4 квітня 2024 16:42
Проходила тут співбесіду, то ж напишу відгук:
Давно слідкую за компанією. АМО було в списку команд, до яких я хотіла потрапити, бо мені подобався їх продукти, за якими я слідкую. І коли побачила вакансію Senior Graphic Designer дj AMO apps, зрозуміла, що треба діяти. Я пройшла перше інтервʼю з Дашею Пшеничною, яке лишило дуже приємні враження.
Мені надали тестове, про яке я отримала розгорнутий фітбек і яке дуже сподобалось Вероніці. Вже на наступному етапі з операційним директором Веронікою ми відверто поговорили про їх і мої очікування. Мені сподобалось спілкування, сподобались всі умови і я вже морально готувалась до офера, чула на дзвінку «нам потрібні такі люди» і «твої знання відповідають нашим запитам». Я відчула на дзвінку таку теплу, френдлі атмосферу, і відчуття, наче я вже тут працюю, відчула вайб з попередньої роботи... Але після інтервʼю прийшов звороній звʼязок про те, що їм було дуже приємно спілкуватись, що вони побачили в мені професіонала, проте не готові зі мною рухатись через мої матеріальні очікування, які були від початку більші. Хоча я поступилась сумою до тієї, яку вони самі запропонували, але і цього було не достатньо. А зараз все так же ця вакансія висить в пошуках.
Дуже прикро, адже 2 тижні моїх сил, сподівань і очікувань стали марними.
Але мабуть то на краще. Значить моє краще майбутнє точно не тут=)
А компанії бажаю успіхів! Вони круті!
Можливо, колись і попрацюємо разом =)
Надіє, вітаю!
Дякую за відгук щодо нашого рекрутингового процесу. Для нас дуже цінно, що ти зацікавилася компанією, продуктами, а також приділила час спілкуванню.
Хочу прокоментувати декілька моментів.
Твої знання та навички дійсно відповідають вимогам до нашої позиції Senior Graphic Designer і ми не маємо сумнівів щодо твоєї експертизи.
На зустрічі з операційною менеджеркою Веронікою ми говорили про твій подальший розвиток як професіонала, твої майбутні цілі та про те, що компанія може запропонувати на цій ролі. Після спілкування ти отримала зворотний зв‘язок, де я підсвітила як фінансовий, так і професійний чинник.
Приймаючи фінальне рішення, більшу роль усе ж таки зіграв професійний чинник та наявні завдання для цієї позиції. Нам важливо, який розвиток ми можемо надати спеціалісту, щоб він міг брати на себе більше відповідальності, закривати складніші задачі й рости фінансово. На цьому етапі зрозуміли, що не можемо гарантувати цього розвитку, з огляду на те, що ти вже виконувала функції Head of Design Department. Тому команда вирішила продовжити пошук людини, якій ми впевнено можемо забезпечити зростання в майбутньому.
Мені шкода, що в тебе склалося таке враження від нашої комунікації. У будь-якому випадку, будемо раді залишатися на звʼязку та в перспективі повернутися до діалогу щодо інших релевантних для тебе пропозицій!