Alpacked LLC

Київ

7 лютого 17:46

Anna Simonova, DevOps Engineer

Я вирішила написати відгук про Alpacked, оскільки вже пів року працюю тут і хочу поділитися своїми враженнями. З того часу, як приєдналася, я вражена тим, як організовані внутрішні процеси в компанії. Ось кілька аспектів, які мене особливо вразили:
— Процес рекрутменту був дуже приємним. Аня, HR, завжди тримала мене в курсі подій, швидко відповідала на мої запитання і ніколи не змушувала чекати надто довго.
— Цікаве тестове завдання. Деякі компанії зловживають тестовими завданнями, даючи справжні робочі задачі, аби зекономити на кадрах. В Alpacked цього не відбувається. Тестове завдання було грамотно описане і підібране, воно дійсно допомогло зрозуміти, чим я буду займатися, та чи підходять мої навички компанії.
— Інтеграція нових працівників — важливий аспект. В компанії роблять усе можливе, щоб новачки відчували себе комфортно з самого початку. Це дуже важливо, особливо в період випробувального терміну, коли може бути стресово. Тут я відчула підтримку і розуміння з перших днів.
— Керівництво компанії — дуже приземлене та доступне. Особливо хочу подякувати СТО Жені, який завжди готовий вислухати, допомогти, поділитися досвідом і підказати.
— Технічна підтримка і командна співпраця. Оскільки компанія складається здебільшого із DevOps інженерів, якщо я зіштовхуюся з якоюсь технічною проблемою, я можу завжди звернутися до колег за допомогою. Це дуже спрощує роботу, коли є колеги, готові швидко допомогти з вирішенням завдання.
— Індивідуальний підхід до кожного працівника. Компанія справді намагається підібрати проєкти, які максимально підходять спеціалісту, дозволяючи працювати з новими технологіями та зростати в професійній сфері. Вони враховують не лише досвід, а й потенціал для розвитку. А також варто зазначити, що в компанії складається індивідуальний план розвитку для кожного співробітника. Він дуже дотичний та актуальний, саме його ми обговорюємо на щомісячних сесіях із СТО.

Дякую за твій відгук. Радіємо, що ти в нашій команді! :)