16 жовтня 2024 14:20
Історія успіху Allset достойна вивчення. Енергія, ентузіазм та бізнес-бачення Стаса Матвієнко та всіх засновників трансформували пет-проєкт у компанію, яка гідно пройшла пандемію COVID, хоча ресторанний бізнес потрапив у шторм через карантин.
Allset — це про швидкість. Як в розробці, так і в адаптації до нових реалій. Я не дивуюся, що тепер про них говорять як про ШІ-стартап.
З точки зору розробки найбільший урок, який я отримав в Allset — це сила повторного використання компонентів для прискорення делівері. В Allset бізнес завжди в пріоритеті.
Allset давав членам команди опціони, що нетипово для українського IT-ринку. З точки зору бізнесу найбільший урок для мене: люди вкладатимуться у проєкт, як у власну справу, якщо отримають частку в компанії.
Урок номер три: клієнт завжди правий. Allset свідомо й цілеспрямовано завжди знаходився на боці своїх користувачів. Скарги користувачів мають вирішуватися виключно на користь користувачів.