23 грудня 2023 20:22
Як би вмістити всі емоції в текст, щоб не вийшло тиради. Проходив у компанії креативну інтернатуру — AMO Creative Internship, яка проходила з 17.10 по 28.11 2023 року. Майже 1.5 місяці інтенсивного навчання із супер-крутими кураторами, теплими й цікавими офлайн івентами і смачними сніданками та обідами в офісі)
По-перше, порадувала техніка. Кожному видали MacBook Pro)
По-друге, від процесу найму до онбордингу все було зрозумілим, чітким та простим) Ніякої складної бюрократії та зайвих фраз. У дотику знаходяться організатори для того, щоб вирішити будь-які запитання.
По-третє, офлайн-івенти. Це були супер цікаві збори з піцею та смачними напоями. Що найбільше запам’ятав це гру «Маркетиум» (схожа на Аліас тільки зі словами виключно зі сфери маркетингу). Було азартно, весело та смішно))
Четверте, це сніданки та обіди. Є багато вибору та під смак кожного. Не потрібно думати за їжу під час роботи. Це дуже сильно економило мій час. Дуже)
Ну і п’яте, що виділив, так це люди... Організатори, куратори, ментори... Вони просто в серденько 🩵 Я познайомився із багатьма дуже крутими, світлими та чуйними колегами. Дякую AMO за цей час, досвід та емоції)