Anadea

Дніпро, Аліканте (Іспанія)

13 березня 2024 15:07

Kateryna Zhyvytsia, Project Manager в Anadea

Усім привіт) Хочу залишити відгук про компанію. Я прийшла в цю компанію на позицію тім-координатора (але одразу сказала, що хочу вирости в ПМ). До цього я працювала в будівництві і мала досвід як ПМ, але вирішила свічнутись в айті)) В мене не було випробувального терміну(що дуже незвично, але ефект «ти не намагаєшся бути гарнішим, аби взяли.а просто працюєш» — діє.
В перші кроки мене дуже підтримувала Дарʼя — тім координатор команди — надавала мені усю інформацію і усю підтримку. Пильно слідкувала, щоб я не перепрацьовувала)) І піклувалася про мій настрій і задоволення роботою. Усі мої ініціативи активно підтримувалися і на усі питання, які я ставила, мені терпляче відповідали. Мене не «кидали» в проект, а бережно заводили «за ручку» і показували що і як. За що велика подяка!

Спочатку я провела ван ту вани і познайомилася з командою — це прекрасні люди, які з радістю допомагають мені в усьому. Показують і розказують, що і як працює.(для мене це дуже важливо, бо коли ти новачок в сфері, то дуже приємно, що люди відкриті поділитися).

ТІм лід команди — Євген, готовий вписатися за тебе і допомогти. Завжди вислухає думку і дасть пораду.

З часом (десь пів року) я виросла в ПМ, чому дуже рада, бо це саме те, що хотіла. І взагалі мені дуже подобається, що в мене є можливість реалізовувати свої задумки і «творити» як менеджер.

Тому я дуже вдячна компанії і команді. Вважаю, що мій старт в ай ті був найкращим, який тільки міг бути.