Alpina Tech

Київ

В команді Alpina Tech починав свій шлях в ай-ті та працював там приблизно 1 рік. Мені як джуну там було дуже комфортно: отримував достатньо фідбеку по своїй роботі, давали достатнє навантаження для професійного росту. Команда працює з сучасним стеком технологій, також оплачували деякі ліцензії (Jetbrains IDE тощо).

Заробітна плата в мене була по низу ринку, але мені як початківцю важливіше було отримати досвід та знання.

Бажаю успіху та розвитку команді Alpina Tech!

Підтримали: Dmitry Antonyuk

Пропрацював в Alpina Tech майже два роки, і за цей час отримав багато цінного досвіду.
Особливо хочу відзначити можливість працювати над проєктами для відомих світових корпорацій. Приємно бачити, як твої рішення мають вплив.

Про команду: тіма розподілена, працюють люди з різних країн світу. Адекватно поставлені процеси, кодрев’ю — все як має бути. Матеріальне забезпечення теж на рівні — надають всю необхідну техніку.

Бажаю успіхів у подальшому зростанні, і дякую за співпрацю!

Підтримали: Ivan LoginovDmitry Antonyuk