AMO

Київ, Ларнака (Кіпр)

Всем привет!

Уже третий месяц работаю в АМО на позиции Motion Designer и на прошлой неделе закрыл испытательный срок. С самого начала и по сегодняшний день у меня остаются положительные впечатления.

Рекрутер Амина задала хорошую планку: была вежлива, отзывчива на всем процессе рекрутинга. В команде тепло встретили, помогали по всем вопросам и поддерживали. А тимлид Виталий помог адаптироваться в команду и работу быстро.

Рад, что присоединился к компании🙂

Підтримали: Amina SydorenkoAnna Kornieieva

Всех приветствую!)
Давно хотел написать отзыв относительно трудоустройства в АМО.
Собеседований я проходил в конце августа.
Что могу сказать — очень классные, светлые люди, коммуницировать с которыми одно удовольствие. Мне есть с кем сравнивать, ибо уже немалое время в поиске работы.

Первый этап — с рекрутером Славой.
Немного предыстории:
За пару часов до звонка я спрашиваю у эйчара, будут ли технические вопросы, на что получил ответ: «Пару вопросов от команды, займет около 5 минут.»)

Будьте готовы, что уже на эйчар этапе вас спросят не только о вашем опыте и расскажут про компанию. Будут технические вопросы и, возможно, проверят ваши знания SQL (у меня было так, во всяком случае, но думаю, тут зависит от требований к позиции). Фактически, получился неполноценный техсобес.
По итогу общались немного более 40 минут, а возможно около часа(сейчас точно не вспомню, реально) — было весело)
К подобному отношусь с пониманием, ибо большое количество людей, и надо отсеять. В любом случае, если у вас есть знания, вас это не должно смутить.

В целом, приятный парень, общение с которым было легким и включало стандартные вопросы, которые задают эйчары, если не брать во внимание технические вопросы.

Удалось пройти первый этап, было приятно, но понимал, что это ничего не означает.

Второй этап — с лидом Денисом.
С первых минут, при знакомстве, обменялись юмором, что, в свою очередь, немного убрало волнение. Собеседовал меня только Денис — этот факт также позитивно повлиял на мое моральное состояние (волнение практически развеялось полностью).

Сложилось ощущение, что общался со своим старым знакомым товарищем.
Общались мы 1,5 часа, вопросы были разные и интересные.
После завершения собеса мне почему-то показалось, что оффер мой — наверное, на какой-то волне эйфории) Вероятно, самое приятное собеседование в моей жизни, поэтому наверное решил что я уже в компании)
Ближе к концу дня, когда эйфория прошла, начал вспоминать свои осечки в ходе интервью. В дальнейшем пришлось осознать, что все прошло не безупречно, а нынешние реалии(конкуренция) требуют безупречных ответов.

Но надежда была: мол, да, не на все мне удалось ответить как хотелось бы, но мы же так законектились, и, возможно, они отдадут предпочтение менее тех подкованному, то есть мне, но более коммуникабельному и т. д.
В общем, во мне заговорил романтик)

Ответ от компании.
Ответ не приходил какое-то время, надежд становилось все меньше и меньше, пока не пришел ответ, что немного не хватило того то и того то.
Конечно расстроился, но это селяви, что поделаешь.

Хочу поблагодарить ребят за их время и работу. Слава, Денис, от души!)
Это был яркий пример того, как люди могут представить лицо своей компании в хорошем свете!

Надеюсь, у меня когда-то появится возможность попробовать свои силы еще раз в компании АМО!

Підтримали: Amina SydorenkoAnna Kornieieva

Подавалась на вакансію Project manager (dubbing). Хочу поділитись враженнями від процесу рекрутації. Через тиждень після мого відгуку зі мною зв’язалась рекрутерка з питаннями. У ході чого я чітко відповіла про свій досвід, а саме, що не маю досвіду в звукорежисурі і дубляжі. Тим не менш, мене пустили на першу стадію відео-інтерв’ю. Далі, дали виконати доволі об’ємний і складний тест, з яким я впоралась, про це повідомили на наступного етапі — співбесіді з рекрутеркою і Head of Department. Проте через декілька днів я отримала відповідь, що я не йду далі через недостатність досвіду в звукорежисурі і дубляжу. І тут питання: про відсутність досвіду було зразу відомо, проте мені дали пройти декілька етапів, що зайняло біля місяця. Хотілось би, щоб команда розуміла, які навички кандидата для неї важливі в першу чергу і можливо все ж таки влаштовувати живу співбесіду перш давати тест, аби вияснити всі питання щодо досвіду кандидата. Залишилось негативне враження, бо наче у мене вкрали місяць життя, знаючи наперед, що я не той кандидат.

Підтримали: Nina Avram

Світлано, дякуємо, що поділилися своїм досвідом та відгуком. Ми дуже цінуємо ваш внесок у процес відбору та ваш час, присвячений спілкуванню й виконанню завдання.

Позиція, на яку ви подавалися, передбачала широкий набір навичок, і ваш досвід чудово відповідав основним вимогам, що й дозволило нам запросити вас на всі етапи. На фінальному ж етапі, коли ми аналізували кандидатів, було кілька важливих факторів, що визначили вибір на користь іншого фіналіста, серед яких — додатковий досвід у сфері звукорежисури та дубляжу. Хочемо підкреслити, що це був один із додаткових критеріїв, який відіграв роль у остаточному виборі, але не був основним критерієм при відборі.

Це жодним чином не зменшує вашої професійності та внеску у процес.

Нам завжди важко відмовляти талановитим кандидатам, і прийняття фінального рішення часто є нелегким кроком. Ми перепрошуємо за некоректно сформульований фідбек.

З повагою до вашого часу,

Head of Talent Acquisition, Маргарита.

Хочу поділитися своїм враженням від рекрутингового процесу в компанії AMO Publishing.
Від самого початку до кінця весь процес був організований на найвищому рівні. Talent Acquisition Specialist Evheniia Chekan професійно та оперативно спілкувалася зі мною, надавала чіткі інструкції та швидко відповідала на всі питання, що виникали. Комунікація була дуже прозорою, що дозволило мені відчути себе впевнено та комфортно на кожному етапі співбесіди.

Крім того, процес рекрутингу був структурованим та організованим таким чином, щоб забезпечити комфортне і зрозуміле проходження всіх етапів. Мені сподобався професійний підхід компанії до підбору персоналу і можливість познайомитися з їх цінностями та баченням HR-функції. Видно, що компанія турбується про своїх співробітників та їх розвиток.

Як людина, яка пройшла багато співбесід в своєму житті і як HR, а отже мені є з чим порівнювати, впевнено заявляю, що компанія варта вашої уваги!

Анастасіє, дякуємо, що поділилися таким теплим відгуком! Раді, що рекрутинговий процес в AMO залишив у вас позитивні враження.

Шкода, що не вийшло розпочати співпрацю, але будемо раді залишатися на зв’язку на майбутнє. Бажаємо вам успіхів і професійного зростання!

З найкращими побажаннями,
Наталя Литвин, Head of Talent Acquisition AMO.

Я ніколи не лишала відгуків на своїх колишніх роботодавців, але АМО буде виключенням.
спойлер: це не замовлений відгук 😁, бо знаємо кейси, коли всі позитивні відгуки чомусь пишуться одним числом)))

Кейс: Нещодавно мій знайомий отримав офери з різних відомих подільських продуктових стартапів, включно з АМО. Думаю, багато людей дуже страгляться із тим, що ж обрати. Так-от, якщо у вас така ситуація раптом склалася, то напишу конкретно, чому варто обрати саме АМО, а не щось інше.
1) Немає трекінгу часу
Так, уявіть, він ще досі є в інших компаніях і тобі потрібно звітуватися про кожні 5-10 хвилин виходу за межі офісу.

2) Колектив.
Я працювала конкретно в АМО Publishing і за нього можу сказати, що це бест колектив евер! Всі один одного підтримують, діляться порадами і, головне, якщо ти щось не знаєш, то завжди можеш запитати когось і це навіть заохочується. І, відповідно, ти не відчуватимеш себе якимось «недо».

3) Немає зверхньості C-level-у.
Тут немає практики того, що хед або СЕО «дуже зайнятий» і твої проблеми — це дрібʼязки.
Якщо є проблема- значить або залишимося довше і обговоримо це або ще якось її вирішимо. І це круто.

4) Дуже багато плюшок ( ну це певно всі генезійці знають, але в АМО їх прямо дуже багато)

5) Тебе не пушать коли ти тільки прийшов на роботу і маєш період онбордінгу. Від тебе перші дні не вимагають, щоб ти підняв ревеню х2. Все у своєму темпі. І ти не стресуєш конкретно через це.

6) Твої ідеї чують (особисто для мене — це було надзвичайно важливо), тобто: хочеш затестити нову нішу — давай, новий формат креативів — давай. Не було такого, що от у когось виходить і ти роби так само. Вони завжди заохочують шукати свої власні креативні підходи, а не копіювати підходи членів команди. Таким чином, співробітник розвивається.

7) І найважливіше, якщо ти джун, то не виконуєш роботу рівня мідла. Таке існує, бо мала такий досвід роботи в одній горе-компанії.

8) Люди.
У багатьох людей є різні хобі та діяльності, крім роботи. Відповідно, на це у них є час = вони не переробляють на вихідних (хіба якщо запустив тест і ну дуже цікаво тобі особисто, які там результати)

Тому, раджу обирати АМО Publishing ❤️

Я була приємно здивована комунікацією з Аміною (Amina Sidorenko, Talent Acquisition Specialist). Більшість рекрутерів не відповідають всім кандидатам через велике навантаження або неуважність, але не ця пані. Все професійно та ввічливо.
Думаю, що компанія може радіти, маючи таку людину в команді.

З найкращими побажаннями,
Катерина.

Підтримали: Nataliia LytvynAnna Kornieieva

Чула хороші відгуки про компнаію, проходила тут співбесіду, і залишились лише найкращі враження від знайомства і комунікації з рекрутером Dasha Pshenychna. Також хочу відмітити конструктивний і щирий фідбек, в якому підсвітили сильні сторони, і підказали чого бракує для позиції. Один з дійсно небагатьох випадків, де відчувається уважність до кандидата та прозорість в комунікації і відборі, тож АМО і надалі буде в списку компаній, до яких хочеться потрапити і за якими слідкую.

Розповім я про свою історію з Амо.
До цього ніколи не працював в продуктовій компанії, мав досвід в FMCG та невеликий досвід в Ed-Tech.
Почалося все зі спілкування з Вʼячеславом. Він себе показав як професійний рекрутер і після спілкування з ним я одразу засвітився і дуже чекав на скоріший фітбек. Ось пішов вже майже 6 місяць як я тут працюю системним адміністратором. Хочу сказати що тут дуже круто та сімейно! Дякую дуже Operations Team та крутому COO за легку адаптацію та за те що завдяки їм ці майже 6 місяців пройшли як один день, а відчуття наче вже працюєш тут дуже давно.
А найголовніше — не бійтеся себе проявляти, в Амо це дуже цінується та без підтримки ти явно не залишишся.
Хочу сказати що Амо — це найкраще що зі мною ставалося)

Проходила тут співбесіду, то ж напишу відгук:
Давно слідкую за компанією. АМО було в списку команд, до яких я хотіла потрапити, бо мені подобався їх продукти, за якими я слідкую. І коли побачила вакансію Senior Graphic Designer дj AMO apps, зрозуміла, що треба діяти. Я пройшла перше інтервʼю з Дашею Пшеничною, яке лишило дуже приємні враження.
Мені надали тестове, про яке я отримала розгорнутий фітбек і яке дуже сподобалось Вероніці. Вже на наступному етапі з операційним директором Веронікою ми відверто поговорили про їх і мої очікування. Мені сподобалось спілкування, сподобались всі умови і я вже морально готувалась до офера, чула на дзвінку «нам потрібні такі люди» і «твої знання відповідають нашим запитам». Я відчула на дзвінку таку теплу, френдлі атмосферу, і відчуття, наче я вже тут працюю, відчула вайб з попередньої роботи... Але після інтервʼю прийшов звороній звʼязок про те, що їм було дуже приємно спілкуватись, що вони побачили в мені професіонала, проте не готові зі мною рухатись через мої матеріальні очікування, які були від початку більші. Хоча я поступилась сумою до тієї, яку вони самі запропонували, але і цього було не достатньо. А зараз все так же ця вакансія висить в пошуках.
Дуже прикро, адже 2 тижні моїх сил, сподівань і очікувань стали марними.

Але мабуть то на краще. Значить моє краще майбутнє точно не тут=)
А компанії бажаю успіхів! Вони круті!
Можливо, колись і попрацюємо разом =)

Підтримали: Serhii Grinchenko

Надіє, вітаю!

Дякую за відгук щодо нашого рекрутингового процесу. Для нас дуже цінно, що ти зацікавилася компанією, продуктами, а також приділила час спілкуванню.

Хочу прокоментувати декілька моментів.

Твої знання та навички дійсно відповідають вимогам до нашої позиції Senior Graphic Designer і ми не маємо сумнівів щодо твоєї експертизи.

На зустрічі з операційною менеджеркою Веронікою ми говорили про твій подальший розвиток як професіонала, твої майбутні цілі та про те, що компанія може запропонувати на цій ролі. Після спілкування ти отримала зворотний зв‘язок, де я підсвітила як фінансовий, так і професійний чинник.

Приймаючи фінальне рішення, більшу роль усе ж таки зіграв професійний чинник та наявні завдання для цієї позиції. Нам важливо, який розвиток ми можемо надати спеціалісту, щоб він міг брати на себе більше відповідальності, закривати складніші задачі й рости фінансово. На цьому етапі зрозуміли, що не можемо гарантувати цього розвитку, з огляду на те, що ти вже виконувала функції Head of Design Department. Тому команда вирішила продовжити пошук людини, якій ми впевнено можемо забезпечити зростання в майбутньому.

Мені шкода, що в тебе склалося таке враження від нашої комунікації. У будь-якому випадку, будемо раді залишатися на звʼязку та в перспективі повернутися до діалогу щодо інших релевантних для тебе пропозицій!

АМО — це найкраще, що зі мною сталося в професійній діяльності)
Пройшла всі етапи на інтернатуру на позицію креативного маркетолога. Всі процеси налагоджені, зрозумілі, дуже класна комунікація.
1,5 міс чистого кайфу:
— дуже затишний офіс на Контрактовій
— постійні івенти офлайн
— обіди то взагалі займають окреме місце в сердечку ( замовляєш сам по своїм вподобанням), також сніданки, снеки, напої на будь який смак
— видається вся необхідна техніка (MacBook Pro)
— але найголовніше — дорогоцінний досвід ( мені як світчеру з корпорації аудиту — це було вкрай важливо та цікаво), і неймовірні люди — які завжди готові допомогти, привітні та креативні.
— під час стажування поринули у всі процеси створення, запуску, аналізу креативів.
— дуже вайбовий був випускний ( так-так прям градуейт парті — там де ми показували випускні роботи, робили самері, отримали сертифікати, подаруночки та багато-багато приємних слів)
Мені дуже приємно, що компанія побачила в мені той самий вогник — який необхідний для креативщика))
Мені пощастило бути серед тих щасливчиків, яким запропонували оффер після стажування — чому я безмежно рада і компанія надає абсолютно всі можливості, щоб рухатися, розвиватися та досягати нових вершин в маркетингу та знаходити ті самі зірочки креативів, які будуть задавати тренди на ринку)
Також в компанії дуже багато різних плюшок як і від самої компанії, так і від системи Генезіс:
— багато корпоративних знижок
— різні види спорту ( функціонал, йога, стретчінг, бокс і тд)
— дуже флексібл графік роботи ( є час на ранкову розкачку для сов)) — але коли тебе чекають смачні сніданки в офісі, то точно знайдеш в собі сили прийти раніше)))
— курси англійської і багато ще чого цікавого))
Дуже рада, що зі мною трапився АМО — не могла навіть і уявити до цього , що робота може бути настільки в кайф — а це запорука успіху та уникнення вигорання))))

Як би вмістити всі емоції в текст, щоб не вийшло тиради. Проходив у компанії креативну інтернатуру — AMO Creative Internship, яка проходила з 17.10 по 28.11 2023 року. Майже 1.5 місяці інтенсивного навчання із супер-крутими кураторами, теплими й цікавими офлайн івентами і смачними сніданками та обідами в офісі)
По-перше, порадувала техніка. Кожному видали MacBook Pro)
По-друге, від процесу найму до онбордингу все було зрозумілим, чітким та простим) Ніякої складної бюрократії та зайвих фраз. У дотику знаходяться організатори для того, щоб вирішити будь-які запитання.
По-третє, офлайн-івенти. Це були супер цікаві збори з піцею та смачними напоями. Що найбільше запам’ятав це гру «Маркетиум» (схожа на Аліас тільки зі словами виключно зі сфери маркетингу). Було азартно, весело та смішно))
Четверте, це сніданки та обіди. Є багато вибору та під смак кожного. Не потрібно думати за їжу під час роботи. Це дуже сильно економило мій час. Дуже)
Ну і п’яте, що виділив, так це люди... Організатори, куратори, ментори... Вони просто в серденько 🩵 Я познайомився із багатьма дуже крутими, світлими та чуйними колегами. Дякую AMO за цей час, досвід та емоції)

Працювала в AMO Pictures 2.5 роки. За цей час поміняла посаду і керівників, змінювалися обов’язки й команда. Проте те, що залишалося незмінним — це фантастично турботливий підхід до працівників і високий показник, якому завжди відповідала компанія. По-перше, тут працюють справді професіонали своєї справи, найкращі люди з української кіноіндустрії. У кожного є чому повчитися і що почерпнути, навіть якщо ви не перетинаєтесь безпосередньо по роботі. В АМО величезний пакет корпоративних бенефітів, які теж безумовно спокушають. Безкоштовні обіди, спортивні секції, читацький клуб, регулярні офісні активності — і це не кажучи про лаунж-зону з приставкою. Також відзначу роботу HR-команди, яка за останній рік дуже виросла і пропонує чудові навчальні опції. Що мені особливо подобається: в компанії завжди стежать за здоровою робочою атмосферою, а тому регулярно запускають опитувальник між працівниками, який дозволяє зробити висновки про роботу на різних рівнях. За цей період пригадую тільки одну конфліктну ситуацію з колегою, з якою допомогли все владнати HRи. Ніколи не відчувала пресингу від керівництва, всі з усіма на ти, стосунки максимально відкриті й демократичні, вільний графік і формат роботи, яка націлена в першу чергу на результат, а не на кількість відпрацьованих годин. Однозначно рекомендую АМО як молодим фахівцям, які хочуть круто прокачатися в креативному ІТ-секторі, так і професіоналам, які шукають теплу команду й цікаві задачі.

Підтримали: Olena PrysiazhnaLiliya Sinkovskaya

Пройшла дві співбесіди в АМО. На жаль, оффер не отримала, проте отримала розгорнутий фідбек як від рекрутера, так і від тім ліда, та дізналася про актуальні знання, яких треба набути щоб в подальшому отримати роботу в цікавій для мене сфері. Сподіваюся, в подальшому знову поспілкуватися з командою та отримати омріяну роботу!

Будьте готові, що після двох співбесід і двох тестових до вас можуть так і не повернутися з фідбеком

Вітаю, Анастасія!

Насамперед хочемо подякувати за час, який ви присвятили спілкуванню з компанією та виконанню тестового. І попросити вибачення за те, що залишили вас без зворотного зв’язку. Погоджуємося зі всіма вашими зауваженнями. Нам дійсно шкода, що ви отримали такий досвід.

Команда винесла із цього урок. Наша Talent Acquisition Team Lead Маргарита вже написала вам, щоб проговорити цю ситуацію і не було жодних непорозумінь.

Ще раз просимо вибачення за затримку з фідбеком із нашої сторони. Дякуємо та спокійного дня!

Відправляв відгук в djinni, сказали що розглянуть і дадуть відгук ... досі жодної відповіді, при тому що писав і запитував хоч якусь інфу — просто ігнор.

Добрий вечір!

Артур, дякуємо, що написали. Розуміємо, що це неприємна ситуація для вас, так само як і для нас.

Ми перевірили інформацію на Djinni. Дійсно, рекрутер, яка працює над цією вакансією, залишила вас без зворотного зв’язку. Перепрошуємо за це. Погоджуємося, що кандидати мають отримувати своєчасний фідбек і це не норма залишати їх без відповіді. Дякуємо, що звернули увагу.

Рекрутер вже зв’язалась з вами, щоб проговорити все, в тому числі й більш детальний фідбек. Ще раз просимо вибачення за цю ситуацію та бажаємо найскоріше знайти компанію та команду, яка максимально вам підходитиме.

Я нещодавно в Амо, але вже бачу ентузіазм і інтерес до своєї справи у співробітників та менеджменту. Компанія заточена на те, щоб покращуватись, пробувати нове і такий підхід дає співробітникам великі можливості для розвитку. Тож я в першу чергу рекомендувала б компанію як нескінченний плацдарм для втілення нових ідей.
Разом із бажанням покращуватись, тут постійний рух, бо компанія не боїться пробувати, тому багато речей переживають тут постійну трансформацію. І така атмосфера не дає застоятись і занудьгувати.
Є нюанс цієї системи — багато в чому немає впорядкованих процесів, проте їх відсутність дає можливість будувати їх самостійно.
Загалом, Амо — компанія для дорослих та самостійних фахівців, яким не потрібно, щоб їх вели за руку, і які хочуть при цьому досягати нових результатів. Для такої категорії людей тут є безмежні можливості.

На цьому тижні був мій останній день в Амо. Так як я завжди читаю відгуки на доу, то вирішив теж контриб’ютити, тому тримайте чесний та вичерпний фідбек.

Працював у компанії 3 роки, спочатку у веб команді, а потім у R&D, яке на початку березня потрапило під скорочення.

Три роки з Амо пролетіли непомітно, так і повинно бути, коли задоволений процесом. За цей час було отримано багато нового досвіду та приємних спогадів.

Які плюси роботи в Амо?
— це справжнє продуктове IT, як і усі компанії у холдингу Genesis
— доступ до екосистеми Генезису, а це: ведення ФОП, вирішення лігал питань, навчання у внутрішніх школах (product, soft skills, тощо), внутрішні ком’юніті по всіх напрямках, спортивні групи (футбол, волейбол, біг, бокс, та інші), корпоративний лікар
— люди, люди і ще раз люди — це головний плюс Амо, та Генезису загалом. Тут зібрались розумні та досвідчені, ці люди мотивуюсь, з ними цікаво спілкуватись та проводити час. Звісно це завдяки ретельному відбору кандидатів, які зазвичай проходять 5 етапів співбесід.
— досвідчений менеджмент та добре налагоджені процеси, мінімум бюрократії
— відмінний ворк/лайф беленс
— сучасний офіс на Подолі поруч з метро
— сніданки та обіди в офісі, фрукти, снеки, напої та мільйон різновидів чаю
— є корпоративний масажист, уроки інглішу, йога, бокс та інші активності
— з початку війни з’явився фул ремоут, якого дуже не вистачало під час пандемії
— видають сучасну техніку, в тому числі макбуки про на М процесорі
— півтора роки тому провели крутий ребрендинг разом з banda agency, компанія все більше стає самостійною та незалежною від Генезису
— компанія партнериться з благодійними фондами та наближає перемогу

А які мінуси?
— платять меньше медіани по ринку
— переглядають зарплату раз на рік, коли про це нагадуєш. Деякі не отримували рев’ю півтора роки. Коли я тільки прийшов у компанію, обіцяли робити рев’ю два рази на рік.
— мінімальний пакет при скороченні, виплачується тільки відпустка. На фоні нещодавніх скорочень у інших компаніях, в Амо не дають додаткову ЗП, техніку, тощо.

Звісно я рекомендую Амо та компанії в холдингу Генезис. Працювати тут у задоволення і тебе оточують дуже класні люди)

Продуктове IT здорової людини

Прийшов в АМО майже 2 роки тому на посаду продуктового аналітика і це було моїм кращим рішенням за останніх 10 років життя)

Поділюсь враженнями, бо на мою думку є чим поділитись. Спробую бути чесним, наскільки то можливо

Компенсація: Above average, регулярно переглядається — ніразу не чув щоб хтось скаржився. Затримки зарплати хоч на день не було ніразу за 2 роки

Умови праці: офіс на Подолі, який з вулиці виглядає як контора з продажу металопластикових вікон, всередині — продуктова айтішка з приставками, безкоштовними сніданками з «Завертайла», кавою «MadHeads» і мільйоном інших ніштяків, підібраних з турботою)

Кар’єра: компанія дуже динамічно розвивається, нові посади і виклики з’являються постійно, більшість менеджменту еволюціонували з фахівців всередині компанії. Якщо ти хочеш і можеш брати на себе відповідальність і проявляти ініціативу — проблем з цим не виникне.

Проект: Health&Fitness додатки, які допомогають людям бути здоровими. Як на мене це приємніше, ніж сегменти що паразитують на залежностях людей чи вводять користувачів в оману. Як мінімум — для карми то точно в плюс)

Компанія/Лояльність: максимальна) я не чув прикладів з інших українських компаній про аналогічний рівень підтримки своїх співробітників під час повномасштабного вторгнення.

Основна перевага — люди, які тут зібрались. Абсолютно кожна людина, з якою я перетинаюсь на корпоративних заняттях з боксу/йоги, на курсах, по роботі чи за кавою зранку — цікава, приємна і хоче робити свою роботу якісно.

З недоліків — якшо ти звик працювати за чіткими гайдами, документацією і прописаними процедурами то тобі в нас може бути важко. Більшість процесів зараз якраз на етапі формування і якшо тебе це не драйвить — буде важко вивозити цей хаос)

Загалом, в АМО зібрались цікаві, розумні й мотивовані люди з якими цікаво)

Маю приємний досвід співбесід.
Дуже приємно поспілкувались як з HR так і з Team Lead:)
Вдячна за такий досвід спілкування і гарне відношення до кандидатів)
Бажаю кампанії реалізувати свої плани та залучити всіх необхідних людей для їх реалізації:)

Хочу поділитися відгуком про компанію у розрізі найму персоналу.
Відразу зазначу, що подавалася на неІТішну job. Я спілкувалася з Дарією Пшеничною, вакансію знайшла через Linkedin.
По-перше мені відразу прийшла автовідповідь про отримання мого резюме, повірте, не всюди ще це добре відточено.
По-друге, Даша дуже швидко відповіла і призначила інтерв’ю з нею, а потім і з операційним директором.
На жаль, наші бачення не співпали стратегічно, але у мене залишився приємний досвід від спілкування. І знаєте, це дуже круто, що Даша завжди знаходить час відповісти, навіть якщо у неї сотні подібних кандидатів. До речі, я побувала в офісі у Києві на Подолі, там приємна і хороша атмосфера :)
Сподіваюся, компанія зможе реалізувати задумані ідеї і команда знайде, кого шукає.