31 травня 2021 19:02
Чудова компанія для тих хто починає свій шлях в IT.
Потрапив в компанію після 2 місячного курсу-інтенсиву під час якого поєднувалась як теорія так і практика (розробка проекту в команді). Видно що компанія дуже багато вкладає у навчання кадрів. Досвідчені спеціалісти менторять новачків і це дійсно класно мати таку підтримку в своїх перших кроках! Кожен працівник має план навчання та розвитку що дає змогу регулярно підтверджувати свій рівень та отримувати підвищення по зарплатні.
Цікаві проекти а разом з цим і високий рівень організації роботи на проектах. Спілкування з фаховими спеціалістами дозволяє навчатися чомусь новому та підвищувати свій рівень!
Просторий офіс та чудово обладнані робочі місця. Все необхідне для роботи можна замовити у відділ сапорту. Окреме слово про ейчарів — фахові люди з якими постійно можна вирішити різні проблеми.
Компанія створює абсолютно всі умови для тих хто хоче розвиватися в IT. Тому якщо ви саме зараз у пошуку своєї першої роботи в IT — рекомендую!