25 травня 2025 19:57
Мала приємну нагоду поспілкуватися з командою компанії щодо позиції HR-спеціаліста і хочу поділитися своїми враженнями.
З першого контакту було відчутно високий рівень організації та професіоналізму. Весь процес відбору проходив чітко, прозоро й структуровано: від запрошення на першу розмову до фінального фідбеку. Окремо хочу відзначити зворотний зв’язок — він був не лише своєчасним, а й детальним, конструктивним і доброзичливим. Одразу стало відчутно, що тут поважають і уважно ставляться до кандидатів, їхнього досвіду та часу.
Співбесіди залишили по собі лише позитивні емоції — питання були дійсно професійними, релевантними до ролі й дозволяли показати себе з різних боків. Спілкування було змістовним і водночас дуже людяним — із живим інтересом до особистості, а не лише до резюме. Це те, що справді вирізняє сильну HR-команду.
Я щиро вдячна команді за підтримку, увагу та теплу атмосферу протягом усього процесу. Бажаю подальших успіхів, зростання й реалізації всіх амбітних цілей. Сподіваюся, наші професійні шляхи ще неодмінно перетнуться! 😊🤗
@Anastasiia Hryshko, щиро дякуємо за такий теплий і щирий лист.
Мені та всій нашій HR команді AMC Bridge було дуже приємно познайомитися з вами ближче під час інтерв’ю.
Ми високо цінуємо вашу відкритість і професіоналізм.
Особливо радісно чути, що процес спілкування з нами залишив у вас позитивні враження — для нас надзвичайно важливо, щоб кожен кандидат почувався почутим, з повагою та увагою до свого досвіду.
Щиро бажаємо вам подальших професійних успіхів, натхнення та реалізації усіх амбітних задумів.
Ми також будемо раді перетнутися з вами знову у майбутніх професійних активностях.
HR команда AMC Bridge