Alpacked LLC

Київ

7 червня 2023 18:01

Maksym Sypko, Cyber Security Specialist в Alpacked

Я працюю в компанії вже пів року і хотів би поділитися своїми враженнями. Якщо коротко — я повністю задоволений)
Перш за все, хотілось би відмітити колектив. Дуже крутий та дружній вайб, від локальних мемів та жартів іноді важко зупинити свій сміх)) Завдяки такій атмосфері в колективі хочеться проводити позаробочий час разом, що ми і робимо, власне)) Тусовки в офісі, тимбілдинги, кіновечори, онлайн ігри, походи в бари — це не рідкість для Альпакд.
Якщо казати про роботу — то підходи, які використовуються в компанії реально допомагають розвиватись і ставати професіоналом свої справи, швидше досягати успіхів та показувати класний результат. Мінімум обмежень, максимум зацікавленості. Дуже подобається, що кожен може висловлювати свою думку щодо робочих питань і не тільки, генерувати різні ідеї та пропонувати їх менеджерам.
Загалом, класно, коли в компанії ти не тільки кайфуєш від легкої атмосфери, але й від роботи, яку виконуєш. Цей метч завжди був дуже важливий і необхідний для мене і я радий, що знайшов його саме тут.