AMEDIA

Київ, Запоріжжя

13 червня 2024 13:31

Вікторія Гасанова, HR Operations Manager в AMEDIA

Хочу поділитися враженнями щодо проходження інтернатури на вакансію Recruiter. Моєю менторкою була Даніела, і я хочу висловити їй подяку за дружню співпрацю, супровід 24/7, цікаві завдання, а також за фідбек і методики, що допомогли краще зрозуміти психологію людей.

Уся взаємодія відбувалася через чат у Telegram та, звісно ж, міти, де ми обговорювали завдання на день та ставили питання, які нас цікавили. З Даніелою було приємно спілкуватися не тільки щодо роботи, а й слухати цікаві історії з її особистого досвіду.

Протягом адаптаційного тижня на нас чекало багато різноманітних завдань. Наприкінці ми працювали в команді з базою кандидатів і після ревізії ментора сконтактували з найбільш релевантними кандидатами та вже домовилися про перші співбесіди.

Фінальним етапом була презентація, де ми розповідали про набуті навички, і їх виявилося більше, ніж я очікувала!

Дякую AMEDIA за надану можливість проходити інтернатуру саме у вас, збагатити свій багаж знань у сфері рекрутингу та знайти нові, круті знайомства! 😋😋

Підтримали:  Ірина Турчак Victoria Golub