AMO

Київ, Cyprus (Larnaca)

Відправляв відгук в djinni, сказали що розглянуть і дадуть відгук ... досі жодної відповіді, при тому що писав і запитував хоч якусь інфу — просто ігнор.

Добрий вечір!

Артур, дякуємо, що написали. Розуміємо, що це неприємна ситуація для вас, так само як і для нас.

Ми перевірили інформацію на Djinni. Дійсно, рекрутер, яка працює над цією вакансією, залишила вас без зворотного зв’язку. Перепрошуємо за це. Погоджуємося, що кандидати мають отримувати своєчасний фідбек і це не норма залишати їх без відповіді. Дякуємо, що звернули увагу.

Рекрутер вже зв’язалась з вами, щоб проговорити все, в тому числі й більш детальний фідбек. Ще раз просимо вибачення за цю ситуацію та бажаємо найскоріше знайти компанію та команду, яка максимально вам підходитиме.

Я нещодавно в Амо, але вже бачу ентузіазм і інтерес до своєї справи у співробітників та менеджменту. Компанія заточена на те, щоб покращуватись, пробувати нове і такий підхід дає співробітникам великі можливості для розвитку. Тож я в першу чергу рекомендувала б компанію як нескінченний плацдарм для втілення нових ідей.
Разом із бажанням покращуватись, тут постійний рух, бо компанія не боїться пробувати, тому багато речей переживають тут постійну трансформацію. І така атмосфера не дає застоятись і занудьгувати.
Є нюанс цієї системи — багато в чому немає впорядкованих процесів, проте їх відсутність дає можливість будувати їх самостійно.
Загалом, Амо — компанія для дорослих та самостійних фахівців, яким не потрібно, щоб їх вели за руку, і які хочуть при цьому досягати нових результатів. Для такої категорії людей тут є безмежні можливості.

Підтримали: Olena PrysiazhnaMykola Sychynskyi

На цьому тижні був мій останній день в Амо. Так як я завжди читаю відгуки на доу, то вирішив теж контриб’ютити, тому тримайте чесний та вичерпний фідбек.

Працював у компанії 3 роки, спочатку у веб команді, а потім у R&D, яке на початку березня потрапило під скорочення.

Три роки з Амо пролетіли непомітно, так і повинно бути, коли задоволений процесом. За цей час було отримано багато нового досвіду та приємних спогадів.

Які плюси роботи в Амо?
— це справжнє продуктове IT, як і усі компанії у холдингу Genesis
— доступ до екосистеми Генезису, а це: ведення ФОП, вирішення лігал питань, навчання у внутрішніх школах (product, soft skills, тощо), внутрішні ком’юніті по всіх напрямках, спортивні групи (футбол, волейбол, біг, бокс, та інші), корпоративний лікар
— люди, люди і ще раз люди — це головний плюс Амо, та Генезису загалом. Тут зібрались розумні та досвідчені, ці люди мотивуюсь, з ними цікаво спілкуватись та проводити час. Звісно це завдяки ретельному відбору кандидатів, які зазвичай проходять 5 етапів співбесід.
— досвідчений менеджмент та добре налагоджені процеси, мінімум бюрократії
— відмінний ворк/лайф беленс
— сучасний офіс на Подолі поруч з метро
— сніданки та обіди в офісі, фрукти, снеки, напої та мільйон різновидів чаю
— є корпоративний масажист, уроки інглішу, йога, бокс та інші активності
— з початку війни з’явився фул ремоут, якого дуже не вистачало під час пандемії
— видають сучасну техніку, в тому числі макбуки про на М процесорі
— півтора роки тому провели крутий ребрендинг разом з banda agency, компанія все більше стає самостійною та незалежною від Генезису
— компанія партнериться з благодійними фондами та наближає перемогу

А які мінуси?
— платять меньше медіани по ринку
— переглядають зарплату раз на рік, коли про це нагадуєш. Деякі не отримували рев’ю півтора роки. Коли я тільки прийшов у компанію, обіцяли робити рев’ю два рази на рік.
— мінімальний пакет при скороченні, виплачується тільки відпустка. На фоні нещодавніх скорочень у інших компаніях, в Амо не дають додаткову ЗП, техніку, тощо.

Звісно я рекомендую Амо та компанії в холдингу Генезис. Працювати тут у задоволення і тебе оточують дуже класні люди)

Продуктове IT здорової людини

Прийшов в АМО майже 2 роки тому на посаду продуктового аналітика і це було моїм кращим рішенням за останніх 10 років життя)

Поділюсь враженнями, бо на мою думку є чим поділитись. Спробую бути чесним, наскільки то можливо

Компенсація: Above average, регулярно переглядається — ніразу не чув щоб хтось скаржився. Затримки зарплати хоч на день не було ніразу за 2 роки

Умови праці: офіс на Подолі, який з вулиці виглядає як контора з продажу металопластикових вікон, всередині — продуктова айтішка з приставками, безкоштовними сніданками з «Завертайла», кавою «MadHeads» і мільйоном інших ніштяків, підібраних з турботою)

Кар’єра: компанія дуже динамічно розвивається, нові посади і виклики з’являються постійно, більшість менеджменту еволюціонували з фахівців всередині компанії. Якщо ти хочеш і можеш брати на себе відповідальність і проявляти ініціативу — проблем з цим не виникне.

Проект: Health&Fitness додатки, які допомогають людям бути здоровими. Як на мене це приємніше, ніж сегменти що паразитують на залежностях людей чи вводять користувачів в оману. Як мінімум — для карми то точно в плюс)

Компанія/Лояльність: максимальна) я не чув прикладів з інших українських компаній про аналогічний рівень підтримки своїх співробітників під час повномасштабного вторгнення.

Основна перевага — люди, які тут зібрались. Абсолютно кожна людина, з якою я перетинаюсь на корпоративних заняттях з боксу/йоги, на курсах, по роботі чи за кавою зранку — цікава, приємна і хоче робити свою роботу якісно.

З недоліків — якшо ти звик працювати за чіткими гайдами, документацією і прописаними процедурами то тобі в нас може бути важко. Більшість процесів зараз якраз на етапі формування і якшо тебе це не драйвить — буде важко вивозити цей хаос)

Загалом, в АМО зібрались цікаві, розумні й мотивовані люди з якими цікаво)

Маю приємний досвід співбесід.
Дуже приємно поспілкувались як з HR так і з Team Lead:)
Вдячна за такий досвід спілкування і гарне відношення до кандидатів)
Бажаю кампанії реалізувати свої плани та залучити всіх необхідних людей для їх реалізації:)

Хочу поділитися відгуком про компанію у розрізі найму персоналу.
Відразу зазначу, що подавалася на неІТішну job. Я спілкувалася з Дарією Пшеничною, вакансію знайшла через Linkedin.
По-перше мені відразу прийшла автовідповідь про отримання мого резюме, повірте, не всюди ще це добре відточено.
По-друге, Даша дуже швидко відповіла і призначила інтерв’ю з нею, а потім і з операційним директором.
На жаль, наші бачення не співпали стратегічно, але у мене залишився приємний досвід від спілкування. І знаєте, це дуже круто, що Даша завжди знаходить час відповісти, навіть якщо у неї сотні подібних кандидатів. До речі, я побувала в офісі у Києві на Подолі, там приємна і хороша атмосфера :)
Сподіваюся, компанія зможе реалізувати задумані ідеї і команда знайде, кого шукає.

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.

Оцінка компанії: 91/100

Проголосувало 13 співробітників