Altamira

Київ, Братислава (Словаччина), Прага (Чехія)

7 березня 2024 20:44

Yuliia Siri

Привіт! Хочу поділитись проходженням hiring процесу в Альтамірі. Всі етапи були структуровані, менеджери дуже привітні та комунікабельні. За час спілкування з c-level та hr я встигла дуже полюбити компанію та людей.

Нажаль, на даному етапі офер я не прийняла по особистих причинах, проте я хочу відзначити надзвичайну професійність, людяність, професіоналізм та розуміння людей з якими мені доводилось спілкуватись! Хочу висловити окрему вдячність HR Анастасії — такої привітної та приємної людини мені ще не доводилось зустрічати, тому дуже рада, що у мене був такий досвід. Фідбеки швидкі, структуровані та зрозумілі. Якщо потрібен додатковий дзвінок, щоб обговорити те, що не встиг або зʼявились додаткові питання — для Altamira це не проблема.

Андріус та Олександр професіонали своєї справи та відкрито відповідають на всі питання, які б не були і цим показують важливість кандидата для компанії та допомагають в розумінні всіх процесів роботи та відділу в цілому.

Підсумовуючи, я вдячна за цей короткий шлях та знайомство з компанією та її людьми. Прикро, що так і не вдалось попрацювати, і сподіваюсь, що компанія не тримає образу!:) Світ круглий, тому може ще вдасться поспівпрацювати в майбутньому!

Рекомендую Altamira для співпраці всім, хто проходить цей процес зараз:)

Підтримали:  Alex Nesterenko Anna Russu

Юля привіт! Приємно читати твій відгук. Ти лишила після себе гарні враження, такі що ми не довго думали робити офер чи ні :) Шкода, що не вдалося попрацювати разом. Бажаю знайти роботу своєї мрії!

Підтримали: Yuliia Siri

Юля, велике спасибі за твої теплі слова!
Нам також надзвичайно приємно було пройти разом з тобою цей шлях та краще тебе пізнати. Ми всі від усієї душі бажаємо тобі успіхів у роботі, сподіваємося, що всі твої мрії та плани здійсняться ✨

Ти завжди можеш звертатися до нас, і ми з нетерпінням чекаємо на нашу наступну зустріч!

Підтримали: Yuliia Siri