23 жовтня 2024 1:36
Подавалась на вакансію Project manager (dubbing). Хочу поділитись враженнями від процесу рекрутації. Через тиждень після мого відгуку зі мною зв’язалась рекрутерка з питаннями. У ході чого я чітко відповіла про свій досвід, а саме, що не маю досвіду в звукорежисурі і дубляжі. Тим не менш, мене пустили на першу стадію відео-інтерв’ю. Далі, дали виконати доволі об’ємний і складний тест, з яким я впоралась, про це повідомили на наступного етапі — співбесіді з рекрутеркою і Head of Department. Проте через декілька днів я отримала відповідь, що я не йду далі через недостатність досвіду в звукорежисурі і дубляжу. І тут питання: про відсутність досвіду було зразу відомо, проте мені дали пройти декілька етапів, що зайняло біля місяця. Хотілось би, щоб команда розуміла, які навички кандидата для неї важливі в першу чергу і можливо все ж таки влаштовувати живу співбесіду перш давати тест, аби вияснити всі питання щодо досвіду кандидата. Залишилось негативне враження, бо наче у мене вкрали місяць життя, знаючи наперед, що я не той кандидат.
Світлано, дякуємо, що поділилися своїм досвідом та відгуком. Ми дуже цінуємо ваш внесок у процес відбору та ваш час, присвячений спілкуванню й виконанню завдання.
Позиція, на яку ви подавалися, передбачала широкий набір навичок, і ваш досвід чудово відповідав основним вимогам, що й дозволило нам запросити вас на всі етапи. На фінальному ж етапі, коли ми аналізували кандидатів, було кілька важливих факторів, що визначили вибір на користь іншого фіналіста, серед яких — додатковий досвід у сфері звукорежисури та дубляжу. Хочемо підкреслити, що це був один із додаткових критеріїв, який відіграв роль у остаточному виборі, але не був основним критерієм при відборі.
Це жодним чином не зменшує вашої професійності та внеску у процес.
Нам завжди важко відмовляти талановитим кандидатам, і прийняття фінального рішення часто є нелегким кроком. Ми перепрошуємо за некоректно сформульований фідбек.
З повагою до вашого часу,
Head of Talent Acquisition, Маргарита.