуть допомогти і відповісти на питання. А спільний відпочинок навіть зараз визиває у мене ностальгію за тими часами))
Розробники у більшості випадків мають свободу обирати технології і підхід до задач які у них є. Задачі достатньо різноманітні. Від невеличких ЦРМок, до достаньо великих проектів.
Грошова винагорода завжди видавалась вчасно і без головняків.
Проработал в компании почти три года, приходил без опыта.
Лично для меня эта компания дала как и быстрый старт в IT, так и профессиональный рост до хорошего уровня благодаря тому, что компания давала возможность развиваться во многих направлениях и поощряла инициативность.
Так же хотел бы отметить разнообразность и интересность проектов в которых я участвовал — начиная от стартапов с уклоном в блокчейн и заканчивая цифровыми очередями с нетривиальными задачами и логикой.
Работаю в компании уже почти пол года, на позиции junior front end developer. И могу с уверенностью советовать компанию для старта карьеры — помощь в обучении и в работе от менторов просто неоценима, ни разу не было такого, что бы мне отказали в помощи или подсказке, если я на чем то запинался. Отдельно хотелось бы отметить помощь с переездом на ремоут, когда начался карантин, никаких проблем и сложностей не возникло.
За время работы пришлось поработать над проектами со сложной логикой и прокачать свои навыки, что тоже является плюсом.
Так же отмечу прекрасный коллектив, с которым приятно работать.
Работаю в компании более 9 месяцев.
В первую очередь хочется отметить коллектив. Все ребята очень дружные, всегда придут на помощь, дадут хороший совет и научат. Компания заботится о своих сотрудниках, регулярно проводятся различные мероприятия, игры, вечера мафии.
Так-же большим плюсом является то, что компания всегда работает с актуальным стеком технологий. Проекты интересные со сложной логикой, что позволяет быстрее расти в профессиональном плане, учиться чему-то новому.
Регулярно проводятся презентации от сотрудников на различные темы, что помогает прокачивать свои хард и софт скилы.
Сейчас компания активно растёт и расширяется, вводятся новые процессы, улучшаются текущие.
Хорошая компания как для тех, кто только начинает свой путь в IT, так и для опытных разработчиков.
Работаю в компании дизайнером более полу года.
Хорошая компания, особенно для молодых специалистов, можно набраться опыта на реальных проектах, всегда есть поддержка от более опытных сотрудников.
Проекты интересные и непростые (не какие-то там лендосики), есть куда развиваться.
Большой плюс, что во время карантина всем помогли перейти на ремоут, кому нужно предоставили оборудование, организовали работу, так что проблем ни у кого с этим не возникло. ( и никого не сокращали, работа всегда есть :)
В целом работать в компании комфортно, уютный офис, оборудованное рабочее место, корпоративный английский и конечно супер дружный коллектив :)
Являюсь сотрудником компании уже полгода, это моя вторая фулл-тайм работа в айти.
Ребята понравились мне еще на этапе собеседования — оно проходило не в виде допроса, а виде серьезной непринужденной беседы. После собеседования захотелось с ними работать:)
Коллеги придут на помощь в любой момент, всегда можно обратиться к руководству — подойти поговорить, написать в мессенджере или в письме.
Также плюсом является выбор стэка технологий при разработке проектов — есть основные требования к проекту, но технологии выбираются исходя из опыта и предпочтений команды.
Компания растет, появляются и налаживаются процессы, но тем кто ждет «галерной» организации работы на мой взгляд не хватит количества бюрократии и менеджеров.
На данный момент конкретно по моему профилю (фронтенд) нет тех\тим лида, но на проектах присутствует код-ревью членами команды и более опытными коллегами.
Хороший уютный офис, кофепеченьки, настолки и т.д. — все присутствует.
Так вышло, что проработал я в этой компании относительно не долго, но могу с уверенностью сказать, что Antagosoft — отличное место для старта карьеры в сфере IT. Это был мой первый опыт как веб-разработчика, так что сравнивать мне особо не с чем, но в целом, впечатления остались очень положительные:
1. Интересные проекты, со сложной бизнес-логикой и актуалным стеком технологий.
2. Очень дружный коллектив. Даже на удаленке всегда была возможность получить помощь от более опытного коллеги.
3. Уютный, хорошо оборудованый офис в центре города.
4. ЗП всегда платили всегда во-время.