AMEDIA

Київ, Запоріжжя

28 лютого 10:53

Павло Коулман

Пропрацювашви 8 місяців на посаді офіс менеджера можу поділитись таким відгуком: Якщо ви хочете зруйнувати собі нервову систему, відчути всю палітру неповаги — вам в АМЕДІА. Компанія, яка немає чітких управлінських процесів, структури, а керівник компанії — взагалі немає жодної компетенції в тому, як працювати з людьми і комунікувати, бо рівень комунікації зводиться до хамства, нецензурної лексики, проте є рівень майстерності в аналізі психотипу людей та вмінні бити по слабким місяцям. На посадові обов’язки керівнику та його ТОПам все одно, вони звалять на вас купу роботи, яку ви не маєте робити, згідно посади. Єдина людина з хедів з якою можна було добре працювати і яка склала позитивне враженння це Анастасія Гр. Можливо в айті секторі компанії інша ситуація, але ті, хто безпосердньо працюють в офісі можуть відчути це. Так, тут вам можуть запропонувати велику зарплату, але яку ціну ви за це заплатите? Питання інше. Тож якщо ви подаєтесь на вакансію, яка передбачите активну комунікацію з керівництом та/або офісом добре подумайте, бо вас чекатиме кіт в мішку.

Дякуємо за ваш відгук та за 8 місяців роботи з нами.

Нам прикро, що ваш досвід у компанії виявився саме таким. AMEDIA дійсно перебуває в етапі активного росту й трансформації управлінських процесів, і ми відкрито визнаємо, що не всі внутрішні процеси вже ідеальні.

Ми поважаємо право кожного співробітника на власну оцінку досвіду.

AMEDIA працює за чіткими внутрішніми стандартами, і вимоги до посад, зокрема адміністративних, передбачають високий рівень відповідальності, самостійності та зрілості.
Не кожен формат роботи підходить кожному спеціалісту — і це нормально.

Зі свого боку ми проведемо додаткову рефлексію щодо ще більш прозорої фіксації очікувань та зон відповідальності на позиції офіс-менеджера.

Цінуємо ваш внесок у розвиток компанії та бажаємо вам професійних успіхів у подальшому розвитку.