13 березня 21:22
Andersen — це компанія, в якій я колись тільки починав свій професійний шлях і значно виріс, як спеціаліст за той час, що тут пропрацював. Здобув цінний досвід, працював над цікавими проєктами та отримав можливість постійного розвитку. В компанії панує дружня та професійна атмосфера, де завжди можна отримати підтримку і пораду від колег.
Особливо хочу відзначити HR Марину за її допомогу, відкритість і підтримку протягом усієї співпраці.
Рекомендую Andersen як відмінне місце і для новачків, що шукають першу компанію для роботи так і для досвічених спеціалістів.
Дякуємо за ваш теплий та вмотивований відгук! Ми щиро раді, що ви знайшли свій професійний шлях у нашій компанії і змогли значно розвинутися як спеціаліст. Для нас важливо, щоб кожен співробітник мав можливість працювати над цікавими проєктами, отримувати нові знання та постійно рости.
Ми пишаємося тим, що змогли створити дружню та професійну атмосферу, де кожен може розраховувати на підтримку колег. Особлива подяка вам за відгук про Марину — ми передамо їй ваші теплі слова, адже для нас важливо знати, що HR-команда робить все для комфортної та ефективної співпраці.
Дуже приємно, що ви рекомендуєте Andersen як місце для роботи. Ми завжди відкриті для нових талантів і готові допомагати досвідченим фахівцям реалізувати свої амбіції.
Бажаємо вам подальшого успіху на вашому професійному шляху! Будемо раді знову бачити вас у нашій команді, якщо колись вирішите повернутися. 💙