10 січня 2023 10:54

Denys Kostenko, DevOps

Працюю в Alpacked декілька місяців і хотів би розписати власні враження про компанію:

— Рекрутинг

Відбір складався з декількох етапів. Спочатку було вхідне тестове завдання, яке я виконав успішно. Завдання було цікавим, а сама таска описана зрозуміло.

Наступним кроком була крута співбесіда з HRом. З перших хвилин я відчував запал, енергію та пристрасть до того чим компанія займається. Тут я більше дізнався про цінності, вектор розвитку і можливості Alpacked. Перше враження про компанію Дарині вдалося справити на відмінно!

Останім етапом була розмова з технічним спеціалістом, після якого став частиною команди. Питання різноманітні і цікаві, процес також сподобався.

— Команда

Особисто для мене найцінніше, що є в будь-якій компанії. Навколо тебе люди, з якими дуже легко працювати, спілкуватись і тустити. Кожен із співробітників крутий спеціаліст, який може поділитись своїм досвідом та завжди готовий допомогти, досить тільки озвучити своє питання.

— Робота

Проекти та компанія зростають і розвиваються стрімко, це не може не тішити. Це дає тобі повну впевненість у завтрашньому дні, навіть не дивлячись на ситуацію у країні. Хотів би ще відмитити, що в Alpacked слухають працівників щодо ініціатив, які стосуються культури компанії та взаємодії співробітників.

Тож підсумовуючи, якщо ви хочете працювати з професіоналами своєї справи, розвиватись та рости разом з компанією — вам в Alpacked.