29 березня 21:11
Продуктове IT здорової людини
Прийшов в АМО майже 2 роки тому на посаду продуктового аналітика і це було моїм кращим рішенням за останніх 10 років життя)
Поділюсь враженнями, бо на мою думку є чим поділитись. Спробую бути чесним, наскільки то можливо
Компенсація: Above average, регулярно переглядається — ніразу не чув щоб хтось скаржився. Затримки зарплати хоч на день не було ніразу за 2 роки
Умови праці: офіс на Подолі, який з вулиці виглядає як контора з продажу металопластикових вікон, всередині — продуктова айтішка з приставками, безкоштовними сніданками з «Завертайла», кавою «MadHeads» і мільйоном інших ніштяків, підібраних з турботою)
Кар’єра: компанія дуже динамічно розвивається, нові посади і виклики з’являються постійно, більшість менеджменту еволюціонували з фахівців всередині компанії. Якщо ти хочеш і можеш брати на себе відповідальність і проявляти ініціативу — проблем з цим не виникне.
Проект: Health&Fitness додатки, які допомогають людям бути здоровими. Як на мене це приємніше, ніж сегменти що паразитують на залежностях людей чи вводять користувачів в оману. Як мінімум — для карми то точно в плюс)
Компанія/Лояльність: максимальна) я не чув прикладів з інших українських компаній про аналогічний рівень підтримки своїх співробітників під час повномасштабного вторгнення.
Основна перевага — люди, які тут зібрались. Абсолютно кожна людина, з якою я перетинаюсь на корпоративних заняттях з боксу/йоги, на курсах, по роботі чи за кавою зранку — цікава, приємна і хоче робити свою роботу якісно.
З недоліків — якшо ти звик працювати за чіткими гайдами, документацією і прописаними процедурами то тобі в нас може бути важко. Більшість процесів зараз якраз на етапі формування і якшо тебе це не драйвить — буде важко вивозити цей хаос)
Загалом, в АМО зібрались цікаві, розумні й мотивовані люди з якими цікаво)