Процесилась на позицію рекрутера. Пройшла всі етапи співбесіди, включно з фіналкою. Фідбек обіцяли надати в той же день. Нажаль, фідбек мені так ніхто і не надав. Дуже шкода, що марно витратила цілий день на все це (всі етапи співбесіди були в один день). Робимо висновок, що в даній компанії відносяться до кандидатів, як до людей другого сорту.
Хочу поділитись своїми враженнями від роботи в Altum Software. Це моя перша робота і я не мала багато досвіду, тому дуже хвилювалась перед початком роботи. Проте всі мої хвилювання швидко пройшли, адже вже з перших днів відчувається тепла атмосфера в колективі та у комунікаціях.
Найбільше в компанії мені подобаєть те, що я завжди можу попросити про допомогу і мені її нададуть. Також кожен працівник має можливість висловити свою думку та ідеї для покращення процесу роботи і вони завжди будуть розглянуті.
Загалом маю лише приємні враження від компанії та рада, що почала свій кар’єрний шлях саме тут.
Я хочу поділитися своїм досвідом роботи в Altum. Завдяки цій команді, моє професійне зростання отримало нові виміри.
Що мені особливо сподобалося у цій компанії — це відкрита та дружня атмосфера. Колектив завжди готовий допомогти один одному, що створює комфортні умови для праці.
Надзвичайною перевагою є можливість брати участь у цікавих проектах. Тут кожен день — це новий виклик, який допомагає розвивати творче мислення та знаходити інноваційні рішення.
Не можу не відзначити професіоналізм керівництва. Вони завжди відкриті до ідей своїх працівників та підтримують їхню ініціативу.
В цілому, працюючи у цій компанії, я отримую не лише цінний досвід, а й нових друзів та невичерпне джерело натхнення.
Хочу поділитись досвідом проходженя інтервью з рекрутером компанії Altum.
По перше, атмосфера під час проведення інтерв’ю була дуже приємною та прихильною для знайомства. Рекрутер дуже професійно себе поводила та була компетентною і дуже уважною. В нас склалась дуже приємна розмова та я змогла повністю відкритись та взагалі не нервувати. Після знайомства були професійні питання та перевірка англійскої мови. Можна побачити як рекрутер тепло відгукується про свою команду, що залишає гарне враження і бажаня приєднатись до компанії.
Після співбесіди в мене залишились дуже приємні емоції, а також велика мотивація щодо роботи.
Співпрацював з компанією Altum на проекті, як ROR Developer, комунікація з командою була надзвичайно приємною та продуктивною. Їхній професіоналізм і відкритість у спілкуванні дозволили досягти високих результатів. Особливо хочу відзначити круту комунікацію з рекрутером, Вікторією. Вона не тільки швидко реагувала на всі питання і потреби, але й активно сапортила на кожному етапі проекту.
Дуже вдячний за співпрацю!
Я б хотів поділитися своїм Досвідом інтерв’ю.
Це був дуже приємний досвід, і я залишився дуже задоволений професіоналізмом та доброзичливістю команди рекрутерів.
Ми проговорили про вакансію, а також після етапів співбесіди, мені зробили рев’ю на моє резюме та надали розгорнутий фідбек.
Це свідчить про їхнє зацікавлення в кожному кандидаті та бажання підібрати найкращих співробітників.
Загалом, я відчував себе впевнено під час інтерв’ю, і з нетерпінням чекаю можливості співпраці з такою чудовою командою.
Етапи співбесід на вакансію за нещасних $300:
-співбесіда з HR
-співбесіда з тімлідом
-співбесіда з SEO, на яку він ніколи не з’явиться. Назначили одну співбесіду — він не прийшов, перенесли на наступний час — він не прийшов і зі мною навіть ніхто не зв’язався. Якщо СЕО компанії так відноситься до запланованих зустрічей, то можна тільки уявити, як він відноситься до роботи. Добре хоч тестове завдання не даєте)
Працювала в Altum майже півтори роки. За цей час виросла в професійному плані. Я вдячна, що було багато черенджів, які відкрили в мені потенціал. Однозначно дуже круті керівники та загалом команда! Олег та Оксана дали нові знання, надихали на нові звершення та допомагали у вирішенні будь-яких питань при потребі!
Altum — це про розвиток, челенджі, теплу комунікацію, надихаючу атмосферу та круту команду!
Компанія Altum — це чудове місце для роботи і росту, де драйв та мотивація Олега (СЕО) відзначаються на кожному етапі. Як консультант з маркетингу, я особисто вражений постійною жагою до вдосконалення знань і процесів всередині команди. Тут справжній тандем професіоналів, які роблять круті штуки.
Хочу поділитись хорошим враженням про цю компанію!
Це була моя перша робота у цій сфері і з впевненістю можу сказати якщо Ви хочете отримати крутий досвід з класною командою Вам точно потрібно попробувати працювати тут.
Серед всіх співбесід ця компанія мені сподобалась найбільше.
Що найголовніше для мене це карʼєрний ріст який цілком можливий. І ні це не вигадки як це буває у більшості компаніях.
Хороша команда яка завжди готова допомогти з будь-якими проблемами.
Якщо Ви натрапили на вакансію від цієї компанії не зволікайте!!!!
Моє півріччя в компанії Altum принесло мені надзвичайно позитивний досвід. На позиції LeadGen & SDR Team Lead я відчуваю велику підтримку від висококваліфікованого колективу та керівництва. Робочий процес організований на високому рівні, що дозволяє ефективно виконувати завдання і розвивати навички. Компанія дуже цінує та стимулює творчий підхід до роботи, а також надає можливості для професійного зростання. Робота в Altum — це не просто праця, а можливість активно сприяти розвитку бізнесу та власної кар’єри. Я вдячний за цю можливість і з нетерпінням чекаю нових викликів та досягнень в майбутньому.
З радістю хочу поділитися своїм досвідом роботи в компанії, де я працюю протягом понад двох років. Цей період для мене був часом особистого і професійного зростання.
Колектив — це справжня команда, де кожен з легкістю може зробити свій внесок та відчути, що його робота дійсно цінна. Особливо хочу віздначити відкритість команди до нових ідей та готовність слухати думки кожного, що сприяє вирішенню будь-яких ситуацій.
Рада можливості працювати з крутими людьми, з якими кожен день — це нові досягнення та спільний успіх!
Працюю в компанії на позиції Marketing Manager.
Дуже рада, що потрапила в Altum, адже компанія вкладається в розвиток співробітників, підкреслює сильні сторони та допомагає розвивати їх.
Компанія надає багато кар’єрних можливостей та робить все, щоб по максимуму розкрити потенціал кожного.
Також я хочу відзначити, що в Altum працює неймовірно дружня і вмотивована команда. Ми завжди готові допомогти один одному, і це створює атмосферу співпраці і підтримки.
Керівництво завжди дослухається до різних ідей та дає простір для їх тестування та реалізації.
Неймовірно щаслива бути частинкою Altum❤️
Працюю в компанії 1 рік на позиції Wordpress Developer.
За цей час було виконано багато цікавих та складних проєктів від замовників з різних частин світу. Компанія надає можливості для кар’єрного росту та підвищення кваліфікації — уроки англійської, курс по React.
Вдячний за досвід співпраці з Altum Software!
Привіт спільното!
На час написання відгуку працюю в компанії Altum Software на протязі майже
Компанія надає всі можливості для кар’єрного зростання і вдосконалення свої навичок.
Приємно працювати в оточені гарних людей і чудових спеціалістів.
Цінності компанії провокують рухатись вперед і надавати найкраще рішення для клієнтів!
Радий мати такий досвід співпраці із компанією Altum Software!
Keep pushing!
Я працюю в компанії майже рік і можу сказати, що це гарне місце для тих, хто хоче кар’єрного росту, дружньої робочої атмосфери та нових знань! Всі етапи роботи чітко налагоджені. Важливо, що комунікація в команді гарна, тому кожна думка буде почута.
Рада бути частиною Altum)
Працюю в Altum вже близько року на позиції Developer, створення вебсайтів в основі WordPress, або React, за цей час здобув багато нових навичок і вдосконалив ті які мав на базовому рівні. Відчувається постійний ріст, нові проекти з новими технологіями, компанія спряє навчанню і довіряє своїм працівникам, це надихає. У компанії класна атмосфера, комунікація на високому рівні.
Вже впродовж трьох місяців я є частиною Altum, і це неймовірний досвід. Тут панує атмосфера взаємоповаги й взаєморозуміння, кожен професіонал у своїй справі. Прийшовши в команду як Lead Generation, завдяки наставництву Алекса вже через 4 місяці мене підвищили до Junior SDR. Компанія сприяє особистому розвитку і кар’єрному зростанню, ти можеш працювати з різноманітними доменами та інструментами, постійно покращуючи свої навички. Дружня команда завжди готова допомогти, створюючи прекрасне робоче середовище. В Altum на вас чекає комфортне місце для подальшого кар’єрного розвитку.
Працюю в компанії 1.5 роки і можу з впевненістю сказати — це команда справжніх професіоналів своєї справи. В Altum присутня атмосфера взаємоповаги, взаєморозуміння, прагнення до розвитку та вдосконалення. Також завжди можна звернутись за порадою та отримати цінну інформацію і підтримку. Кожен тут на своєму місці і знає свою роботу, всі процеси в компанії злагоджені. Саме тому бути частиною Altum — це не лише про роботу, це про натхнення і задоволення від кожної робочої хвилини.
Працюю Лідогенератором в Altum вже майже чотири місяці і можу сказати, що це чудове місце для роботи та розвитку. В компанії ми взаємодіємо з лідами різних індустрій, що постійно покращує мій досвід. Подобається, що компанія постійно прагне до розвитку та удосконалення сервісів, а професійний колектив та чудова корпоративна культура роблять робочий процес ще приємнішим.
Працюю в компанії Altum протягом трьох місяців і я надзвичайно рада, що саме тут розпочала свій розвиток у IT. Приємний колектив, атмосфера що сприяє швидкому зросту знань, гарна комунікація із менеджерами вищих ланок. Мені подобаються темпи розвитку компанії, адаптувавшись до яких можна швидко отримати багато необхідних навичок та знань.
Чудове місце та чудові люди, рада мати можливість бути частиною команди🫶🏻
Я працюю в компанії Altum на посаді Lead Generation Specialist і хочу поділитись своїми враженнями. Altum — це місце, де я розпочала свій шлях в ІТ, і я вражена обсягом знань, які отримала тут. Altum відкриває двері як для особистого зростання, так і для можливостей стати найкращим у своїй справі, в Altum важливий акцент на навчанні та можливостях кар’єрного розвитку. Тут ви отримаєте не тільки знання, а й натхнення для нових звершень.
У Altum мене вражає не лише професійний розвиток, але й надзвичайно дружня команда. Тут завжди можна розраховувати на підтримку та допомогу колег, що створює неймовірно теплу атмосферу в робочому середовищі!)
Працюю в Altum вже майже рік в Lead Generation команді. Це моя перша робота в IT сфері і, за цей час, я отримала безцінний досвід і чудові можливості розвитку в напрямку лідгену.
Вдячна дружньому колективу, який завжди готовий прийти на допомогу)
В компанії Altum працювала як лідген і я дуже рада, що моя перша сходинка в кар’єрі була саме тут)
Хотілось би виділити такі моменти:
Доступне навчання, яке дозволило ознайомитись з усіма базовими процесами лідгену та швидко почати працювати. Це дуже цінно для початківців, дякую! :)
Крута команда, з якою було дуже комфортно працювати;
Чіткі та зрозумілі процеси;
Є можливість швидкого кар’єрного росту,якщо не боятися брати на себе відповідальність та проявляти ініціативу;
Не лише професійне, але й дуже людяне керівництво.
Щиро бажаю Altum подальшого розвитку та процвітання!
Надаю консалтингові послуги компанії вже майже 2 роки.
Задоволена співпрацею, завжди все чітко і по суті, хороший, теплий колектив.
Особилва подяка Оксані — СОО компанії, з нею надзвичайно приємно спілкуватися і вирішувати всі робочі питання!
Мій досвід в даній компанії складає 4 місяці на позиції Frontend Developer і я цілком і повністю задоволений працею тут. Вливання в команду пройшло моментально, завдяки дружності та комунікабельності всього колективу; чітке розставлення задач, пріоритетів, цікаві проекти з новими технологіями — все це змушує мене максимально позитивно відгукуватись про мій досвід тут. Варто зазначити, що в компанії працюють професіонали свої справи, всі на своїх місцях, готові допомогти в будь-який час, це і допомогло мені зрости як спеціалісту за цей період в рази, за що я неймовірно вдячний Altum.
Мій досвід в компанії можна словом «захоплення».
І це стосується майже кожного процесу та елементу в діялності Altum.
Altum — це неймовірно професійна команда, де кожен став другом і майже частиною родини. Це робота пліч-о-пліч з віртуозами своєї справи та співпраця з дуже крутими клієнтами та проєктами.
Тут немає когось «другорядної» ролі, всі роблять дуже важливий вклад в розвиток компанії та її успіх.
Кожен день дає можливості для розвитку та зросту і найважливішим є те, що зустрічаючи нові челленджи — в тебе завжди є підтримка від команди та
Можна ще багато чого сказати про компанію, але найголовнішим є те, що Altum — це місце, де зібрались професіонали, які горять своєю справою і робота в такому середовищі неймовірно надихає та надає енергії на досягання результатів та осягнення все нових і нових горизонтів.
Я є частиною комнади Altum 4 місяць. Altum — це місце надзвичайних людей та можливостей! Свій шлях у компанії я почала як LeadGen і це був мій старт в ІТ з 0. Завдяки підтримці та навичкам, які я отримала тут, мене підвищили до SDR.
Атмосфера в компанії Altum дійсно тепла та дружня, що дозволяє розвиватися, поглиблювати знання, пропонувати нові ідеї та бути впевниним, що будеш почутим, бо компанія завжди підтримає та допоможе у реалізації. У Altym, я відчуваю себе важливою частиною команди, завдання, які ставить компанія завжди чіткі та зрозумілі.
Особливо хочу відзначити Оксану, СОО компанії — це дійсно надзвичайна людина та професіонал. Її відданість компанії та співробітникам вражає.
Це дійсно виняткове місце для кар’єрного росту та особистого розвитку, і я відчуваю глибоку вдячність за можливість працювати тут!
Altum — це комплексний злагоджений організм, де ти можеш завжди розраховувати один на одного, та на міцну підтримку. Робочі процеси налагоджені ідеально, ти повністю розумієш, що від тебе очікують, без підводних каменів та непорозумінь. Дружня атмосфера на мітингах та тісна комунікація всередині команди надихає на продуктивну роботу та нові щоденні досягнення. Щодо персонального кар’єрного росту — то компанія, як ніхто інший, зацікавлена у твоєму професійному розвитку, про що свідчать кар’єрні плани та salary review. Тому маю лише позитивні враження від роботи в Altum спейсі)
Моя робота в компанії Altum стала справжньою подорожжю розвитку та вдосконалення. Вражає, наскільки добре організовано керівництво, яке не лише вірить у своїх працівників, а й активно сприяє їхньому професійному зростанню. Усвідомлення, що ти важливий ланка великого механізму, вражає та надихає.
Altum — це не просто компанія, це можливість навчання та зростання. Професійні курси, які компанія надає своїм працівникам, дозволяють не лише поглибити знання, але й розвивати нові навички, необхідні для ефективної роботи.
Найбільше мене вражає лояльне відношення до працівників. Відчуття підтримки та визнання своєї ролі в колективі робить робочий процес ще більш приємним та стимулюючим.
Структуровані процеси в компанії забезпечують чітку роботу, а приємна атмосфера в кожній з команд створює тепле та продуктивне середовище.
За цей рік я встигла не лише розвиватися як професіонал, а й насолоджуватися співпрацею з такою відмінною командою. Дякую Altum за неймовірний досвід та можливість бути частиною цієї великої родини.
Всім привіт!
Вже більше ніж півроку працюю у компанії і щиро рада тому, що знайшла цю команду!
Чіткий і прозорий менеджмент, неймовірний
Це дуже круте середовище, де можна отримати значні результати і повністю розраховувати на вагому підтримку від колег! ❤️
Працюю в Altum як Lead Generation Manager та повністю задоволена співпрацею.
Це компанія, яка дає можливість для розвитку як спеціаліста та повністю підтримує прагнення розвиватися та ставати кращими як професіонали своєї справи.
Атмосфера в команді по-справжньому тепла та дружня, завжди знаєш, що у випадку, коли потрібна допомога — ти її отримаєш.
Дуже рада, що влаштувалась працювати саме в Altum, оскільки кількість знань, яку вже отримала — неоціненна.
Щира рекомендація: Не сумнівайтесь чи варто відправляти своє резюме в Altum — дійте!
Працюю в Altum лідгеном і хочу поділитись враженнями. У компанії надзвичайно сприятливе середовище для розвитку, при цьому зберігається healthy life-work balance. Є активне навчання та можливість кар’єрного росту. Це команда лідерів, яка підтримує колег як у професійному, так і в особистому житті та надихає на нові звершення, а наша дружня атмосфера, взаєморозуміння і підтримка — це просто «one love» 😍