1 вересня 2022 17:10
В AltexSoft я працюю вже більше 11 років. На моєму професійному шляху трапилось чимало мов програмування. Якщо згадувати їх саме за хронологією, то порядок був приблизно такий: PHP, JavaScript, ColdFusion, Python, .NET (C#).
Коли потрапив в компанію, вже мав досвід. Мене взяли на позицію Middle .NET Developer в новий проєкт. Для мене це було неймовірно цікаво, бо ми будували архітектуру з нуля. Я така людина, що зовсім не любить нудьгувати на роботі, та в Альтексі не занудьгуєш. :)
Далі я почав виконувати обов’язки тімліда, потім виріс до ресурсного менеджера. Цей ріст відбувався у тому числі завдяки постійним професійним тренінгам, які проводять в компанії. Я ніколи не прагнув зростати в менеджера, проте атмосфера, яку створюють в AltexSoft, сприяє розвитку.
Наразі я займаю позицію .NET Competency Lead. За всі ці роки маю сказати, що всі ми різні, але завжди знаходимо спільну мову, підтримуємо один одного у важкі періоди. Як от тепер, коли ми буквально всім харківським офісом евакуювались у безпечні місця, допомагаючи один-одному, як близькі друзі, чи сім’я.
Радий бути частиною такої команди!